Inlägg från: Anonym (Första) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Första)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-05-16 14:55:38 följande:

    Jobbiga drömmar :( men det är nog stor risk för det. Men skönt att det kändes bättre efter du tagit testet <3

    Hoppas du Träffar rätt person när du ringer och får hjälp med ett tidigt ultraljud! Det är egentligen skamligt att man ska behöva gå privat för något som tar dom 2 minuter att genomföra på mvc men som gör så mycket för ens mentala hälsa.

    Vi va vid minneslunden idag. Sån fin plats men så mycket det väckte till liv. Sovit ett par timmar nu sen vi kom hem så känns lite bättre. Vill bara bli gravid igen samtidigt som jag är livrädd för vad det kommer göra med mitt psyke.

    Pratade med kuratorn om det och kom väl fram till att jag egentligen inte är redo men jag är för rädd för att gå miste om syskon helt och hållet om vi väntar.


    Kan inte tänka mig in i hur det måste ha varit för er att gå till minneslunden idag men vill bara skicka kärlek till dig. Du är så stark som kämpar på <3 Vad gäller om du är redo för en till graviditet eller inte just nu vet nog säkert du bäst. Men det kanske var nyttigt att få höra det från någon annan. Du kommer säkerligen inte att gå miste om ett till barn bara för att du väntar till du är redo. Skickar massa kramar till dig :)
  • Anonym (Första)
    barnlängtan2021 skrev 2021-05-27 07:28:36 följande:

    Du kan ju ringa och fråga :)

    Jag plussade för två dagar sen, så nu är det en lång väntan till det tidiga ultraljudet som vi ska ha i slutet av juni :)


    Oj så roligt, grattis! Hoppas det går bra :)
  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-05-31 17:09:43 följande:

    Dagens tid gick verkligen åt skogen! Jag kollade 1177 innan och det stod "typ av tid: besök" så jag åkte dit såklart! Väl där får jag reda på att det är en telefontid. Så jag åkte hemåt men stannade efter vägen eftersom jag inte vill ta samtalet hemma med min man. Väntar en kvart efter tiden och hon ringer inte. Känner då att jag inte kan sitta hur länge som helst. När jag kommer hem 5 minuter senare har hon såklart alldeles precis ringt! Sen ringer hon upp 5 gånger på en halvtimme men då äter vi middag så fanns inte mycket att göra.

    Nu loggade jag in på 1177 igen och ser att jag har en ny tid där det står "typ av tid: besök Familjecentral" Har aldrig sett det förut men får väl utgå ifrån att även det är en telefontid. Tyvärr precis samma tid som vi alltid äter frukost tillsammans här hemma så nu vet jag ändå inte hur jag ska göra. Om jag bara fick veta att bebisen levde just nu så skulle jag gärna berätta för min man. Men vill verkligen inte berätta och så blir han överlycklig för att sen veta att det är ett dött foster. Känner mig extremt stressad. Funderar om jag ska gå upp extra tidigt så vi äter frukost lite tidigare... Vet inte riktigt usch och fy! 


    Jobbigt för dig att det blev så struligt. Kan du inte ringa och höra om det är en telefontid eller ett fysiskt besök så det inte blir strul igen? Och då kan du även fråga om en senare tid kanske?

    Förstår det måsta vara jobbigt att bära på det själv samtidigt som det kanske är så du vill ha det. Jag skulle iaf ha berättat för min man om jag var i samma situation som dig bara för att slippa stressen. Och om det nu kommer till en sån punkt där det inte är ett levande foster (hoppas ju verkligen att det är det nu och att ni inte behöver gå igenom ett till mf) så kommer väl han undra varför du är ledsen och varför han inte fått veta nått tidigare? Nu är ju detta bara vad jag tycker och tänker och du gör ju självklart som du känner dig mest bekväm med. Hoppas du hittar en lösning så du får slippa all stress. Kram :)
  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-05-31 19:14:23 följande:

    Jo jag ringde direkt när jag såg alla missade samtal men fick uppringning kl 10:20 imorgon och då ska hon redan ha ringt sen länge.

    Jo ja såklart jag har funderat så också. Men just för att jag är den enda som vet har jag lyckats hålla rätt bra distans till graviditeten. Jag förväntar mig ingenting, har inte kollat bf än osv. Så jag hoppas att om det blir missfall igen ska det kännas som att jag typ aldrig var gravid. Kanske känns väldigt långsökt men vi får se vad som händer. Eftersom min man inte vet planerar jag inte för det på samma sätt. Men jag hoppas verkligen verkligen att det går bra denna gång! Tack för ditt svar!


