• Clemmentina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    AndraSladdis skrev 2021-12-10 14:19:29 följande:

    Tråkigt att höra att det inte verkar ha tagit sig. Min erfarenhet är att det kan vara bra att låta sig sörja när det känns så, snart om några dagar eller veckor kommer man hitta nya krafter igen. Ingen lätt process mentalt det här med IVF, verkligen inte! Ni får försöka hitta på något lite trevligt att göra under helgerna, och sen är det snart januari och du kommer börja känna nytt hopp.


    Åh vad jag hoppas att det är din tur nu! Håller tummar och tår.

    Börjar också utomlands nu och tar första sprutorna ikväll!
  • Clemmentina
    Dibella skrev 2021-12-10 15:49:05 följande:

    Verkligen tråkigt   får verkligen hoppas att vår tur kommer, man börjar tvivla mer och mer hela tiden. Men vi har några chanser kvar iallafall Tack  som du säger så får man nya krafter snart igen, ska bli skönt med ledighet från jobb och.. livet överlag. Sen så i mitten av januari är nästa ÄL förhoppningsvis. Heja heja på den lilla du fått tillbaka nu! Håller tummarna


    Tråkigt att höra Dibella! Vilka kämpar ni är. Hoppas verkligen att embryot i frysen är ert guldägg nu när detta inte var det. Styrkekramar till dig!
  • Clemmentina
    AndraSladdis skrev 2021-12-10 20:49:46 följande:

    Tack för tumhållningen! Hoppas!!

    Vad roligt att ni också börjar uromlands! Har du färsktransfer i samma cykel eller kommer ni frysa/testa embryona först?


    Vi kommer också frysa om det är några som klarar pgt-a. Vi går på samma klinik tror jag?så blir liknande upplägg!
  • Clemmentina
    Frida123123 skrev 2021-12-11 20:53:05 följande:

    Nu är jag inte en ruvare längre för imorse plussade jag!! Jag är GRAVID :).


    Vad roligt! Stort grattis! Håller tummarna för att det är tredje gången gillt.
  • Clemmentina
    Inalina skrev 2021-12-13 09:58:18 följande:

    hej! åh så roligt att du är igång nu!  Hoppas du svarar fint på stimuleringen! kommer du göra första ultraljudet i sverige innan ni åker? Kram!


    Hej! Ja nu händer det. :) Trodde dock allt skulle ställas in på grund av ett ägg som växte för tidigt men det är visst en cysta. Ska göra två ultraljud här hemma innan vi åker till helgen! De följer en på ett annat (tätare sätt) och finjusterar nog mer.

    Läste att du mår dåligt. :( Fy din stackare! Inte kul även om orsaken är rolig. Hoppas du får mer energi nu till jul. Vilken vecka är du i nu? Kram
  • Clemmentina
    chislin skrev 2021-12-13 11:29:27 följande:

    Jag ringde och fick en tid för tidigt ultraljud imorse och man kunde hitta både fostret och ett tickande hjärta! Vilken lättnad! Blödningen kom från slemhinnan som antagligen hade spruckit lite, tydligen vanligt att det händer.

    Tack för att du delar med dig och för uppmuntran!


    Åh vad skönt! :)
  • Clemmentina
    Always choklad skrev 2021-12-14 17:51:53 följande:

    Hej! Det var en liten därinne V8, 7+2.

    Hjärtat slog och det fanns en fostersäck som skall bli moderkaka. 9mm är den på helt sjukt! Svårt att smälta!

    Jag filmade, tror det var du som tipsade om det, skönt att kunna kolla sen fick vi en liten bild. Ser ut som en liten ödla. Som sambon sa är det en Ailien? He he.

    Nu skall jag kontakta Barnmorskan.

    Sambon var inte med, nästa kommer han vara med på definitivt.

    Hjälp vad gör man nu då????


    Åh vad glad jag blir att hjärtat slog. Så härligt! Stort grattis och lycka till nu!
  • Clemmentina
    Always choklad skrev 2021-12-14 22:30:16 följande:

    Hej tackar jo helt overkligt! Nu vill man snabbspola till nästa ul. De sa idag att det är v18-19, så länge kan jag inte vänta vill v12, innan dess vill vi inte börja berätta för någon..och nu väntar alla julbord..ska gulla med barnmorskan få se.


    Det förstår jag mycket väl! Klart du inte kan. Finns det möjlighet att boka ett privat annars eller kanske nipt eller kub? Då görs ju vanligen ultraljud. :)
  • Clemmentina
    Dibella skrev 2021-12-14 08:32:15 följande:

    Clemmentina - Kul att du är på gång igen! Håller tummarna för dig och att ni kommer iväg smidigt under helgen.

    Frida123123 - Grattis till graviditeten! Hoppas att det håller sig hela vägen och att ni får se ett hjärta efter julledigheterna. 

     


    Tack, vad gullig du är! Gjorde första vul idag och det fanns redan ett gäng äggblåsor på 10-12 mm. Blir spännande att se när det blir äggplock! Vågar fortfarande inte tro att vi ska komma iväg till helgen.
  • Clemmentina
    Frida123123 skrev 2021-12-15 06:50:53 följande:

    Roligt att höra Clemmentina! Nu är du på riktigt igång ju! Låter jättebra ju med flera blåsor på gång. Då blir det återföring nära julafton, spännande. Du ska köra behandlingen i Ryssland om jag förstått det rätt, är det ett annat upplägg på behandlingen där?


    Tack Frida! Ja det känns roligt. Blir inte återföring i denna cykel (de gör aldrig färskåterföring) utan det blir först nästa år om vi får några okej embryon. Vi kommer testa pgt-a och hoppas så att det finns några embryon som klarar det.
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021