• Inalina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Dibella skrev 2021-09-09 08:49:48 följande:
    Yay!Solig va skönt att det vände och du fick en superfin tillbaka! Och finns hopp om de två som ska komma ikapp sig lite. 
    ja så himla härligt, tänk att man är nere på botten ena stunden för att vara uppe i molnen nästaKyss helt sjukt! Mina 2 segisar har fortsatt utvecklas men får se om de klarar sig till lördag, de fryser ju bara de finaste blastisarna vad jag förstått och inte ALLA blastisar så det ska ändå mkt till.
    nu lever vi på hoppet här, 

    Nu börjar du väl närma dig också? När tror du att mensen kommer så du kan köra igång?
  • Inalina
    apan95 skrev 2021-09-10 07:23:57 följande:
    Ja precis, det har du rätt i! men allt man vill är att känna något haha!

    Läst om vissa som får symtom utav Ovitrelle-sprutan just för att den innehåller ändå en viss mängd HCG, men jag kände ingenting så hoppas kanske att det är så att jag inte reagerar på små mängder..

    Har funderingar på att testa i morgon RD8 just för att söndag är min BIM och känner att jag vill vara lite inställd på de ena eller de andra för att inte bli allt för chockad OM mensen skulle komma. Vet också att RD8 är tidigt att testa men antar att jag kommer göra det ändå..

    har du några planer på att testa tidigare? :)
    Hej! Åh vad spännande med test imorgon, om du har en blastis är nog RD8 inte så tidigt utan det finns chans att se något dåGlad! åh jag håller tummarna för dig imorogn bitti!!

    Själv är jag ju på RD 2 med 2 dagars haha så mitt lilla liv är ju inte ens en blastis ännuTungan ute men den borde väl fästa sig i helgen tänker jag så jag kan testa till nästa helg! Har läst om folk som fått svagt positivt redan på RD 7 med 2 dagars men det låter väääldigt tidigt så då skulle jag nog inte lita på något resultat ändå eftersom Ovitrelle också kan ligga kvar ett tag.
    Denna gången ska jag försöka ha is i magen....Drömmer som du skriver så ger Ovitrelle en del symptom såsom ömma bröst,  däremot hade jag inga ömma bröst eller känningar alls när jag testade positivt med min dotter 2018. symptomen med molvärk kom lite senare. 
  • Inalina
    Dibella skrev 2021-09-09 16:03:58 följande:

    Verkligen, bergochdalbanan! Håller vi tummarna på ruvarn och att du kanske får något till frysen! Men de tyckte inte det var värt att sätta åter 2?


    Yes, hade ägglossning i tis (tror jag), så strax under två veckor till sprutstart förhoppningsvis Solig


    Nej de ville inte sätta åter 2 av olika 'kvalitet' (mitt fina hade ju 6 celler och de andra 2 celler), vet inte om det var nåt de sa för att de egentligen inte vill sätta in 2 eller om det finns några vetenskapliga bevis, jag har ju dock läst en del studier (surprice haha!!) om att om det ena embryot är mycket sämre än det andra man sätter in så jobbar kroppen för att bli av med det dåliga så då kanske det bra embryot försvinner också i ett MF.Obestämd så det kändes ändå bra att få ett tillbaka Glad

    åh vad spännande med sprutstart snart!Solig  denna gången tyckte jag att sprutorna var det 'enkla' momentet - tänk vad det kan ändras från de första gångerna man gjorde detta! kram!
  • Inalina
    Always choklad skrev 2021-09-03 19:15:15 följande:
    Hej, ja det gick bra och röntga brösten var där max en halvtimma med väntetid inräknat. Lite öm nu bara men är nog mens kombinerat med att jag spännde mig en del, de klämmer ju faktiskt åt Man börjar få kallelse vid 40 om man inte har sjukdomshistorik i släkten med bröstcancer då kan få kallelse tidigare. Jag har fyllt 40 nu i vår men ingen kallelse hade kommit än. Cellprov tar jag typ vart 3e år om jag inte minns fel. De har inte sagt något om att de vill ha uppdaterat cellprov i alla fall, bara poängterat att det är viktigt att man tar dem.
    Hej! jaha redan vid 40! det låter ju bra, ju tidigare desto bättre om de skulle upptäcka något såklart.
    ja har hört att mammografi kan vara lite obehagligt men jag måste kolla upp när det görs i Schweiz... 

    nästa v är det dags för din hysteroskopi, hoppas det ska gå fint och att de fixar till så att ditt lilla embryo vill fästa ordentligt nästa gång!Hjärta ska du göra stimulerad FET eller i naturlig cykel?
  • Inalina
    Frida123123 skrev 2021-09-10 17:03:40 följande:

    Imorgon kommer jag att ta graviditetstest, har testdag på söndag, men testar en dag tidigare. Tror jag läste att det var en till som skulle testa imorgon. Nu håller vi tummarna för oss imorgon. Så var dagen D kommen?


