Inlägg från: Anonym (Lillskrutten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lillskrutten)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-08-13 16:06:28 följande:
    Jag tog ett test i början av veckan men negativt. Fått positivt på äl-test tidigt denna månaden. Redan på dag 12. Hoppas vi fått till det bra annars så blir det förhoppningsvis en kort cykel iaf så vi kan börja om snabbt igen.

    Blev riktigt nere några dagar men haft fullt upp med att hitta på saker med familjen så det har varit lite skönt. Och nu njuter jag av några veckors semester till! Känns bra att vara ledig när det är bf eftersom de flesta på jobbet inte vet något.

    Håller alla tummar att det ser bra ut på rul <3 :)
    Spännande! Hoppas cykeln är kort och du plussar snarast! :D Skönt att det rullar på snabbt. Förstår att det är skönt att inte behöva förklara om du känner dig deppig. Nu kommer plusset snart, det måste det!

    Tack så mycket, börjar bli nervös att allt inte står rätt till. Imorgon får jag veta. Läskigt.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-08-16 14:52:51 följande:

    Hoppas allt såg/ser bra ut idag <3

    Det känns som vi fick till det väldigt bra med tre gånger runt äl så nu är jag sådär jobbigt exalterad och tror att det kanske tog sig. Känner såklart efter alldeles för mycket ändå trots att jag har full rulle. Är ju förtidigt att känna nått men ska vaccinera mig precis före bim (andra sprutan) så är lite nervös för det. Vet inte hur man ska tänka riktigt med den om vi skulle lyckas bli gravida.


    Det var så fint så! Veckan stämde och allt såg bra ut.

    Åh vad härligt men förstår att det också känns jobbigt. Värsta är ju om man verkligen får upp förhoppningarna och sen blir det inget. Men kanske detta blir gången som lyckas! :D Jättesvårt det där med vaccin men å andra sidan om du redan tagit första och har andra bokad känns det kanske lika bra att ta den? Finns väl fortfarande inget som visar på att det skulle påverka en tidig graviditet? Visserligen är det väl inte jättelänge som de vaccinerat gravida. Jättesvårt! Du känner nog vad som känns rätt om du plussar strax innan.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-08-17 14:23:23 följande:

    Så skönt att höra! =D 


    Ja man kan ju hoppas att det är denna gången det tar sig :) Tänkte jag skulle köpa nya äl-test för jag hade rabatt på apoteket men bestämde mig för att ha is i magen. Fick äl så tidigt denna månaden så hann kanppt använda några. 


    Tänker mest på att jag är rätt säker på att det va vaccinet som spökade till min cykel förra månaden. Fick längre cykel än jag någonsin haft (förutom precis efter förlossning då) och superkort mens. Så blir lite orolig att det skulle påverka utvecklingen på något sätt där i början. Kan vara för tidigt för mig att ens plussa innan jag ska vaccinera mig. Är det negativt innan vaccineringen så får jag ju gå på det och fullfölja men om det blir ett plus vet jag inte? Har tid tidigt på morgonen så får väl kanske gå dit och säga som det är så får de avgöra?


    Smart att spara! Du kanske plussar nu och då är det onödigt att slösa dom pengarna. Hoppas ni slipper försöka fler månader nu!<3

    Jaha oj, visste inte alls att det kunde bli så! Läskigt det där med pandemin och nya vaccin :( Ja blir det negativt får du helt enkelt gå på det och hoppas på det bästa. Om det är plus vet jag inte faktiskt. Jag har själv avvaktat med vaccinet just för bebisens skull. Men funderar om jag ska ta det ändå nu, vill inte riskera att föda bebisen alldeles för tidigt eller bli väldigt sjuk eller få problem med andningen inför förlossningen. Vet däremot inte hur jag hade gjort om det var så tidigt som du skulle vara i så fall, visst är det väl rekommenderat från vecka 12?
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Hopeforapulsa) skrev 2021-08-18 12:56:43 följande:

    Hur mår ni alla?

    Hur var RUL lillskrutten? Såg allt fint ut? Tog ni reda på kön eller ska ni vänta tills bebisen kommer ut?:)

    Har du fått någon ÄL babymakeing?

    Hur går det för er andra?

    Har varit på nytt ultraljud denna vecka, är i V27 nu. Varje vecka är en milstolpe. Bebisarna är lite mindre men skillnaden mellan dom är inte så stor utan båda verkar vara lite mindre bebisar! Alltså oron som alltid finns där, blir tokig av den.


    Jättefint, tack! Vi tar inte redan på det, känns jättespännande att få veta på förlossningen denna gång! :D

    Det går snabbt ändå! Minns du när du kände dig så uppgiven för att det aldrig tog sig? Nu är du så himla nära förlossningen helt plötsligt! Galet hur det kan gå, måste kännas overkligt att du bara för några månader sen knappt trodde att det skulle bli nåt. Nu blir det strax tvillingar, så häftigt! Det kommer säkert gå jättebra hela vägen, brukar enäggstvillingar födas tidigare än tvåäggs?

    Hoppas resten här plussar snart också så vi blir en enda stor glad plussartråd :D Undrar hur det går för Babymama också
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-08-19 13:34:39 följande:
    Går fint. V16 nu och bebis ser frisk och fin ut. :)

    V27! Häftigt. Då är det inte så långt kvar ändå.
    Åh vad härligt! Snart rul då :)
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Lyckan) skrev 2021-08-19 13:39:48 följande:

    Vi är traditionella och ska försöka göra barn såfort vk gift oss. Älskar inte med varandra nu.

    Och tanken på att vi snart är gifta och vi ska sätta igång med verkstaden blir jag helt pirrig av.

    Första veckan i september har jag äl!


    Häftigt, kul att vänta. Vi väntade inte med sex, däremot väntade vi med att försöka skaffa barn tills efter vi gift oss. Var också en pirrig känsla att veta när det skulle ske! Lycka till! :) När gifter ni er?
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-08-20 21:10:40 följande:

    Så skönt det är att komma in här efter ett litet uppehåll och se att det går bra för alla gravida och att vi andra fortsätter att kämpa på. Snart är vi där också så att detta kan bli en härlig gravid/mamma grupp :)

    Och välkommen Lyckan till denna grupp. Då har ni en spännande resa framför er med allt va bröllop och barnaskapande heter.

    Här är det ca en vecka kvar till bim, upptäckte aldrig någon stegring på äl stickorna så är osäker på exakt när äl va den här gången. Hur det än blir nästa vecka, plus eller ej, så känner jag mig ändå mer peppad på barn än nånsin. Tror det är pga att jag och min man behövde ta ett beslut om en sak som skulle påverka vårat liv ett tag framöver och då kom tankarna upp om att vi kanske skulle behöva ta en paus på ca 1 år om vi skulle ha gått på det förslaget som gavs. Just då när vi pratade om det så kändes det ok med en paus på 1 år, men ju mer jag tänkte på det så insåg jag att det finns inget annat jag vill just nu än att få barn så alternativet att ta en så lång paus finns inte. Så med den insikten så är kämparglöden starkare än nånsin just nu. Hoppas så innerligt att det är våran tur snart, precis som jag hoppas att alla som inte plussat här än ska göra det väldigt snart, helst igår redan :)


    Hej, har tänkt på dig en del, kul att höra från dig igen! :)<3 Visst vore väl det underbart om alla vill hänga kvar och fortsätta uppdatera här.

    Himla häftigt vad såna grejer kan göra för känslan! Fantastiskt bra, precis när du behövde lite ny kämparanda kom den till dig! :D Jag hoppas hoppas hoppas verkligen också att det är er tur nu nu nu!! Visst är det 12:e försöket nu? Tänker så mycket att nu kanske det är dags då, exakt 1 år och så er tur. Jättekul att höra att du fått lite ny energi. Hoppas ni slipper utredning och allt men om ni behöver gå igenom det är det skönt att du har lite ny energi och pepp inför den ändå.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymama) skrev 2021-08-21 21:26:57 följande:
    Det går bra för mig! Är i v39+0 alltså inne i V40. Bf är nästa vecka. Får se när liten vill titta ut! Och än så länge har jag inte insjuknat. Helt fantastiskt!!

    Vad spännande och vänta och se vad det blir!! :)
    Jättestort grattis till en lyckad graviditet och din bästa graviditet! Försök att inte tänka tillbaka på det som varit. Du har njutit så mycket du kunnat med tanke på erfarenheter du har. Känn inte att du har förlorat något på det. Du har varit så duktig och stark! Ni har tagit er så långt och nu är ni strax i mål. Fantastiskt bra jobbat! :D Njut av sista lilla tiden nu med bebisen i magen och alldeles snart får du njuta av er bebis. Spelar ingen roll med oron du haft, den är helt naturlig! Men se framåt, var glad, tacksam och bara njut. Det förtjänar du<3
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-08-23 05:37:13 följande:

    Så gulligt av dig att du tänkt på mig :)<3

    Ja jag va beredd att ta den där pausen först när vi nämnde det men sen när jag tänkt på det en liten stund så va det som att jag såg på det med hela nya ögon. Och det va väl då som känslan ändrades.

    Det stämmer att det är försök 12 nu. Helt galet att vi försökt ett år, det trodde jag aldrig när vi började. Tyvärr så känns det som att det kommer bli ett försök 13 också. Men så fort det är så att mensen kommer, vilket är mycket troligt, så skickar vi en ansökan om utredning direkt så får vi det gjort.


    :)<3

    Häftigt och bra att det blev så!

    Nej jag förstår dig, tror ingen nånsin kan föreställa sig det, det är så himla mycket snack i skolan och skydd hit och dit annars blir man gravid direkt. Var är all info om hur tufft det kan vara, varför undanhåller de den :/ Bra att ni är redo ändå! Bara det att du har ny energi och att ni är redo att verkställa nästa steg är toppen! Ni kommer framåt, närmre målet, er lilla bebis! Gud så underbart när ni får er bebis, kan inte tänka mig vilken känsla det kommer vara för er som väntat så länge!<3
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymama) skrev 2021-08-23 10:13:44 följande:

    Ja så himla glad att vi vågade trots allt :?) fått frågan av många hur man ens vågar efter det vi gått igenom, har gett mig sån ångest gentemot barnen eftersom man aldrig vet. Som att man inte redan är jättenervös. Känns fint att vi fick den här sommaren ihop <3


    Det förstår jag! Men vilken underlig fråga av folk, men de menar väl bara gott och är genuint nyfikna och tycker säkert ni är modiga :) Verkligen perfekt!
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu