• Clemmentina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Fint att läsa om de av er som lyckas i tråden! Inget nytt från mig just nu. Har för övrigt ovanligt mycket problem med FL:s sida. Kan knappt se vad ni skriver längre. Men följer tråden så gott det går! Lycka till allihop! 

  • Clemmentina

    Spännande att följa er alla! Försökte svara dig Always choklad men går inte så skrev ett meddelande istället. :) Lycka till på resan! 

  • Clemmentina

    @always choklad: vad spännande med äggplock imorgon! :) Är planen fortfarande dubbel stimulering? Typiskt att du inte får bada efter idag. Ta ett dopp och njut! Håller tummarna. 

  • Clemmentina

    @inalina Tyvärr kan jag inte citera i tråden! Vi gjorde en återföring i april som misslyckades. Kommer behöva göra en ny stimulering nu så resan fortsätter för oss. Hur mår du? Nu närmar sig väl bf? Skicka mig gärna ett meddelande direkt i inboxen (försökte skriva till dig men gick inte).

  • Clemmentina
    Kronärtskocka skrev 2022-06-05 21:27:53 följande:
    Åh, så slitigt att behöva börja om från början. ( Vet allt för väl om det själv? Nästan komiskt att jag inför mitt ÄD försök också bara fick ett embryo. Nu om någon gång borde det ju komma fler.) Visst gick ni hos en klinik i Ryssland? Är det uttag och testning och sedan FET? Så det dröjer tills själva insättningen kan ske? Hoppas ni snart kan fortsätta igen.
    Ja det är verkligen slitigt att börja om igen, speciellt när processen är så långdragen. Blir äggplock, odling till dag fem och ev testning av blastocyster. Sen är det bara att hoppas att några/någon är godkänd och kan återföras. :) Var det vid ä-försök du bara fick ett? Håller tummarna för fler nu! När är det dags för dig? 
  • Clemmentina
    Kronärtskocka skrev 2022-07-15 16:21:15 följande:

    Hur har det gått för dig? Ruvardag 8 idag?


    Jag har testdag idag, och har varit och lämnat blodprov enligt klinikens önskan. Får dock svar först imorgon eller på måndag.


    Enligt hemtesterna är jag dock gravid!  // Glad Fick ?gravid? på ruvardag 6 med clearblues tidig digitala. Sedan har jag också fått gravid 1-2 så jag hoppas verkligen det stämmer!
    Råkade dock glömma att ta progynonen igår kväll och i förmiddags fick jag lite spottings, så lite orolig att jag har förstört allt. Kliniken sa att jag inte skulle oroa mig, men lättare sagt än gjort. Vill bara skruva fram tiden tills jag med säkerhet vet om det är något där och att den mår bra!


    Åh, grattis! Håller tummarna för att det utvecklas fint och att du slipper mer spottings. :) Använder appen MyTheraphy för att hålla koll på alla mediciner. Då får man en liten påminnelse när det är dags att ta något! 
  • Clemmentina

    @kronärtskocka Åh nej vad ledsen jag blir! :( Fy sjutton vad tungt. Förstår att de där tankarna kommer. Kanske var det bara ren otur men man börjar ju alltid tänka. Har du möjlighet att kolla upp något av det? 


    Vi inväntar lite besked just nu för att se vad nästa steg blir. 

  • Clemmentina
    Always choklad skrev 2022-08-04 21:29:59 följande:

    @Andrasladdis, går inte svara igen med...
    Om allt är grönt blir det + Cyclogest × 2 och en spruta Klexane imorgon. Blir bara mer och mer. Kollat på en video hur den ska tas idag, usch ogillar sprutor, men lutinus är nog värst tror jag..


    Lycka till idag @always choklad! Håller med om att det är jobbigt med sprutor. Klexane är inte så kul men man vänjer sig. Skönt att du slipper Lutinus. 
  • Clemmentina

    @andrasladdis Tack! Det blev en paus efter det. Hoppas på återföring någon gång i höst! Håller tummarna på onsdag! 


    @always choklad Heja dig! Den där sprutan är inte kul! Men du kommer fixa både den och allt annat galant. Håller tummarna! 

Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021