    Åh så spännande!!! håller alla tummar!Solig
  • Inalina
    IVF2021 skrev 2021-09-11 12:31:48 följande:

    Så där! Nu ruvar jag också på en liten blastocyst. Inte lika fin som den vid förra insättningen som tydligen var 100%ig, men den räknades ändå som bra! Insättningen gick otroligt mycket bättre denna gång. Verkligen inte skönt, men läkaren lyssnade på hur det gått sist och mätte noga och anpassade väl så det gick bra. Tydligen var alla instrument blodiga efter förra insättningen men helt redan idag (enligt mannen min som ju kan se vad som pågår).

    Känner mig konstigt nog inte glad. Känner mig bara orolig och ältar läkarens sammanfattning och försöker väga alla hans ord för att lista ut om de är positiva eller negativa.

    Är det inte nu man ska vara glad och förväntansfull? :(


    Hej! Så roligt att vi ruvar samtidigt nu och med lika gamla bebisar ;) haha!

    Så skönt att insättningen gick bra, det där har vart lite av en mardröm för mig med tidigare men denna gången gick det SÅ smidigt!!:)

    När jag fick tillbaka embryot som blev min dotter var det inte helt perfekt heller enligt deras beräkningar och grading system men hon blev verkligen helt perfekt så det där stämmer inte!

    Du får glädja dig åt att upptiningen gick bra, insättningen gick bra och du fick tillbaka en blastis, egentligen är ju det alla här inne kan önska sig :) kram kram!
  • Inalina
    chislin skrev 2021-09-11 18:51:08 följande:

    Oj behöver goda råd! Läser nu att ovitrelle skulle förvaras i kylskåp! Hämtade ut den igår och ingen sa något om det varken apotek eller klinik så har haft den i rumstemperatur?. Är det kört??


    Hej! Har läst på flera ställen att ovitrelle precis som Gonal f kan förvaras i rumstemperatur i 30 dagar, så oroa dig inte :) kram!
  • Inalina
    Frida123123 skrev 2021-09-12 12:05:06 följande:

    Tack för alla grattishälsningar! Jag hänger givetvis kvar i tråden och hejar på er alla andra! Jag är glad men med lite reservation, då vi på vul förra gången fick reda på att hjärtat inte slog. Så nu intar sig nästa väntan på tre veckor. Men just nu är jag gravid och är givetvis jätteglad.


    Åh stort grattis till dig, så glad jag blir!!!!=) så härligt med ett plus, den här gången går du hela vägen!!! Kram! Jätteroligt med de som hänger kvar i tråden tycker jag <3
  • Inalina
    apan95 skrev 2021-09-12 10:40:04 följande:

    en liten uppdatering från mig.

    testade i går och fick ett svagt plus med predictor early. dock tycker jag att det var på tok för svagt för ruvardag 8. Men strecket var helt klart där och rosa. ser det även i dag.

    Imorse(rd9) testade jag igen men nu men någon sån där billig sticka bara, som visade såklart ingenting.

    Så jag antar att något kanske försökt fästa men inte lyckats hela vägen.

    Är iallafall inställd på att detta gått åt skogen och vill egentligen bara sluta med lutinus så mensen kan komma. Har BIM idag. Men får stå ut tills på fredag (testdag).

    Blandade känslor här hemma. besvikelse över ett streck som ändå fanns där men hopp över 5 till som finns i frysen..

    Lycka till ni andra <3


    Hej vännen!! Ibland behöver man nog ha lite is i magen och olika test visar olika tydligt! HCG ändras varannan dag så testa igen i morgon du är fortfarande hyfsat tidigt i processen och jag tror det är få som får ?starka? test på RD 8.. försiktigt grattis så länge så håller jag tummarna för lite starkare streck imorgon!! Kram!
  • Inalina
    Smilla93 skrev 2021-09-12 07:43:40 följande:

    Hej alla!

    Jag fattat inte alls vad som händer.

    Tog test alldeles nyss, det ena (vänster) på väldigt koncentrerat urin sen det andra (höger) är kiss som jag fick klämma ut för jag hade hällt ut det andra.. Har officiellt testdag imorgon. Kan det vara så här svagt fast att det är testdag imorgon? Är på ruvar dag 11 med 5 dagars.


    Hej!! Grattis till strecket!! Det finns ju definitivt tillräckligt med HCG i din kropp för att det ska bli ett positivt streck, du har ju uppenbarligen inte fått din mens ännu? Då BIM brukar ligga mkt tidigare än testdagen, vilket är ett gott tecken! Jag tror absolut det kan vara så ?svagt? trots att det är testdag imorgon, min klinik vill att jag tar blodprov för att kunna mäta HCG då de inte litar på några hemmatester. Jag håller tummarna för starkare test imorgon <3
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021