• Clemmentina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Annna84 skrev 2021-04-30 09:16:56 följande:

    Ville bara skriva lycka till till er som precis har fått göra en insättning nu och till er andra som är eller snart är igång med sprutorna <3

    Jag ska på söndag få veta hur det har gått för våra embryon.

    Ha en fin valborg!!


    Tack och detsamma! Håller tummarna för fina besked på söndag!
  • Clemmentina
    Inalina skrev 2021-04-29 14:36:44 följande:

    Hej!! Nu är jag också ruvare. Ruvardag 0 på ett tredagars;) dock känns chansen till att det blir något minimal :/ mina embryon såg ?fina ut? MEN hade bara 4 celler nu på dag tre. Så jäkla långsamma rackare :( man kan ju ifrågasätta varför de gör återföring överhuvudtaget men som med allt här i livet har ju mirakel skett förr.. gjort akupunktur både innan o efter återföringen och får i alla fall väldigt positiv energi av tjejen som gör det så kanske kan det rädda min mentala hälsa litegrann:)

    Kram på er alla ruvare (och alla ni andra med ) <3


    Åh vad jag håller tummarna för alla er som ruvar nu! Man vet aldrig. Kanske var den lite seg i starten...svårt att veta på förhand vilka som blir något. Jag har ju fått två blastocyster av toppkvalitet och ändå inte blivit gravid. Låter bra med akupunkturen! Ska också ta tag i det nu! Kram
  • Clemmentina
    Iväntanpåivf skrev 2021-05-03 09:53:50 följande:

    RD5 och hoppas veckan går fort. 

    Håller tummarna att alla får bra besked denna veckan. 


    Håller tummarna för er alla den här veckan!

    För min del verkar mensen vara på gång.
  • Clemmentina
    Jenzia skrev 2021-05-03 10:44:08 följande:

    Ohhhh! Då börjar väntan på ägglossning och sen FET!!! Inte lång tid kvar nu!


    Mensen är lite seg men hoppas den kommer igång på riktigt nu. Har bokat tid för akupunktur i veckan! Ska bli spännande att testa det!
  • Clemmentina
    Annna84 skrev 2021-05-03 15:21:26 följande:

    Snart är du igång :) Min kom igår, så nu är nästa steg att ta letrozol för att jaga igång en ägglossning. Har du tagit det någon gång? Spännande att du ska testa akupunktur, det känns bra, om inte annat för avslappningen.


    Såg att du fick tre till frysen! Vad skönt! :) Fick du veta om de har frusits på dag 5 eller 6?

    Då skiljer det bara någon dag mellan oss. Ska också ta Letrozole denna cykel dag 3-7. Pratade med bm idag och vi får se om vi räknar idag eller imorgon som cd1. Jag brukar få ägglossning dag 14 eller 15 med Letrozole....testade det innan vi gick vidare med ivf. Kommer göra vul den här gången för att kolla så ser okej ut. Kommer du också göra det? Ja det ska bli spännande med akupunktur. Hinner ju inte bli så många gånger innan men hoppas om inte annat känna mig lite mer avslappnad. Blir fint att följas åt här!
  • Clemmentina
    Annna84 skrev 2021-05-03 20:52:34 följande:

    Vad kul att vi kan följas åt i detta :) Vi är verkligen i samma läge och situation; samma ålder, inga barn, IVF4, totalfrys, letrozol och snart återföring :) Hoppas hoppas nu! Har din ägglossning kommit tidigare med letrozol än vad den annars skulle gjort? Bra att ha som måttstock att det kanske går lite snabbare med letrozolen. Jag sa också att jag vill ha ett VUL för att dubbelkolla att ett ägg är på väg att växa till och att slemhinnan ser ok ut, så det är inobokat nu. Jag tycker att det är lite läskigt med ägglossningstest. Jag har ibland fått positivt utslag på ÄL-testet, men sen har det inte skett någon ägglossning.

    Kram


    Hihi, ja det stämmer bra! Förutom att detta blir min femte och din sjätte återföring. Nu är det vår tur tycker jag! :) Men min mens verkar inte riktigt komma igång, mest spottings nu vilket jag inte har annars. Förstår inte varför den segar så. Mensvärk har jag dock sedan igår. Det kan gå både snabbare och långsammare med Letrozole vad jag har hört. Mitt problem är ju att jag inte verkar få ägglossning varje månad så det är lite svårt att säga. Skönt med vul inbokat! Jag skulle återkomma när mensen kommit igång för tid. När har du vul? Samma här...jag kan också få positivt utan att få ägglossning. Men det har aldrig hänt när jag tagit Letrozolen i och för sig.
  • Clemmentina
    Annna84 skrev 2021-05-04 17:33:10 följande:

    Ja, nu är det verkligen vår tur, som vi kämpat! Det låter bra att höra att ägglossningen borde bli av med letrozol. Jag ska på VUL på onsdag. Lite tidigt, men hoppas att det går att se någonting iallafall. Har din mens kommit igång nu?


    Spännande med vul redan på onsdag! Har du börjat med Letrozolen idag? Jag börjar först på torsdag då jag räknar idag som cd1 eftersom mensen kommit igång mer idag än igår. :) Kommer du att få Lutinus i denna cykel? Tror inte jag får det tyvärr. :(
  • Clemmentina
    Annna84 skrev 2021-05-05 08:10:15 följande:

    Jag är lite dagvill, jag menade nästa onsdag :) Alltså på CD12.

    Jag vet inte riktigt hur det blir med lutinus, men jag tror att kliniken använder sig av den metoden.

    Då ligger vi bara 2 dagar ifrån varandra :)


    Hihi, låter rimligt! Jag får boka tid för vul först när jag får positivt ägglossningstest. Tyckte det lät märkligt men så är det. Skönt om du får Lutinus! Tror jag är tre dagar bakom dig eller? Cd2 idag för mig. Oavsett blir det kul att kunna följas åt!
  • Clemmentina
    Iväntanpåivf skrev 2021-05-05 09:20:18 följande:

    ja bim borde vara fredag. ev imorgon redan. 

    Fick lite rosa på pappret nyss så jag har gett upp hoppet här. 

    Så sjukt besviken :( 


    Det är inte kört ännu som flera andra skrivit. Väldigt vanligt med små blödningar kring bim. Men om det är mens så måste du tillåta dig att vara ledsen och besviken. Det finns ingen rättvisa i det här! Jag fortsätter att hålla tummarna! Styrkekram
  • Clemmentina
    Dibella skrev 2021-05-05 10:41:03 följande:

    Tror mig definitivt se något också! Vore så häftigt om du får en bebbe av din lilla segis! När har du tänkt testa? Håller tummarna!


    Inalina skrev 2021-05-05 11:10:41 följande:

    hehe ja alltså på bilden på datorn ser jag det knappt själv så det känns inte direkt som något självklart att någon annan ska se nåt, men men vi får hoppas att de blir starkare till i morgon eller fredag! steget från detta till bebis känns oändligt långt borta än men jag håller hoppet vid liv än så länge. planen är väl att åka in för blodprov på testdagen den 10 maj!


    Jag ser streck på båda era test! Så spännande! :) Då är bara att fortsätta testa och helst med morgonurin.
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021