• Inalina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Fogeln skrev 2021-12-17 21:17:41 följande:
    Jag håller verkligen med dig! Fokusera på det lilla miraklet så är det enklare och även om måendet inte är på topp så känns sinnet så oerhört mycket lättare nu efter att ha fått se den lilla på vul och i tron av att den är där för att stanna till juli! (Och sen komma ut såklart :D) första veckorna efter plus var så oerhört nervösa då vi samma dag som plusset fick veta från en klinik vi tänkte byta till att jag såg ut att ha i det närmaste slut på äggblåsor och att de knappt vågade tro på att vi skulle kunna genomföra ett endaste försök till. Det kändes verkligen som att den lilla rackaren som nu är här för att stanna är ett riktigt mirakel <3

    Vad tar du för medicin? Jag har testat postafen utan direkt framgång men ska träffa barnmorska på måndag och be om något annat.

    Vad roligt att vi är så nära! Din resa är verkligen så häftig och visar på att man nästan aldrig kan räkna ut den egna kroppen :)
    hej! ja det känns verkligen som att detta var sista försöket innan en ev äggdonation, så jag är oerhört glad och tacksam om detta kan gå vägen nu. det är tufft att få besked att de egna äggen verkar svika en, men ingen har ju ett exakt svar, man förstår också att de inte vill ge hopp där det knappt finns heller.

    min klinik tyckte vi slängde pengarna i sjön som tänkte försöka en gång till med egna ägg.. 

    jag får nåt som heter Cariban men det ges nog inte i Sverige tror jag, däremot har ni en bra medicin som heter Lergigan Comp som man kan få utskrivet.

    med den medicinen kan jag åtminstone jobba på förmiddagarna och gå ut på en promenad eller liknande, så jag vågar inte sluta med den ännu. 
    Kram!
  • Inalina
    AndraSladdis skrev 2021-12-20 13:25:26 följande:

    Hej!

    Testdag i dag ruvardag 10 med blasto, ganska tidigt den här gången. Och visst är jag gravid, men det ser inte riktigt så ljust ut som man kan tro. Mina test slutade öka under helgen nämligen, och det rosa sjönk tydligt till och med, även om det digitala ökade sen i fredags. Ibland önskar jag att man inte hade så mycket erfarenhet av detta och så mycket att jämföra med så jag noterar sånt. Men just idag är jag fortfarande gravid.


    stort grattis till dig, hoppas det håller i sig så du kan lugna dig och njuta av att vara gravid i julSolig!! kram!
  • Inalina
    Frida123123 skrev 2021-12-20 18:13:12 följande:

    Vilken skitdag. Får man lov att säga så. Mått illa från morgon till kväll, har en ännu mer blå-märkt mage. Jag blir typ ledsen när jag ser mig själv i spegeln. Det är alla sprutornas fel. Jobbig dag på jobbet, ledsen av allt när jag cyklar hem, ja vad händer, ja kedjan hoppar av :(. Jättetrött. Ingen hemma som kan pyssla om mig. Ingen vet att jag är gravid ( utom sambon då), om jag nu ens är gravid, så där kan man inte hämta stöd heller.


    hej! klart man får lov att säga så! graviditeten gör också att man blir lite knäpp och jag här själv känt mig rätt deprimerad till och från så jag tror det är helt normalt. (speciellt med tanke på vad du gått igenom tidigare)! sprutorna kände jag också som en sorg i min första graviditet när jag tog Fragmin fram till v 8 ungefär. det blev ett bevis på hur otroligt svårt och så mkt man ska behöva uthärda för att bli gravid. tillåt dig att vara ledsen, det är inget som påverkar barnet. stor kram och hoppas du får en fin julHjärta
  • Inalina
    SilverDarling skrev 2021-12-30 16:03:33 följande:

    Hej alla fina tjejer!

    Jag har något galet att meddela... efter första omgången med IVF (en ET plus en FET) som inte tog (FET förra månaden fick jag kemisk på) så skulle vi köra stimulering omgång 2 i januari. Men så helt otippat så får jag ett spontanPLUS i december?! Två dagar före BIM jättestark på testa tidigt, och på BIM får jag 3+ med clearblue digital (borde varit 1-2 eller 2-3?). Detta var nu ett par veckor sedan, men har varit livrädd för att skriva då jag är konstant oroligt att det inte är på riktigt. Är fortfarande i chock tror jag?

    Är alltså 5+4 idag, och ska på ett tidigt ultraljud 11/1...


    Men wow jättestort grattis till dig!!!!:) tänk vad underbart! Och låter ju lovande att testet är så starkt :)! Låter som en liknande situation som jag hade, håller tummarna för lilla miraklet! Vilken härlig julklapp :)! Kram!
  • Inalina
    IVF2021 skrev 2021-12-23 19:07:04 följande:

    Återbesök idag visade på högre hcg, jag är alltså gravid på riktigt! Vilket ju ger delade känslor då det tyvärr också gör överstimuleringen värre. Ont som tusan rusande puls och svårt att andas. Blev tappad på 1,5 L vätska idag. Så just nu är det lite lättare. Verkar som de ska göra så lite då och då tills överstimuleringen lagt sig.

    Bästa julklappen jag kunnat få ändå!


    Hej vännen och jättestort grattis till dig! Förstår att det måste vara jättetufft med överstimulering och hoppas det är bättre med dig? Förstår att det är bästa julklappen trots allt! <3 kram!
  • Inalina
    SilverDarling skrev 2021-12-30 18:54:15 följande:
    Åh TACK fina du!Hjärta 
    Ja nästan lika samma... fast du har försökt längre än vi. Märkliga var att december var den månad som vi kände att det kanske var bra om vi INTE blev gravida i, eftersom vi ska gifta oss i september nästa år... så vi hade sex 3 ggr i dec.. så blev det ett plus av det Solig 

    Är lite orolig dock för symtomen har börjar komma och gå, som idag har jag inte haft något annat än lite ont i brösten tex. Det gör ju att man oroar sig Skrikandes hur har det varit för dig? har du symtom hela tiden? jag har bara mått illa nån enstaka dag hittills också, medan de flesta andra verkar må skit varje dag. Kram!
    ja visst är det konstigt, helt ärligt, jag tror vi hade sex 1 eller max 2 gånger den månaden jag blev gravid, för jag fick liksom inte bli gravid då jag tog någon speciell spruta som skulle stoppa hormonproduceringen :/ men så blev jag det ändå, så jäkla konstigt! men men, har KUB på torsdag och NIPT samtidigt och hoppas på bra resultat så man kan slappna av lite sen. jag mår tyvärr konstant dåligt sedan v 5+2 typ, illamående, yrsel, trötthet och allmänt lite deppig, men jag vet att det går över så jag hoppas jag får vakna en dag snart och att det känns som att jag får mitt fina mående tillbaka...
    jag vet att det är jobbigt när symptomen kommer och går också, men försök äbdå att njuta när du inte känner så mkt, det är verkligen en pärs att gå igenom varje dag och försöka fake it til you make it för att komma igenom dagen med vänner, familj och jobb. stor kram, hade du redan fått tid för VUL?
  • Inalina
    Frida123123 skrev 2022-01-08 20:29:10 följande:

    Tack snälla för gratulationerna! Jag kommer heja på er andra nu så mycket jag kan!!!


    stort stort grattis, blir lite tårögd här, gud så härligt!Hjärta
  • Inalina
    Clemmentina skrev 2022-01-08 18:19:57 följande:
    Åh vad glad jag blir av att läsa detta! Stort grattis till att ha kommit så här långt. Nu är det er tur! Kram
    Hej Clemmentina, hur har det gått för dig? kan ha missat en del meddelanden här då jag varit ganska frånvarande från FL under jul etc. Hoppas ni har något eller några embryon som väntar på återföring i vårHjärta stor kram!
  • Inalina
    SilverDarling skrev 2022-01-10 10:20:42 följande:
    Det gör det bara än mer fantastiskt Hjärta Hur gick det på KUB och NIPT? 
    Jag har VUL imorgon... men är också rätt nere för mina symtom försvann i helgen. Jag har inte haft så mycket eller starka symtom till att börja med, och nu har jag som sagt i princip inga kvar. Men har heller inte blött något (inte ens bruna flytningar) och har inte haft ont i magen, men det kan ju vara MA ändå det vet jag ju. Försöker att inte tänka på det och bara ta det som det kommer imorgon, och försöka förstå meningen med det istället. 
    ja känns ju nästan som en lite jungru-maria grej här liksom haha Drömmer var på KUB och NIPT i torsdags och allt såg fint ut på ultraljudet men vi väntar definitivt svar på NIPT-testet denna eller nästa vecka. men gynekologen kändes positiv så det var roligt. mannen var med också och det är ju sjukt häftigt så otroligt mkt man kan se på ett ultraljud i v 12 när fostret bara är drygt 5 cm!! det är ju en liten mini-människa därinne..Baby

    försök att inte dra för stora växlar i ditt mående - som sagt - så länge du inte blöder så försök hålla dig neutral.. och stort lycka till i morgonHjärta håller alla tummar och jag tror ni får fina besked! det kan vara så nyckfullt med symptom - speciellt i första graviditeten när man känner efter precis HELA tiden.{#emotions_dlg.flower}
  • Inalina
    Clemmentina skrev 2022-01-10 14:59:03 följande:
    Gullig du är som frågar! :) Vi fick bara ett femdagarsembryo men det såg tydligen riktgt fint ut innan pgt-a. Väntar på svar från testningen och därefter bestäms vad nästa steg blir!

    Skönt att läsa att allt såg bra ut vid nipt/kub. :) Fantastisk milstolpe!
    åh vad spännande, hoppas på lilla guldägget! de verkar så duktiga på att förbereda kroppen etc inför återföring på den kliniken Glad! Kram!Hjärta
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021