Inlägg från: Anonym (Lillskrutten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lillskrutten)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Första) skrev 2021-11-08 18:11:25 följande:

    Allt såg bara bra ut med oss båda, fick vi reda på idag på utredningsbekedet. Så det är bara att fortsätta försöka själva nu. Och om vi inte blivit gravida inom två år så skickas remiss till ivf. Så vi får hoppas att plusset kommer inom kort :)


    Skönt att det känns ok för er. Då allt ser bra ut så kommer det säkert gå snart, mycket som ska klaffa som sagt. Nu är ni ett av de paren som försökt en längre tid. Men snittet 7 månader kommer just från mitt emellan när alla lyckas så snart kommer det för er. Spännande<3

    Förstår dock inte varför ni behöver försöka i ytterligare 2 år, det betyder alltså att gränsen går vid 3 år egentligen? Annars borde ni få tillgodose ert gånga år. Ni kommer ju garanterat få er bebis i framtiden men tycker att det landsting där 3 år är gränsen känns väldigt tokigt och oförstående för barnlängtan.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Hopeforapulsa) skrev 2021-10-11 20:58:52 följande:

    Skönt att höra det är bra med! Här är det bra förutom allt det klassiska, trötthet, ont osv osv osv. Om 2,5v kommer jag föda med ett planerat snitt. Tiden har verkligen gått snabbt.

    Vilken vecka är du i nu babymakeing och kommer du få göra något ultraljud tidigt eller så? :)

    Fy det låter hemskt lillskrutten, känns det någorlunda bättre nu eller är känslorna detsamma än? :(

    Håller min tumme att du första får ditt efterlängtade plus snart!


    Hur har det gått för dig? Hoppas allt gick bra!! Kram <3
  • Anonym (Lillskrutten)
    hopeforaplusa skrev 2021-11-16 10:46:00 följande:
    Allt gick väldigt bra, det blev uppskjutet med en dag så 3/11 kom mina små tjejer. Dom är fantastiska och njuter av vårat nya kaos<3

    Hur mår alla ni här inne?<3
    Åh vad underbart att höra! :D Har du återhämtat dig bra?

    Det börjar bli tuffare för mig, svårt att andas, känner mig tung tung tung och svullen. Bebisen har börjat bli helt tokig där inne och sparkar förskräckligt mycket och hårt. Det gör jäkligt ont ibland men jag är väldigt glad att få känna bebisen så mycket!<3
  • Anonym (Lillskrutten)
    hopeforaplusa skrev 2021-11-17 22:07:29 följande:
    Jo men det tycker jag ändå. Vidrig smärta i snittet första 5 dagarna men sen blev det mycket bättre ju mer jag rörde på mig!:)

    Åh jag förstår verkligen känslan. Var exakt samma för mig mot slutet. Man längtar bara tills man får träffa bebisen för att sen även slippa ha allt det där mindre roliga som kommer vid en graviditet. Hur länge har du kvar tills bf nu?<3
    Åh fy var det så! Skönt att det är så mycket bättre nu.

    Visst är det så! Bebisen sparkar så hårt och mycket och jag har en hel del sammandragningar. Men så spänd inför bebisen Skrattande Vilken vecka kom dina i nu då? Kommer inte ihåg när du hade bf hehe Tungan ute Ca 9 veckor kvar, så inte långt!
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-11-29 16:10:18 följande:

    Känns som gruppen håller på att dö ut nu =/


    Hoppas alla har det bra :) <3


    Ja tyvärr! Hade hoppats att det här skulle bli en tråd där vi följde varandra i flera år. I och för sig är det inte helt kört, bara att höras av emellanåt, även om det är sällan, är kul :D

    Jag har inte så mycket att rapportera, graviditeten tickar på, bebisen sparkar och sparkar, bäcken gör fruktansvärt ont ibland! Men mår väldigt bra och är tacksam för att denna gång varit så lätt. 7 veckor kvar till beräknad förlossning.