    Ja då vart det inte helt lätt att veta. Hoppas hur som helst att det går bra för dig imorgon :)
  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-06-01 12:45:47 följande:

    Idag blev mycket bättre! Jag är ute och går mycket med min son men det har blivit mindre på senaste. Så jag sa helt enkelt att jag ville komma ut direkt efter frukosten så jag fick det avklarat (frukosten råkade bli klar lite tidigt också hehe).

    Barnmorskan som ringde var underbar!! Vet inte vem av oss som ursäktade sig mest för gårdagen men oavsett var hon jättetrevlig och snäll.

    Tyvärr informerade hon mig att de tagit bort tidigt ultraljud här men pga mitt missfall i mars förstod hon min oro och skulle göra allt hon kunde för att jag skulle få ett tidigt ultraljud i alla fall. Så jag hoppas verkligen att hon lyckas. Tanken på att det är max 5 veckor kvar till tidigt ultraljud är det som har hållt mig flytande. Så skulle jag inte få ultraljud förrän vecka 18 vet jag inte vad jag tar mig till! Hon skulle ringa upp under dagen.

    Uppdatering haha under tiden jag skrev det här inlägget ringde hon faktiskt upp! Tyvärr sa de att de inte kan erbjuda tidigt ultraljud, det är många som råkar ut för missfall och det är ingen anledning bla bla...

    Snälla barnmorskan hade dock ringt en privat klinik och lyckats få en tid till mig i grannstaden. Så 16/6 ska jag på vul! Känns så skönt, då kan jag förhoppningsvis äntligen berätta för min man, hoppas bara hjärtat slår!!

    Försökte läsa på lite om vul, jag hade fått för mig att det bara var att man hör hjärtslagen. Men läste lite nu och såg att man får en bild på en skärm. Nån som vet hur långt tid det tar?

    Kram till er alla och miljoner tack för all stöttning och pepp! Nu håller jag bara tummarna för att allt är som det ska där inne 


    Så skönt att allt löste sig till det bästa och att du kanske kan slappna av lite nu när du vet att du ska på vul relativt snart iaf :) Hoppas att allt ser bra ut då!
  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-06-01 13:17:25 följande:

    Hur har det gått med vaccinationerna? Känns det okej att ta det lugnt med barnförsöken? 


    Har fått första dosen för snart tre veckor sedan så är tre veckor kvar till nästa. Det känns faktiskt väldigt skönt måste jag säga att inte försöka. Stressen har släppt och att bara leva utan en tanke på att optimera allt för att lyckas bli gravid var otrolig välbehövligt inser jag nu. Så jag hoppas att det kommer kännas mycket bättre och motiverande när vi börjar försöka igen :)
  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-06-01 15:09:13 följande:

    Skönt att det blev så bra!! Hoppas och tror att det kommer kännas bättre när ni börjar igen. En nystart :D


    Ja det känns helt klar som att det kommer bli det :)
  • Anonym (Första)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-04 11:15:19 följande:

    Plussade idag!!!! :) 


    Stort grattis! :)
  • Anonym (Första)

    Lägger in listan igen nu när det går att fylla på med några fler plus, snart är hela listan fylld med plus :)

    BIM-listan

    9/12 4a (PLUS)

    20/12 babymama (PLUS)

    21/12 Håller tummarna (PLUS)

    15/3 Hopeforaplus (PLUS)

    9/5 Lillskrutten (PLUS)

    26/5 Barnlängtan2021 (PLUS)

    2/6 Litehopplöst (PLUS)

    9/6 Babymakeing

    ?? Minitvåan (utebliven mens)

    ?? Första (paus)

  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-06-09 10:01:46 följande:

    Och där kom mensen :( väntat men blir ändå ledsen.


    Så ledsen för din skull :( Det spelar nästan ingen roll hur mycket man än tänkt att mensen kommer komma, man blir minsann ledsen oavsett. Det blir väl så när det är något man kämpar för och längtar efter så mycket och de inte blir något. Det är bara på det igen vid nästa äl om ni känner er redo för det :) Så håller vi tummarna att både du och jag får skriva upp oss på listan med plus vid nästa bim!
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu