Inlägg från: Anonym (Första) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Första)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Lillskrutten: Jag mår bra och det känns som att jag har kunnat släppa på alla tankar som konstant har svävat i huvet om barn. Tror det är för att jag har annat att tänka på nu med studierna så det känns väldigt skönt. Har ju nyss börjat men det känns väldigt rätt och skönt att få hitta på något annat nu ett tag framöver och sen förhoppningsvis få ett jobb som jag kommer trivas mycket bättre med :)

  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2022-01-26 15:09:28 följande:

    Maken hade det nog först trots att både snabbtest och pcr visade negativt för honom först. Sen fick jag det 6 dagar senare då visade hans pcr också positivt när han testade igen. Jag har varit rätt dålig som en influensa, kunde inte behålla vatten ens ett tag men inne på vecka 2 känns det som en förkylning mer. Lillen klarade sig tack å lov undan, vet inte om hon haft något som vi inte märkt av eller om hon helt enkelt lyckats komma undan. 


    Inget jobb är värt att bli utbränd för så skönt att du får tid att känna efter och läsa nått du vill jobba med :) är det många apl-perioder så man kan testa lite olika inriktningar?


    Låter inte nådig när du inte ens har kunnat behålla något. Hoppas att hon klara sig undan och får må bra, man har ju hört om de som inte har blivit smittade trots att de bor tillsammans med någon som blivit smittad. Det kanske blir så för henne.
    Nej verkligen inte, är viktigt att man tar hand om sig själv också vilket inte är det lättaste att komma ihåg alla gånger. Det kommer vara två olika APL perioder så like olika saker kan man ju testa på. Men i övringt så läser man ju om alla slags inriktningar så man kan jobba med allt när man är klar. Innan var man tvungen att välja på fyra olika inriktningar vilket då inte gjorde att kunskapen om alla områden var lika stor som den blir nu.
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2022-02-22 21:28:42 följande:

    BIM-listan

    9/12 4a (Fått bebis)

    20/12 babymama (Fått bebis)

    21/12 Håller tummarna (PLUS)

    15/3 Hopeforaplus (Fått bebisar)

    9/5 Lillskrutten (BF 20/1) Fått bebis

    26/5 Barnlängtan2021 (PLUS)

    2/6 Litehopplöst (10/2)

    29/8 Babymakeing (7/5-2022)


     


    Hur går det för alla? <3


    Fortsatt ingenting för min del men fortsätter kämpa på tills plusset någon gång kommer :) 
    Själv då?
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2022-02-24 11:46:30 följande:

    Hjärta Har plugget kommit igång nu? Är det intensivt?


    v 30. känner mig tung och otymplig. ont så fort jag rör mig typ och går nog hem om någon vecka eller så för att orka tiden ut. Samtidigt tycker jag det är supermysigt att ligga å stirra på magen och se buffar å puffar :) Vet att jag kommer sakna magen  väldigt mycket så fort bebis är ute hehe.


     


     


    Jo det är igång nu, inte så mycket då jag valt att läsa på typ 50% för att kunna jobba lite också. Men jag kommer nog öka till 100% till hösten och sluta helt på jobbet.

    Låter väldigt mysigt bortsett från smärtan då :) Men tiden med en nyfödd måste ju vara väldigt mysig den också Hjärta
  • Anonym (Första)

    Lillskrutten: Ja till och från skulle jag säga men så är det väl med allt i livet. Vissa dagar tänker jag inte alls på det och andra dagar kan jag bryta ihop totalt.

  • Anonym (Första)

    Har tänkt på er alla idag! Hoppas ni får en mysig helg och en fin påsk Hjärta

  • Anonym (Första)
    barnlängtan2021 skrev 2022-05-04 15:23:29 följande:

    Hej på er! 

    Nu är jag tillbaka med syskonförsök. Har tagit äl tester idag, det översta är från 11:30 och det understa nu vid 15. Skulle ni säga att det övre är pos? 


    Jag pcos och är på cd30 idag. 


    Hej!
    jag skulle säga att det inte är positivt men inte långt ifrån så det kanske skulle ha varit positivt om du testade ännu tidigare Glad
  • Anonym (Första)
    barnlängtan2021 skrev 2022-05-04 21:44:17 följande:
    Har funderat på det med, om det kanske hade varit positivt igår. Har haft äl känningar sen i lördags. Låg i söndags och ikväll, så vi får se om det räckte. Ska ta ett nytt test imorgon och se om det är svagare också! 
    Det är ju inte lätt att hitta helt rätt alla gånger. Men det låter som det är/var på g med äl så hoppas och håller tummarna för dig.
  • Anonym (Första)
    barnlängtan2021 skrev 2022-05-05 08:21:55 följande:
    Nej eftersom jag är på cd31 idag så tog jag faktiskt ett graviditetstest först eftersom mensen inte hade kommit. Men det var negativt så undrade varför jag hade sån jäkla molvärk, så tog ett äl test senare då istället och visade sig då vara det! Haha Glad
    Då är det ju ännu svårare att ha koll på läget i cykeln när äl sker så sent!
  • Anonym (Första)
    barnlängtan2021 skrev 2022-05-05 11:55:45 följande:

    Det ser ju ut som att det testet som appen tycker är högst är det testet som borde vara positiv. Nästan alla gånger jag har testat med äl strips så har mina positiva sett ut som ditt starkaste (alltså inte lika starkt som kontrollstrecket med väldigt nära). Nu har ju jag en väldigt regelbunden cykel så det är ingen tvekan för mig att dom testen räknas som positiva då det är helt rätt tid i min cykel. 


    Hur är det med din pcos, har du fått prova något för att få igång äl?

Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu