• Inalina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Estelle011 skrev 2021-04-26 13:11:30 följande:
    Jag är på dag 7 nu. Dagarna går så långsamt Gråter börjar få lite mensvärk idag, och har ont i ryggen men annars känns inte mycket. Och ja, kan bara börja gråta utan anledning. Jag själv är chockad av mina reaktioner, gråten bara kommer när jag förväntar mig inte Skrattande inget konstigt med alla hormoner i kroppen.
    Jag har läst att det är många som hade mensvärk men mensen kom aldrig och dem blev gravida, så jag är inte orolig ännu. Kommer att testa tidigast söndag, det är 3 dagar innan.
    Jag förstår, ja ruvardagarna går ju rätt segt men mensvärk låter som ett väldigt vanligt gravidsymptom i alla fall som man känner allra först, håller alla tummar!!

    så spännande {#emotions_dlg.flower}!!
  • Inalina
    Dibella skrev 2021-04-26 13:30:56 följande:

    Grattis till 13 st, super ju! Hoppas jag du återhämtar dig snabbt och återföring på lördag Hjärta


    Grattis till 16! Superbra det också! Hoppas vi att de kan frysa ner flera stycken Hjärta såklart segt att vänta, men förhoppningsvis blir det plus på insättningen sen.


     


    Jag fick ut hela 11 ägg på mitt plock idag, var nästan i chock över att de lyckades få ut så många, känns helt overkligt. Tror dock att flera kommer vara omogna, men har förhoppning om att få en 5 dagars denna gången och kanske chans att få till frysen också! Återstår att se Solig Gjorde lite mer ont denna gången, tror inte lokalbedövningen tog lika bra eller morfinet kanske, men definitivt fortfarande hanterbart och mycket lugnade och behagligare överlag.


    wow 11 ägg är inte dåligt! då gjorde de verkligen något rätt i stimuleringen denna gången ;)!! jo jag räknar med en del omogna också men i morgon vet vi merFlört
    Ja visst hade det vart underbart att få till frysen också! jag är inte jättesugen på ett ÄP till på ett tag känner jag... 

    Jag känner ju inget under själva plocket då de söver en då, men jag vaknade upp precis när läkaren var klar inne i 'operationssalen' så kan ju nästan säga att jag vart vaken vid ett ÄP nu haha!hade som en väldigt stark mensvärk efteråt trots en hel del smärtstillande men förhoppningsvis var det tillfälligt :) 
  • Inalina
    Krizty88 skrev 2021-04-26 13:40:11 följande:
    Men vad bra!! Hurra! Ett steg närmare :)

    Hoppas du mår bättre snabbt och att det går bra med icsin, förhoppningsvis finns det ju gott att välja på efteråt. Håller tummarna!
    ja verkligen, tack för pepp!!

    hur går det för dig med ruvningen;)? (haha vad ska man svara på det, bra??;)) du måste vara på RD 4 nu? börjar närma sig... när tänkte du testa?
  • Inalina
    Clemmentina skrev 2021-04-26 13:51:15 följande:
    Inalina skrev 2021-04-26 13:41:47 följande:

    wow 11 ägg är inte dåligt! då gjorde de verkligen något rätt i stimuleringen denna gången ;)!! jo jag räknar med en del omogna också men i morgon vet vi mer! 

    Ja visst hade det vart underbart att få till frysen också! jag är inte jättesugen på ett ÄP till på ett tag känner jag... 

    Jag känner ju inget under själva plocket då de söver en då, men jag vaknade upp precis när läkaren var klar inne i 'operationssalen' så kan ju nästan säga att jag vart vaken vid ett ÄP nu haha!hade som en väldigt stark mensvärk efteråt trots en hel del smärtstillande men förhoppningsvis var det tillfälligt :) 


    Åh vad bra med 13 respektive 11 ägg! :) Grattis till er båda. Inte konstigt att det känns lite mer den här gången när ni båda hade fler ägg också. Hoppas det lägger sig snabbt! Nu håller vi tummarna för positiva besked under veckan! :)
    tack =) 

    jo en fråga till dig som också tog en (hel) del vitaminer också - slutade du med allt (Q10, inositol, etc) efter ÄP?
  • Inalina
    dasj skrev 2021-04-26 13:55:41 följande:
    Denna vecka hoppas jag. Vi hämtade ut gonal f och allt annat igår. Redo för att köra igång så fort mensen är här!

    Läkaren ökade dosen något, för att säkerställa att vi får ut fler ägg denna gång. Lite orolig för överstimulering men dem har koll hoppas jag.

    Sist ville inte äggen befruktas, trots bra ägg och spermier. "Det kan hända" sa läkaren, och då får man tvinga in dem med ICSI metoden.
    Oj det var snabba puckar, låter ju toppen att ni kan köra igång direkt igen!!! =)

    en liten justering i dosen är nog ingen fara, de är bra på att se risken/tecekn för överstimulering! 

    jag fick höjda från 300ie till 375 ie och fick ändå ut samma mängd ägg men de mognade snabbare/jämnare denna gången så det var bara positivt! ja tyvärr kan ju nästan allt hända i den här processen (vilket de även kan vid naturlig befruktning) men man är ju så otroligt mkt mer insatt när man gör en IVF än om det skulle ta sig naturligt, man förstår vilket mirakel det är för varje graviditetHjärta
  • Inalina
    Krizty88 skrev 2021-04-26 14:34:47 följande:
    Haha jo men det går bra tack! ;) Rd 5 till och med, viktigt! Jag kommer nog inte testa än på ett tag, är väldigt långt till officiell testdag och jag hoppas att jag inte ska bli överraskad av mens allt för tidigt. Helst inte alls såklart!! Men just nu känns det rätt skönt att kunna tänka att allt fortfarande är möjligt. Har aldrig varit en stortestare så det kliar inte i fingrarna på mig än. Det man inte vet mår man inte dåligt av hehe.
    hehe ja varje dag är viktig ;) skön inställning du har tycker jag!