    Hur mår du? :)
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-11-29 17:12:46 följande:

    Ja det kanske ha blivit så när vardagslivet rullar på för alla att det glöms bort :)

    Här är det förkylning och äl så det känns inte som dom bästa förutsättningarna för att lyckas den här gången :/

    Hur är det själv? :)


    Vad tråkigt att du känner så! Förhoppningsvis orkar ni med lite sex ändå så kanske chansen finns. Hur har det gått vidare med utredningen?<3
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-11-30 05:13:52 följande:
    Ja vi ska försöka få in nått iaf och hoppas på det bästa :)

    Utredningen är ju klar så kommer inte hända nått mer på den fronten. Bara att fortsätta försöka själva. Och har inget hänt innan augusti 2023 så kommer en remiss till ivf att skickas först då. Möjligheten att bekosta det själv finns ju, men det är inget vi känner att vi vill eller har råd med nu. Vi ska ju enligt läkaren klara detta galant själva utan hjälp så får hoppas på att hon har rätt :)
    Hoppas ni orkar :)

    Ah juste, ber om ursäkt, nu minns jag! Låter hoppfullt från läkaren. Fortsätt kämpa<3
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-11-30 15:05:36 följande:

    Ja nångång ibland iaf men troligen så rinner det ut i sanden för oss alla så småning om när det inte är så mycket aktivitet.


    7 veckor är inte lång tid ändå, även om det kanske känns som en evighet? hehe Jag minns bara att jag inte kände mig färdig med att va gravid när det va dags sist. Får se om det är samma känsla i maj när nästa ska komma eller om jag är klar sen länge då hehe.


    Jag är dunderförkyld igen och foglossnigen blir värre och värre =/ så känner mig långt ifrån topp nu. känns som bihålorna håller på att klägga igen och luktsinnet är helt borta. har tagit två covidtest och båda negativa iaf. Suger att det knappt inte finns något slemlösande att ta som gravid. Min tur att va lite negativ nu men hoppas det vänder snart!


    Verkligen inte långt, känns väldigt nära nu! Jag gick förbi bf 9 dagar så kände mig extremt färdig haha! Kom din dotter tidigt?

    Åh fy vilken jobbig tid nu! Hoppas förkylningen går över snabbt. Jag har läst eller hört nånstans att slemlösande hostmedicin egentligen inte fungerar utan att vatten funkar lika bra hahaha. Tycker det är nåt av det sjukaste jag hört, då skulle väl inte slemlösande medicin säljas. Men testa dricka massa vatten och se om det hjälper något. Klart du får vara lite negativ också, särskilt när livet känns lite motigt. Åh vad mysigt med bebis i maj! När är din dotter född, hur långt blev det mellan nu?
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-11-30 23:00:48 följande:

    Ja hon kom 4 dagar tidigt :) hade massa planerat de fyra dagarna och va helt inställd på att gå över iaf en vecka hehe.

    Ja receptfri hostmedicin är det som har dålig evidens men de på recept funkar kanon! Tyvärr får man ju knappt ta några eftersom det påverkar livmoderns slemhinna också :( så det är väldigt restriktivt vad man får ta. Dottern har fått en som är kanon som gjort under när jag haft lunginflamnation tidigare men nu är det no go på den för mig.

    Dricker så mycket jag kan men har sväljproblematik som förvärras när jag är sjuk så lättare sagt än gjort ibland :/ skulle fått operation nu i vinter men det blir framflyttat nu iom att de inte vill söva gravida.

    Ja istället för 19 månader emellan blev det nu 2,5 år mellan syskon. Hon kom i december så fyller snart år :)

    Hur långt blir det mellan dina nu? :)


    Då förstår jag att du inte riktigt var beredd! Nu kanske du är mer redo för en tidig bebis.

    Jaha det visste jag inte, fy vad jobbigt att det är så! Hur funkar det med te eller mer ljumna drycker? Eller kanske isvatten? Hoppas det värsta lägger sig snart!

    Har du fått någon ny tid för operation efter förlossningen eller får du höra av dig själv? Trist när det blir så utdraget.

    Åh då blir det inte så långt ändå, kommer säkert kännas perfekt om några år :D

    För våra blir det, istället för 14 månader, 18 månader, känns lite nervöst faktiskt. Han är fortfarande så liten och behöver oss mycket.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-12-01 04:59:24 följande:

    Det är ingen fara. Man kan inte minnas allt :)


    Kram till dig :)<3
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu