• Inalina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Clemmentina skrev 2021-09-19 21:20:11 följande:
    Åh nej vad ledsen jag blir! :( Så tråkigt att läsa detta. Och vad jobbigt att inte kunna sörja det. Du får bryta ihop sen och fundera hur ni går vidare. Förstår precis känslan kring din vän också. Lika jobbigt som roligt! Styrkekramar
    Hejsan, ja det känns tråkigt men på något sätt har jag hållit mig över ytan hittills får se hur det blir framöver, hjärnan och kroppen kanske tar det där sedan helt enkelt.

    Jag kände själv att mitt meddelande kändes lite självupptaget att jag hade drömt om att gå och vara gravid med min bästa vän här när vi fått vara gravida tillsammans innan, och så finns det ju så himla många här i tråden som aldrig fått vara gravida eller fått barn så jag kände mig lite dum efter att ha skrivit det. Folk verkar dock vara så förstående här i tråden att man verkligen vill ha ett syskon också när man kämpar så mkt, så det är nog lugnt ändå.
    Hur känner du dig? RD 6 idag, spännande!!!!{#emotions_dlg.flower}
  • Inalina
    Lusselelle123 skrev 2021-09-19 21:15:30 följande:

    Hej, nu var det ett tag sedan jag skrev här men jag har följt tråden och vill verkligen gratulera alla som plussat!! 


    Idag tog jag min första gonal-f spruta (min första IVF) och jag undrar på vilken dag ni gjort äggplock? Vilken cd/sprutdag? :) 


    hejsan! Vad spännande att du är igång! Jag har gjort rätt många ÄP, på dag 11,12, 14 och 15! så det där kan ju tydligen variera. Hoppas första sprutan gick bra, alltid lite nervigt när man ska sticka sig själv första gångerna...Tungan ute
  • Inalina
    Smilla93 skrev 2021-09-19 08:10:23 följande:
    Om jag räknat rätt så borde jag vara i vecka 10 (9+3) så det känns väldigt sent tycker jag. Jag hade återföring 1/9 så två dagar efter sig då. Nä jag vet att jag inte borde oroa mig över en sådan sak eftersom hormon nivåer kan variera men nu kommer det även blod på lutinus-pinnen så mitt hopp börjar verkligen dala.. Jävla skit alltså.. Jag har inte haft något symptom förutom lite öm i brösten och att jag kissat lite oftare, men jag tar ju både lutinus och progynon..
    Hej vännen, jag hoppas att allt går vägen för dig! Vet hur stor oron är även efter att man har plussat, jag blödde några omgångar mellan v 5 -v10 när jag var gravid och allt gick bra så det kan vara helt normalt för vissa. Hoppas det inger lite hopp och att du inte blöder så mkt. För mig rann det t.o.m. i toaletten i bland. Stor kram! Ditt första VUL verkar vara väldigt sent bokat då de flesta kan se hjärtslag i v 7 dvs 6+3 och framåt, så om du kan skulle jag försöka boka in det tidigare. de kan ju ha kollat fel på kalendern!

    Kram!
  • Inalina
    Dibella skrev 2021-09-20 08:05:46 följande:
    Så ledsen att läsa detta, och att inte få bryta ihop heller utan på nått sätt vänta ut det måste vara superjobbigt. Hoppas du o maken kan kramas och gråta ut snart HjärtaHjärta
    tack snälla, jo fick kunde kramas lite igår kväll när vi skulle sova så det känns bra att ha honom hemma igen. Han är verkligen en klippa som aldrig bryter ihop (vet inte hur han lyckas).Hjärta han älskar vår dotter så otroligt mkt och är så tacksam över henne så han tycker inte det är en lika stor förlust om det inte blir syskon. Men han vet också att jag aldrig ger mig så han stöttar (och betalar) för IVF om o om igen... hoppas mensen dyker upp nu i veckan då så du äntligen kan köra igång!!Solig
  • Inalina
    Clemmentina skrev 2021-09-20 12:29:05 följande:
    Äsch, tänkte inte alls så. Klart det är lugnt! För övrigt håller jag med Estelle här ovan att du inte är det minsta självupptagen utan bara väldigt gullig och peppande gentemot alla oss andra. Klart att du också får ha drömmar och önskningar och all rätt att vara ledsen när det inte blir som du har önskat. Hoppas verkligen att det blir syskon framöver och är glad att läsa att du har bra stöd av din man.

    Tycker de här ruvardagarna innan bim är de jobbigaste. Känner mig orolig, har svårt att sova. Letar symptom fast jag vet att det är tidigt. Har i princip haft molvärk i livmodern sedan återföringen men den kommer och går. Brösten som ömmade tidigare (innan och runt återföringen) känner jag i princip inte av längre. Kommer vänta med att testa till helgen och hoppas inte mensen dyker upp innan. Kram!
    Tack!{#emotions_dlg.flower} jag har mailat min klinik nu för att be dem om ett möte så vi kan diskutera vad de tror om mina chanser och om de har några tips etc. så det känns som att man ser framåt i alla fall. Jag har bokat in att ta ett HCG blodprov imorgon då de vill ha det för att se om det finns spår av HCG eller inte.

    Jag tycker molvärk låter som något positivt i alla fall, jag kände ingenting alls denna gången och när jag har haft molvärk har det vart ett positivt tecken. Starkt av dig att vänta till helgen, jag vet att man letar otroligt mkt efter tecken men det som de flesta märker av så tidigt är ju egentligen ett plus på stickan när de är gravida Flört håller tummarna för er!! HjärtaKram! 
  • Inalina
    Estelle011 skrev 2021-09-20 11:22:51 följande:
    Du är så omtänksam Hjärta skriver till alla och peppar alla. Det kändes inte alls självupptaget att skriva det. Vi alla här har drömmar om barn, och bara för att du redan lyckades en gång betyder inte att du får inte drömma om det igen. Du tar inte någon annans chans. Hoppas verkligen att ni kommer att lyckas igen snart{#emotions_dlg.flower}
    tack det var snälltGlad det är ju sant att jag inte tar någon annans chans, känner mig inte lika självupptagen längreFlört

    jag tror på dina starka streck från i helgen! Jag tog ett test 2 dagar efter Ovitrelle (alltid kul att se 2 streck ju hahaha - ruvade inte ens då) och inte ens då var strecket jättestarkt så jag tror nog att det äntligen är embryot som fäst hos dig!PlusHjärta
  • Inalina
    Smilla93 skrev 2021-09-20 18:32:42 följande:
    Hej! Tack så mycket för fina ord! Ja konstant oro med ett MA i bagaget så vet man hur fel det kan gå och att det är mycket som ska gå rätt efter ett plus för att det ska gå vägen! Jag går och känner efter hela tiden och jämför med när jag var gravid sist, hade mycket mer symptom då och det stressar också en..

    Skönt att höra från flera att det är vanligt att blöda, tror att det har slutat så det är iallafall väldigt skönt. Ja jag vet att mitt vul är super sent, blev väldigt lite förvånad när jag fick tiden. Pratade med barnmorskemottagning för att få någon som har koll på min sköldkörtel och även de tyckte att det lät sent för ett tidigt ultraljud.. Så jag får kanske kolla upp det.

    Läste att det fortfarande inte dykt upp två streck för dig, så tråkigt... Även om det är din 3e IVF så ge inte upp!!! Jag hållet mina tummar in i det sista nu och hoppas att blodprovet visar positivt!

    Kram!!
    Låter ju skönt om det slutat blöda i alla fall, MA är ju väldigt lurigt, men att vara med om det 2 ggr i rad låter ovanligt så försök att intala dig det.
    Symptom hit och dit skiftar väldigt mkt i början minns jag, det är ju väldigt tidigt ännu, de flesta av mina vänner inkl jag själv fick de ordentliga symptomen med illamående etc i v 7 ungefär.. Men vissa har inte känt något alls under hela graviditeten och istället oroat halvt ihjäl sig pga av det.. så alltid är det någotFlört
    Jag tog blodprov idag men är 100% på att det inte syns något där eftersom jag även fått tillbaka min mens idag. Är faktiskt riktigt glad över det (hur sjukt det än låter) eftersom jag har läst om sprutan jag tog för nedregleringen kan göra att vissa hamnar i klimakteriet och alltså INTE får tillbaka mensen alls, det hade varit katastrof!! Så jag är tacksam över mensen denna gången då jag ändå visste att det inte blev något. Gulligt av dig att hoppas in i det sista för mig Glad! Kram!
    smulis85 skrev 2021-09-20 21:43:36 följande:
    Det var verkligen inte självupptaget så klart längtan till ett syskon kan vara lika påfrestande som första barnet! Hoppas du snart får ett fint plus och att de blir en liten till för din del!
    Tack snälla, jodå ett plus ska nog komma här med igen på ett eller annat sätt framöver.. det vill jag ändå fortfarande tro på. Ska höra med kliniken om vi kan testa Menopur eller Gonal F och Menopur tillsammans nästa gång. Kram!

  • Inalina
    Amelia84 skrev 2021-09-21 09:33:14 följande:
    Klart att det kommer ordna sig <3 Såg ditt meddelande om att du trodde du skulle uppfattas som självupptagen bara för att du redan har ett barn och vill ha ett syskon. Du är nog den minst självupptagna personen i detta forum! Du hejar på alla, du delar så mycket känslor och erfarenheter. Du verkar vara otroligt ödmjuk och omtänksam. Så bort med dom tankarna! Din önskan om ett syskon är lika viktig som vår önskan om vårt första barn! Allas resa är lika viktig <3

    Jag mår bra, men jag har så svårt att förstå att jag är gravid. När man har kämpat länge och aldrig sett ett positivt test så är det så svårt ta in. Sen så är oron såklart väldigt närvarande. Så försöker ta det en dag i taget. Varje dag när jag vaknar så önskar jag att illamåendet ska kicka igång, för att göra det mer verkligt. Känns som att jag kommer få ångra det bittert! Har VUL bokat till den 7/10 så det blir första milstolpen.

    Har du vart på kliniken och tagit blodprov idag?
    Tack för jättefina ord{#emotions_dlg.flower} Jo jag är också optimistisk till att det kommer ordna sig ändå för oss, men jag förstår ju att vi har lite tiden emot oss också om mina ägg har så jäkla dålig kvalitet som de verkar ha. Måste testa något annat i stimuleringen nästa gång, jag hoppas på ett bra möte med läkaren i Prag inom kort.

    Jo jag tog blodprov idag mest för att kunna skicka in till kliniken för deras admin/pappersarbete hehe. de kan vara lite kinkiga med att man bara tar de vanliga hemmatesterna och vill gärna ha svart på vitt att man inte är gravid/eller helst kanske att man ÄR gravid Flört De måste ju ha något för sin statistik etc.

    Jo overklighetskänslan kommer nog sitta i ett tagTungan ute att det faktiskt får vara ens egen tur till slut går ju knappt att ta in, det som så många ser som helt naturligt att det borde funka på första, andra försöket. men givetvis blir det mer o mer verkligt om du börjar må dåligt eller sen när magen börjar växaHjärta 
    jag förstår att du vill ha symptom, men jag önskar ingen att behöva må så dåligt som jag och vissa av mina vänner fått göra mellan v 7-12, även om man var otroligt tacksam över graviditeten så att må illa/kräkas och känna att man har ett stort mörkt moln runt huvudet konstant, känna sig deprimerad och sjukt trött, samt att BARA kunna äta typ snabbmat i 5 veckor var helt sjukt. Förvånad så hoppas du och alla andra härinne som precis plussat får lite milda symptom så ni slipper oroa er, men också att ni slipper det allra värsta!

    Kram!
  • Inalina
    Onemore2018 skrev 2021-09-21 14:48:37 följande:

    RD 6 idag och kunde inte hålla mig från test då syntom är illamående, halsbränna och svullna bröst. Starkt positivt. Nu är det bara rädslan att inte få missfall. Vårt 4:e försök med ostimulerad det utan lutinus


    åh men stort grattis!!! då var det en nidblödning du fick där på RD1!! Glad vad underbart med starkt plus! denna gången ska det gå vägen för dig!!Hjärta
  • Inalina
    Amcc skrev 2021-09-21 20:03:53 följande:

    Har egentligen min testdag 26/9 men kunde inte hålla mig då jag kännt mig så konstig med molande värk och illamående. Har också kännt att urinet luktat annorlunda.. testade först för 3 dagar sedan på rv 9 och då var det negativt. Haft ännu starkare symtom idag på rv 11 så testade igen och det visade starkt POSITIVT :'))) lång väg att gå men är så glad!! Embryot jag fick tillbaka var ett 3-dagars med 8-10 celler så ja jag hoppas nu att de vill fortsätta att bo kvar <3 Håller mina tummar och tår för er alla i den här tråden! För eller senare så är det bara!


    hej!!! åh så härligt stort grattis!!!!Hjärta så härligt med många plus i tråden!Solig
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021