Inlägg från: Anonym (Första) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Första)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    barnlängtan2021 skrev 2022-05-19 16:15:51 följande:
    Ja vi får se vad som händer. Egentligen förväntar jag mig inte ens att jag ska få äl själv när jag behövde äta tabletter för att få det med bebis, då jag har pco. 
    Får hoppas på att det fungerar med egen ägglossning ändå för dig nu. 
  • Anonym (Första)
    barnlängtan2021 skrev 2022-05-22 14:15:00 följande:
    Får hoppas, inga tecken på äl än 
    Hur går det? Fått någon äl än tro? Glad
  • Anonym (Första)
    barnlängtan2021 skrev 2022-05-27 08:07:09 följande:
    Fortfarande negativa test men har lite molvärk varje dag typ
    Då får vi fortsätta hoppas på att den kommer av sig självt snart. Kommer du börja med letrozol eller nått om det inte vill sig?
  • Anonym (Första)
    barnlängtan2021 skrev 2022-05-27 12:22:17 följande:
    Ja, men man får inte amma när man tar letrozol så behöver sluta med det först. Har en dos kvar hemma sen förra försöket, så får se om det räcker
    Jaha ok då förstår jag Glad
  • Anonym (Första)
    barnlängtan2021 skrev 2022-05-27 14:41:31 följande:
    Hur går det för dig? 
    Andra dagen på mensen idag vilket känns helt ok konstigt nog. Tömde en cysta i början på veckan som jag hade vid livmodertappen som möjligtvis har blockerat vägen hela den här tiden. Så nu är både jag och mannen super taggade på nästa försök även fast vi vet att cystan kanske inte ens var problemet. Så nu är jag rädd för en total krasch vid bim nästa försök om det inte blir något då heller. Oavsett så kommer vi kämpa på!
  • Anonym (Första)
    September1518 skrev 2022-05-27 18:02:55 följande:
    Förstår att hoppet tänds! Hoppas verkligen att det var den som var problemet. Men om det är så måste du ändå ge det några gånger för tyvärr blir det väl då som en omstart för er. Men håll ut! Hoppas hoppas det var problemet!! :D<3 Lycka till nu!
    Man kan ju alltid hoppa att det va problemet ja. Jo jag har räknat med en omstart på sätt och vis och oavsett så kommer vi fortsätta försöka på egen hand tills vi blir kvalificerade för ivf om kommer behövas längre fram. Tac!
  • Anonym (Första)
    barnlängtan2021 skrev 2022-05-27 22:07:01 följande:
    Åh håller tummarna! Vad är det som krävs för ivf som ni inte uppfyller nu? 
    Tack! Att vi ska ha försökt i tre år på egen hand, så augusti 2023 får vi höra av oss om det är så att vi inte lyckats innan dess.
  • Anonym (Första)
    barnlängtan2021 skrev 2022-05-28 10:27:10 följande:

    Men gud va jobbigt. Hoppas ni lyckas innan dess Hjärta

    Jag hade två PYTTESMÅ röda prickar i trosorna imorse så trodde mensen skulle komma men icke, inget blod någonstans. Så har ingen aning om var dessa prickar kom ifrån


    Det var en tröskel att ta sig över att acceptera det läget ja, men nu känns det ok och vi hoppas varje försök att det ska lyckas.

    Ibland blir man inte riktigt klok på vad kroppen håller på med. Och allra helst då man vill att kroppen ska fungera felfritt. Hoppas att cykeln blir mer förståelig för dig snart och att ni lyckas med ett litet syskon Hjärta
  • Anonym (Första)

    Babymama: så fint av dig att hoppas för vår skull Hjärta Jag trodde inte heller att jag skulle vara den som orkade kämpa och hålla hoppet uppe om det skulle ta tid för oss att bli gravid. Dock så har motsatsen bevisats nu när vi är där. För egentligen finns det inget annat man kan göra än att fortsätta kämpa, för vi vill inte ge upp våran dröm, även om det ibland kommer på tal. Självklart är det skit jobbigt ibland och man bryter ihop och tror aldrig att det kommer bli ett barn till slut, men man är starkare än vad man kan tro. 


    Det är väl ändå mysigt att längta efter fler kan jag tänka mig, även fast man kanske inte trott man vill ha fler innan. Jag själv har alltid drömt om 4 barn. Nu kommer jag dock vara mer än nöjd om vi bara får ett Glad

  • Anonym (Första)

    Idag kom äntligen plusset! Som vi har väntat. Jag är otroligt glad men samtidigt ödmjuk för hur detta kommer gå. Vi håller tummarna här hemma för att allt kommer gå bra Hjärta

Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu