• Jenzia

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Dibella skrev 2021-05-05 10:41:03 följande:

    Tror mig definitivt se något också! Vore så häftigt om du får en bebbe av din lilla segis! När har du tänkt testa? Håller tummarna!


    Jag har siktat in mig på lördag, så bara lite mer än två dagar kvar att ha tålamod, haha!

    Hoppas så att strecket är tydligare för dig imorgon!!
  • Jenzia
    Inalina skrev 2021-05-05 13:34:47 följande:

    tack snälla ja jag vet att alla hoppas för varandras skull här inne och förhoppningsvis så smittar det av sig på testerna med ;) jag fick tag i bruksanvisningen på mitt test nu där det stod, 'ser du inget efter 5 min så vänta 5 min till' haha, vore ju taskigt om de då menar att man kan få ett spökstreck då  ja jag börjar också bli nervös inför i morgon, kan ju dock inte påverka något (tyvärr) så får sitta lugnt i båten..

    jag känner väl ingenting denna gången direkt, men nu med min enorma dos av progesteron som jag tar borde jag ju vara ett vrak förmodligen, känner mig mest svettig


    Åhh, sådana anvisningar är det nog inte på alla tester

    Hoppas det går fort att bli imorgon för dig! Tycker timmarna sniglar sig fram, haha.

    Ja det här jäkla progesteronet :-P Så svullen!! Enda positiva med ett negativt test är att få sluta med progesteronet Ska du också ta det till v 8-9 om du är gravid?
  • Jenzia
    Iväntanpåivf skrev 2021-05-05 14:55:30 följande:

    Ja får hoppas det. 

    Vet inte hur det ser ut. Har inte fått nån plan från SGU. Får väl ringa dem när mensen kommer och be om en handlingsplan. <3


    Du får säker sätta in FET igen rätt snart om det inte blir ett plus nu <3
  • Jenzia
    MeAndMyself skrev 2021-05-05 16:00:52 följande:

    Ni som ruvar, vad får man äta? Måste man äta som en gravid och avstå från vissa saker? Jag är sugen på sushi men kanske dumt haha :)


    Enligt min klinik kan man äta som vanligt fram tills dess att man vet om att man är gravid
  • Jenzia
    Krizty88 skrev 2021-05-05 17:55:57 följande:

    På min klinik säger de att man ska betrakta sig som gravid efter en återföring och följa de kostråd och rekommendationer som finns för gravida. Så det har jag gjort!


    Haha, så olika de rekommenderar!
  • Jenzia
    Frida123123 skrev 2021-05-05 21:33:41 följande:

    Hej alla, lägger in en tråd här med för första gången. Är inne på mitt tredje IVF försök, ruvdag 13 idag. Testdag på lördag.. spännande. Tidigare gånger har mensen kommit dag 12 och 13 så jag sitter som på nålar nu. Har lärt mig att inte tolka in vad man känner eller inte känner men det är svårt, speciellt svårt att slappna av med Lutinus, som kan kännas som mens. Är det flera som har testdag snart?


    Hej! Jag ska också testa på lördag, på RD10 för min del med en femdagars. Ruvar du på en tvådagars eller femdagars? Jag är såååå trött på lutinus Är sååå svullen och hård i magen, plus att jag har stickningar i magen och ljumskarna.
  • Jenzia
    Dibella skrev 2021-05-06 07:54:22 följande:

    Tog ett test nu på morgonen igen, förväntade mig en stegring på pluset men fick ett vitt minus som så många gånger förut. Ovitrelle eller något som inte ville stanna, det får man inte veta. Så nu är det november som gäller nästa gång.

    Hoppas ni andra får bättre lycka 


    Vad tråkigt Men det är ju fortfarande rätt tidigt! Tycker inte du ska ge upp än <3
  • Jenzia
    YKY skrev 2021-05-06 07:54:22 följande:

    Fick positivt graviditetstest imorse på RD9. Jag har inte riktigt fattat än. Var helt övertygad om att det skulle vara helt blankt.


    Grattis! Antar att du inte har några symptom om du blev chockad?
  • Jenzia
    Inalina skrev 2021-05-06 07:59:02 följande:

    Hej! jag tog också ett test i morse och precis som du hade jag ju förväntat mig att strecket skulle synas tydligare nu (eller komma inom angiven tid..) men den enda skuggan jag ser (EFTER angiven testtid) är svagare än testet igår. Dock så tror jag inte vi ska kasta in handduken ännu då det är väldigt tidigt fortfarande, jag fortsätter även i morgon och på lördag innan jag ger upp...

    stor kram


    Vad tråkigt att strecket inte blivit starkare Men bra tänkt! Det är fortfarande väldigt tidigt och mycket kan ännu hända!

    Jag drömde i natt att jag fick mens, så imorse kändes det som om det verkligen var kört Men förtvivlan har lagt sig lite nu och det är bara att vänta en dag till, sen vet vi <3
  • Jenzia
    Krizty88 skrev 2021-05-06 08:19:24 följande:

    Jag tog mod till mig och testade i morse på rd 15. Väldigt starkt positivt. Trodde aldrig i mitt liv att jag skulle få se det. Känns helt sjukt faktiskt. Nu är det såklart en lång oviss väntan osv. Men vilken milstolpe, vi kan! Vi kan få befruktade embryon som kan fästa. Så stort <3


    Stort grattis!! Har du känt några tidiga symptom?
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021