    Om jag får tillbaka en blastis kommer jag testa på RD 6-7 då jag borde vara rätt säker på svaret då.. men men first things first, ska ju blå något befruktat i första stegetSkrattande
  • Inalina
    Dibella skrev 2021-04-26 13:53:24 följande:

    Nej jag är minst sagt nöjd! Så hoppas jag att dom kommer ringa imon och skjuta på insättningen Drömmer 


    Håller med, det hade vart gott att slippa plock på ett tag nu, så får hålla tummarna på några till frys för oss. Haha, ja det måste ju nästan räknas som att du varit vaken vid ÄP nu. Lite coolt att se när dom "dammsugar" ut äggen ändå, förra gången vågade jag inte kolla, denna gången var jag helt hypnotiserad! 


    de ringde från min klinik nu, av de 13 äggen så injicerade de 7 (resten omogna??) och 3 blev befruktade.. känns ju som rätt dåligt utfall på mina ägg nuförtidenGråter de skulle ringa mig igen i morgon men trolig återföring på torsdag då.. tänk vilken bergochdalbana detta är egentligenRynkar på näsan igår kändes allt toppen för så många ägg och nu känns ju 3 superfjuttigt även om jag vet att det mkt väl kan bli en bebis av dem!! hoppas du får ett positivt samtal från din klinikHjärta
  • Inalina
    Annna84 skrev 2021-04-26 15:31:07 följande:
    Ja, verkligen :) Det kan som du säger vara många blåsor och att alla inte innehåller ägg. Tack!!

    De kommer att ringa på lördag eller söndag och meddela resultatet, fy sjutton så nervöst. Vi har bara fått till frysen 1 av 3 gånger.
    hej! alla mina blåsor verkar inte ha innehållet ägg :( bara 7 gick att göra ICSI på och 3 har befruktats normalt. jag kan inte hjälpa att fundera över om kliniken egentligen är så bra på att göra ICSI ..jag tycker utfallet låter väldigt dåligt även om jag såklart är glad att det blev några befruktade överhuvudtaget... med tanke på att 10 av 12 befruktades 2018 och nu har jag mindre än 30% som befruktas varje gång nu Gråter 

    jaja jag får hoppas det blir överföring på torsdag i alla fall, är fortfarande i valet o kvalet att sätta tillbaka 2, för annars är jag rädd att vi ändå inte får något till frysen och då har man ju liksom inte försökt med allt som går..Obestämd 
    de sa att de skulle ringa i morgon och då bestämmer vi när det ska överföras, åh herregud jag hoppas dessa 3 överlever till i morgon nuFörvånad
  • Inalina
    Jenzia skrev 2021-04-27 10:13:18 följande:
    Stor kram! <3 Jag vet precis hur det känns, var ju samma för mig i februari. Det känns som ett slag i ansiktet, sådan chock. Men jag tänkte att då måste ju de tre som blev befruktade vara sjukt starka och bra! Och jag fick ju iaf två bra embryon. Man vill ju helst ha fler, men verkar mer vara ett undantag att få fler som klara sig till dag 5. Och flera här på FL har ju bevisat att det bara behövs ett embryo <3 Din bebis kan finnas bland dessa tre, helt klar!
    ja men precis jag hade ju ett liknande resultat i feb också, men då befruktades ju faktiskt 4 av 12. men men man måste ju våga tro att 1-2 kommer vara starka nu! 
    vilken tid ska du dit i morgon? =)
  • Inalina
    Annna84 skrev 2021-04-27 10:14:20 följande:
    Hej vännen! Ååå, jag förstår verkligen att det känns tungt och att du funderar över varför det blir som det blir. Jag har tänkt samma sak många gånger och undrar varför det varierar så himla mycket. Man vill ju ha den bästa embryologen, på något sätt känns det som att det momentet är det absolut viktigaste.

    Det kommer att gå bra för dina små till imorgon, jag tänker på Dhalias solskenshistoria där det lyckades med en 2dagars.

    Jag håller tummarna för dig och tänker på dig massor. Heja heja de 3 kämparna som delar sig fint just nu.

    Själv håller jag på att kräkas av oro. Jag bad kliniken att ringa min sambo istället för till mig, jag orkar inte ta samtalet själv om det är negativt. De ringde nu på morgonen när han satt i möte, så vi missade det. Nu får vi förhoppningsvis besked i eftermiddag. Sitter och räknar statistik från mina tidigare försök för att försöka ha något att hålla mig i, men det kan ju variera så mycket från gång till gång. Jag hör av mig när jag vet.

    Massa kramar till dig
    tack, ja men vet ju att man inte är ensam i den här tråden om att pendla mellan hopp o förtvivlan Hjärta men det kommer att lyckas till slut, det tror jag ju på. Ja precis, skulle vi inte lyckas nu med detta försöket finns en stor chans att jag faktiskt tar nästa försök i Prag i höst. Embryologen lät så positiv när hon ringde så man blir helt paff när resultatet är 3! men men, de såg ut att vara bra så vem vet kanske blir det 3 blastisar av det till slut, jag kommer dock inte låta dem vänta till lördag med återföring, jag tror fortfarande att de mår bättre av att vara i min livmoderFlört

    hoppas ni får fina besked, håller tummarna stenhårt!!!Solig
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021