• Clemmentina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Emma1b skrev 2022-01-19 20:39:21 följande:
    Alltså ruvardagarna är ju sååå sega. Tjuvtestade idag men visste ju egentligen att det var för tidigt, rd 5. Förra gången plussade jag inte ordentligt förrän rd10. Ni som plussat vilken dag gjorde ni det? Båda mina gånger var blastis.
    Plussade svagt på dag 8 med blastocyst.
  • Clemmentina

    En liten uppdatering från mig! Vårt enda embryo verkar ha klarat alla tester så nu väntar nästa steg för oss (hysteroskopi och era-test) innan återföring. :) 

  • Clemmentina
    Inalina skrev 2022-01-20 13:53:16 följande:
    Hurra! vad skönt! då har ni något att se fram emot nu i vår :) åh stort lycka till och fortsätta gärna uppdatera :)
    Ja verkligen! :) Ska absolut uppdatera hur det går så får du göra detsamma! Vilken vecka är det nu? 
  • Clemmentina

    @frida123123 Tack! Och vad spännande att det går framåt. :)

    @inalina Wow, redan vecka 15 och vad kul med en liten kille denna gång. 


    @gulga 8 celler på dag 3 låter bra! Tror det är färg prioriterat att återföra det först. Håller tummarna! 


    @emma1b Vilket fint plus! Grattis :) Hoppas så att det är er tur nu och att den lille vill stanna kvar. 

  • Clemmentina

    @glitterlina Visst minns jag dig! Kan dock inte citera här längre. Vad spännande att ni gör ett sista försök. Håller tummarna! 

  • Clemmentina

    @dibella Vad spännande att du ruvar igen! Vid de tre gånger jag har  testat positivt har jag inte känt något annorlunda eller märkt någon skillnad. Håller tummarna! :) 

  • Clemmentina

    @alwayschocolate Bra att du/ni ser framåt igen. Intressant det där med positiv och negativ blodgrupp?det har jag aldrig fått kolla. Måste kanske kolla upp det!? 


    Angående vitaminer och kosttillskott för äggkvalitet rekommenderas q10. Jag har tagit rätt höga doser av det och omega 3. Om du vill ta en multivitamin skulle jag hellre ta Thorne Prenatal eller Natalben gravid än den du visar. 

  • Clemmentina

    @alwayschocolate Kan tyvärr inte citera. Natalben innehåller omega3 men inte q10. Rekommenderar q10 från Pharmanord som komplement. Det som är bra med Natalben är att den innehåller aktiv folsyra som är enklare för kroppen att ta upp vanlig folsyra. 

  • Clemmentina

    @dibella Vad tråkigt att läsa även om det inre behöver vara kört ännu. Det testet du nämner har jag inte hört om även om det ju liknar hysteroskopi. Skönt att ni fick tid så snabbt! :) Förutom det du nämner skulle ni kunna göra era-test. Görs tex på Sokolova-kliniken. Skriv gärna till mig privat om du har frågor om Ryssland! Men hoppas såklart att du blir gravid framöver! Kram 

  • Clemmentina
    Dibella skrev 2022-02-16 08:19:08 följande:

    Känns som man bara ibland ploppar in här för att uppdatera lite i väntan på att få dra igång IVF omgång 4.


    Jag var hos de som gjorde vår fertilitetsutredning igår och gjorde en hysterosonografi (Typ som HSS när de spolar äggledarna?) men det kändes inte som att det var så mycket mer som kunde ses än vid en vanlig HSS. Läkaren tyckte att livmodern såg bra ut, helt plötsligt har jag bra genomspolning i båda äggledarna (: förra gången var det bara 1 som hade bra passage... Så är tydligen mer fertil nu men fortfarande ingen lycka? haha


    De tog ett blodprov för att kolla TSH prover igen då det var ett litet tag sen sist. Jag försökte muta in någon sorts immunitetsutredning, kortison osv, men det var ganska bom-stop där med. Läkaren hävdade mest att "du är ung (32), du får ägg till frys, det är 50/50 på graviditet med de oddsen på varje 5-dagars återföring, du har bara haft otur". Blir nästan arg :) Men han kanske har rätt...

    Just nu så är jag för snål för att köpa nya ägglossningstester, och ger upp tanken lite att på egen hand lösa graviditet. Känns skönt. Ju längre in i denna processen man kommer så blir det svårare, men samtidigt enklare. Man släpper mycket saker och orkar återgå till ett lite mer normaltillstånd på ett sätt, men svårare eftersom man är i aktiv kris under så många år..


     


    Oj vad jag känner igen mig! Hoppas verkligen att det stämmer i ett fall. När startar ni ivf 4?
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021