• Clemmentina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Frida123123 skrev 2021-07-01 06:32:03 följande:

    Hej, svårt att svara på. Ta ett digitalt clearblue test! När jag testade på själva testdagen så var mitt lite svagt, så jag tog ett clearblue test som visade sig gravid 2-3 v! Tyvärr blev det sen missfall men det är en annan historia. Din testdag är egentligen inte ännu eller hur. Så om du ser ett svagt streck så tycker jag ändå att det verkar lovande!!


    Tack snälla! Ja, jag får nog fortsätta att testa....förstått att dessa test kan ge rätt svaga streck. Testdag är på söndag och bim borde vara imorgon/på lördag. Dock oklart om jag ens har bim i stimulerad cykel.
  • Clemmentina
    Dhalia skrev 2021-07-01 06:55:10 följande:

    Man ser absolut ett till streck. De är ju med vanligt test så brukar ju inte va starkt i början heller. Sen spelar de ingen roll hur starkt det kan ändå gå bra! Vet själv när jag nojade över allas tester i höstas och hittade en tråd där en fick en seg stegring på dem där veckoindikatorerna och det gick ändå bra för henne. Vid denna grav tog jag inte dem! Ja testade för skoj skull senare i graviditeten med sticka och mitt test blev ibland inte starkare än kontrollstrecket de kunde variera från sticka till sticka hur starkt strecket blev och de har gått bra hittills. Ta test om några dagar för nu va vär inte testdagen ändå? Då ser du åt vilket håll de går åt men ja tror den tog sig :)


    Tack för att du kollade och för pepp! :) Detta är ett vanligt test (inte testa tidigt) så hoppas du har rätt. Vågar inte ta med veckoindikator (har själv haft både långsam och okej stegring på dem) men ska fortsätta testa framöver även med något annat test.
  • Clemmentina
    Amiolia skrev 2021-07-01 07:20:41 följande:

    Hej, det här är mitt första inlägg någonsin och ville svara Clemme­ntina men vet ej hur man gör :s 


    Jag är på ruvardag 8 med en femdagars blastocyst och tog också ett test imorse där jag tyckte mig ana ett svagt streck. Blev så chockad och vet inte vad jag ska tro för vi har försökt bli gravida i 3,5 år och jag har aldrig någonsin fått någonsin fått ett plus eller ens ett svagt streck. Vågar inte riktigt tro att det är ett streck. Sen tänker jag också att det på ruvardag 8 borde vara starkare... får helt enkelt ta ett till test om några dagar och hoppas att strecket blivit starkare. Hoppas att ditt streck också blir starkare <3
    Åh, jag ser absolut ett (ganska tydligt) streck på ditt test. Vad jag förstår kan ändå hcg variera rätt mycket i början och olika test är olika känsliga. Jag tror du får positivt nu om du tar ett digitalt. Hoppas hoppas det tar sig för dig! Håller tummarna :)

    Om du vill citera klickar du på det lilla kugghjulet till höger.
  • Clemmentina
    Inalina skrev 2021-07-01 08:55:47 följande:

    Hej! jag ser def ett streck utan att anstränga mig men jag förstår om förväntar dig ett starkare streck på RD 9, men det beror ju lite på hur du haft det innan? för du har ju fått positivt förr, vilken RD var det då? Så jag tror man ska jämföra med sig själv mer än andra här i tråden Det är ju fortfarande tidigt och kanske fäste det en dag senare än 'normalt' så stegringen började lite senare. Jag hoppas du får fina streck imorgon eller dagen efter igen


    Tack, skönt när andra ser. Jag har oftast lyckats hålla mig till testdag tidigare. Första gången var det 17 dagar efter äggplock...fick så svagt streck då men hade också druckit väldigt mycket vatten kvällen innan (missfall en vecka efter pluss). Sist fick jag lite starkare streck på ruvardag 15 med tvådagars vilket är äl+17. Nu är jag väl motsvarande äl+14. Hoppas att det ökar i styrka.
  • Clemmentina
    Iväntanpåivf skrev 2021-07-01 09:38:39 följande:

    Är det ett vanligt test är det nog inte så konstigt att det är svagt.

    Testa igen med ett testa tidigt test kanske :)

    Men det var ju ett streck Iaf :)

    Håller tummarna att det blir starkare <3

    Så spännande!


    Annna84 skrev 2021-07-01 10:11:47 följande:

    Hej vännen! Ville bara säga att så där såg det ut för mig också på RD9 (efter att ha testat starkare på RD7), jag var helt knäckt, men sen testade jag igen på kvällen och då hade det blivit starkare. Jag håller tummarna för dig <3


    Ni ger mig lite hopp! Det är ett vanligt test så inget testa tidigt. Ska köpa någon annan slags test och ta imorgon. Hoppas att mitt också ökat i styrka som ditt gjorde Anna84. Tack för tummarna! Jag uppdaterar hur det går.
  • Clemmentina
    Inalina skrev 2021-07-02 09:34:22 följande:

    hej vännen! hur gick det med testet i morse??? 


    Tack fina som frågar! Fortfarande ungefär samma styrka som igår...kanske pyttelite starkare. Väntar och testar igen på måndag! Hoppas hoppas... Kram!
  • Clemmentina
    Amiolia skrev 2021-07-01 14:22:53 följande:

    Tack för svar :)


    Hur går det för dig? Testade du idag?
  • Clemmentina
    Livetutandig skrev 2021-07-02 12:29:56 följande:

    Inga fler blåsor hade vuxit och vi avbryter nu behandlingen. De kommer inte gå vidare med ytterligare stimulering utan det blir ÄD om det ska vara landstingsbekostat.

    Tack för att du friskade upp mitt minne med kliniken i Danmark. Minns att jag kikade på det innan vi blev beviljade IVF och jag ska kika närmre på det igen. Känns inte riktigt som att jag vill ge upp tanken på mina egna ägg innan de försökt befrukta åtminstone ett ägg.

    Hur går allt för dig? Bättre lycka för dig än för mig hoppas jag

    <3


    Åh vad ledsamt. :( Kolla boken/hemsidan It starts with the egg (finns även en Facebook-grupp) och försök gör det du kan för att förbättra äggkvaliteten. Det kanske inte hjälper men man vill ju göra allt man kan. Jag har läst flera solskenshistorier i gruppen av personer som blivit gravida eller förbättrat äggkvaliteten/amh utifrån det. Tycker också naturlig ivf/mini-ivf låter som en väg att gå. Styrkekramar till dig!
  • Clemmentina
    Iväntanpåivf skrev 2021-07-02 12:31:49 följande:

    Låter ju lovande med pyttelite starkare. 

    Hoppas det syns ännu tydligare på måndag. 

    Kram


    Tack snälla, ni är verkligen fantastiska som peppar och stöttar här! Hoppas du får en fin helg. Kram
  • Clemmentina
    Dibella skrev 2021-07-01 14:16:02 följande:

    Hoppas hoppas hoppas! Det är ju definitivt något där och med tanke på att andra fått liknande resultat så hoppas vi verkligen att det syns bättre imorgon 


    Tack snälla! Ja jag hoppas det! Än är det inte kört i alla fall. Härligt att läsa att du kände dig hoppfull efter besöket idag. Snart är det er tur!
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021