• Clemmentina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Inalina skrev 2021-06-24 08:51:44 följande:

    jag tror på din blastis och att det är er tur nu  

    Tack för tipset!!! såg att kliniken ligger precis vid vårt kontor i Stockholm där jag dessutom är på kick off några dagar precis den veckan så har jag tur får jag positivt svar från dem om de inte är på semester eller liknande! =) annars som Estelle skrev får jag höra av mig till en vårdcentral.

    Det jag också oroar mig för nu (alltid är det något..) är att jag skulle börja processen och sen inte kunna slutföra den då min man ska i väg på 2 v utbildning från 13 sep och framåt, och då måste jag ju ha avklarat både ÄP och återföring innan dess vilket verkar kunna bli på gränsen precis med en dag eller så jag har mailat en del frågor till min klinik så får se vad de säger... all denna väntan när man bara vill ha alltid klart o bokat. (vilket inte är lätt heller då vi pratar om 2 cykler som ska emellan och min mens är inte helt pålitlig i dessa tider heller...) 

    alla såna här saker får en ju att tänka att det är bättre att köra på i Schweiz för då slipper jag all stress med resande etc men jag är faktiskt inte helt säker på kompetensen hos kliniken, de är proffsiga och alla är trevliga etc men jag kan inte hjälpa att känslan av expertis ändå inte infinner sig


    Åh, det hade ju varit super. Hoppas du får ett positivt svar från dem! :) Förstår att det känns väldigt oroligt för dig att det blir så tajt. Det är onekligen mycket som ska klaffa när man gör ivf i ett annat land. Måste du ha mens två gånger enligt kliniken? Du kan inte skjuta på den ena genom att ta tabletter så som du gjort på den schweiziska kliniken? Håller tummarna för att allt löser sig på bästa sätt för er!
  • Clemmentina
    Inalina skrev 2021-06-28 08:39:45 följande:

    Hej! Hur går det för dig med ruvningen?? när tänkte du testa?

    Nej det är jag själv som tyckte att det passade bäst med att starta behandlingen i augusti, för klinikens del så spelar det ingen roll, men det är väl min egen semester som kommer lite emellan och jag vill inte hålla på med för mkt sprutor etc när jag bor hemma hos folk i Sverige.. men det var ingen dum idé att evt skjuta på mensen och börja lite tidigare, jag kanske får se vad de kommer tillbaka med så får jag i så fall föreslå det 


    Hej! Gör mitt bästa att inte tänka för mycket på det men går sådär. Pendlar mellan hopp och en känsla av att det har misslyckats...men så är det väl för många. I början hade jag molvärk men den är typ borta nu. Känner istället att brösten ömmar lätt. Sist när jag blev gravid men fick missfall kände jag inget i brösten. Om jag minns rätt hade jag nog inga eller få symptom innan testdag då...de kom i samband med plusset. Är på ruvardag 6 idag och tänker testa på torsdag tror jag. På rd9 är väl resultat rätt tillförlitligt hoppas jag. Det låter som en bra plan att eventuellt kunna föreslå det. Funkar det i Schweiz borde det ju även funka på den andra kliniken. Håller tummarna för det!
  • Clemmentina
    Iväntanpåivf skrev 2021-06-28 19:42:05 följande:

    Jag hade inte heller några symptom tidigt de började komma senare. Nu gör brösten så ont när man trycker på dem att jag vaknar på natten när jag vänder mig om. :) Men tidigt efter fet va det bara om jag verkligen kände efter som jag kände nåt alls.

    Hoppas du får plus på torsdag. <3


    Annna84 skrev 2021-06-28 20:23:06 följande:

    Tänker på dig och hoppas så att du får ett fint resultat på torsdag <3 Symtom eller inte, det är så olika. Jag känner fortfarande i princip ingenting. Kramar


    AndraSladdis skrev 2021-06-28 21:47:06 följande:

    Håller tummarna för dig på torsdag!Håller tummarna för dig på torsdag!


    Ni är så gulliga! Tack för peppande ord allihop. Har också förstått att det är ovanligt att ha tidiga symptom. Tror det jag känner beror på Lutinus. Vi får se på torsdag helt enkelt!
  • Clemmentina
    Dhalia skrev 2021-06-29 08:43:43 följande:

    Ja hade inte heller några symtom alls innan testdagen som va i v4+3, förut hade ja ömma bröst direkt efter ovitrelle men denna gången inga ömma bröst efter ens de, ja ser nu ja anteckna ja hade liiiiite ömma bröst v4+6 men efter de va inget alls. Därefter blev dem bara svullna/större. Sen hade ja lite stickningar av lutinus men de tog ja också fram till v12. Illamåendet kom lite smygandes i v6+ dvs precis veckan innan de tidiga UL i v7+3. Håller tummarna!


    Ska man döma av tråden verkar det vanligare att inte ha tidiga symptom än att ha det. :) Jag har ju en del symptom även om de är svaga....jag kopplar dem till Lutinus. Tack, känns fint att veta. Vi får se hur det går på torsdag!
  • Clemmentina
    Inalina skrev 2021-06-29 10:01:03 följande:

    ja jag förstår, hehe inte lätt att INTE tänka på det när man är med i den här tråden och alla frågar och peppar hela tiden med !! 

    jo på RD 9 tror jag du kan lita på testen, låter som en bra plan! håller alla tummar 


    Haha, precis men så mycket värt ändå. Ni är guld värda! Skönt att du kunde boka in sprutan på vårdcentralen. Nu hoppas vi att allt annat ska gå i lås också. Tack och kram på dig.
  • Clemmentina
    Annna84 skrev 2021-06-29 13:49:57 följande:

    Hej vännen! Har läst om dina planer, dilemman med medicinering osv. Förstår steessmomentet. Har du kommit fram till hur du ska göra med den där nedregleringssprutan? Eller går det att köra synarela-spray istället?

    Jag var på tidigt VUL igår, började gråta bara av att komma in på rummet. Jag var så rädd att det inte skulle leva något där inne. Men mirakulöst så såg vi ett litet hjärta slå <3

    Tänkte att det aldrig skulle hända mig, men det gjorde det. Jag ska fortsätta ta synarelaspray varannan dag och lutinus i ytterligare 2 veckor, dvs fram till v11.

    Nu håller jag alla mina tummar för er, jag har en bra känsla för dig nu i augusti <3 kramar


    Åh vad glad jag blir för din/er skull! Underbart att ni äntligen fick se ett litet hjärta slå. Vad är nästa steg? Kommer ni göra nipt eller kub? Stor kram till dig!
  • Clemmentina
    Jez20 skrev 2021-06-29 17:38:33 följande:

    Vilken ruvardag har ni testdag? För mig är det RD16 och 18 dagar efter äggplock. Lite nyfiken bara :)


    Jag hade också testdag rd16 vid färskåterföring. Nu vid fet med blastocyst är det rd12. :)
  • Clemmentina
    Jez20 skrev 2021-06-29 22:29:40 följande:

    Imorgon!!! Tjejer jag är såå nervös! Jag ha rju redan testat positivt som blivit allt starkare men det är något speciellt med TD!!! Vill så gärna få kontakta kliniken och berätta! Snälla låt plusset visa lika starkt imorgon! Håll tummarna för mig ^^


    Iväntanpåivf skrev 2021-06-29 22:53:55 följande:

    Åh vad härligt att allt såg bra ut!!!! 

    Jag ska på vul imorgon. ska bli så spännande


    Håller tummarna för er båda imorgon!
  • Clemmentina
    Estelle011 skrev 2021-06-29 09:24:21 följande:

    Hej, hur tänker ni kring covid vaccinering? Glömde fråga min läkare. Det borde inte påverka behandlingen


    Kommer vaccinera mig inom kort om jag inte visar mig vara gravid nu. En barnmorska på min klinik tyckte absolut att jag skulle ta första sprutan i alla fall och sen får vi se om det funkar att ta den andra utifrån var vi befinner oss i behandlingsprocrssen då. Men jag hoppas såklart att jag inte kan vaccinera mig alls just nu... :)
  • Clemmentina

    Testade idag på ruvardag 9 (med femdagars). Om jag anstränger mig kanske jag anar ett streck. Gissar kemisk graviditet eftersom strecket väl borde varit starkare vid det här laget annars!? :( Testar lägga upp en bild...

Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021