Inlägg från: Pope Joan II |Visa alla inlägg
  • Pope Joan II

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    Anonym (KB) skrev 2021-06-25 15:18:27 följande:

    Ja men vad finns det att anmärka på? Det har stått alla fritt att resa och röra på sig hur man vill under pandemin.

    Har man tolkat det som att det är förbjudet och därför avstått massa saker så är det bara att beklaga.

    Här i Sverige är det mesta tillåtet så länge man kan hävda att man bara umgåtts med närmaste kretsen, hållit avstånd och inte besökt en enda butik.

    Lär från proffsen! 


    Ja, attans att man tog dem på orden istället för att bara låtsas göra som de rekommenderar. Oskickligt!
    Shit for brains k + E
  • Pope Joan II

    Tänk att läkarvetenskapen fortfarande envisas med att förmana till och med fullt vaccinerade människor att bära andningsmask eller munskydd!


    Shit for brains k + E
  • Pope Joan II
    AndreaBD skrev 2021-06-29 17:15:52 följande:
    Du pratar rakt förbi mig och påstår sedan att jag inte förstår. Undrar vems läsförståelse som är fel på.... Eller kanske har du svårt att förstå att man kan tycka olika och även tolka olika. 
    Allvarligt? ALLVARLIGT? Du föreslår att det är pyssel som har svårt att förstå att man kan tycka olika och även tolka olika? EFTER ALLA DINA INLÄGG I DEN HÄR TRÅDEN OCH ANDRA? 

    Haha!
    Shit for brains k + E
  • Pope Joan II
    AndreaBD skrev 2021-06-29 23:37:11 följande:
    Nej, jag tänker inte fördjupa mig i det.... men du förstår inte allt som du tror att du förstår. 
    Exakt vad jag tänker när jag läser dina inlägg, och extra mycket när du vill att någon av papporna ska förklara något för dig. 
    Shit for brains k + E
  • Pope Joan II
    AndreaBD skrev 2021-06-30 12:21:07 följande:
    Ja, ser du, precis så är det. Jag inser nämligen när jag inte vet och frågar om det behövs. Jag går inte och påstår att andra inte förstår om de bara har en annan åsikt.
    Jo, det gör du nästan jämt. Och att du frågar papporna blir bara komiskt eftersom du inte någonsin ens överväger att de givetvis inte förstår eller vet mer än andra utan oftare snarast mindre. 

    Jag tycker verkligen illa om din "debattstil" i den här tråden (och andra). 
    Shit for brains k + E
  • Pope Joan II
    AndreaBD skrev 2021-06-30 23:14:46 följande:
    Det är inte bara kunskap som är viktig där, utan även viljan att dela den med andra och på ett trevligt sätt. Det är därför jag frågar just dem.

    Pratar inte med mig då  - problem löst! :)
    Ja, man måste nog vara kraftigt och märkligt förblindad för att uppfatta dem så. Jag har aldrig pratat med dig, det är inte så du kommunicerar. 
    Shit for brains k + E
  • Pope Joan II

    Lyssnade på en intervju med företrädare för Australiens motsvarighet till FHM och där bekräftades bilden från Storbritannien att delta är ungefär 60% mer smittsam. De hade vid smittspårning sett ett flertal exempel på hur smitta skett under kontakter på 10-15 sekunder på det avstånd som hittills rekommenderats och ansetts räcka för alfavarianten. Med tanke på att svenska FHM genom Tegnell låtit förmedla att de vidtagna åtgärderna som finns på plats är tillräckliga oberoende av dominerande variant så är det väl oundvikligt med en fjärde våg till hösten om inte förr. 


    Shit for brains k + E
  • Pope Joan II
    Anonym (man) skrev 2021-07-01 14:44:59 följande:
    Eller så kunde du ha respekterat vad trådstartarent skrev i sin trådstart om att

    "Det här är en tråd för människor som är kritiska till Sveriges strategi och som önskar att diskutera ur det perspektivet. "
    Ja, det gick ju inte många minuter innan forumets mest okritiska svärm dök upp och påbörjade sina trakasserier och så har det fortsatt. Trist men uppenbarligen hopplöst att få åtgärdat. 
    Shit for brains k + E
  • Pope Joan II

    Kverulanten Kluge hos munskyddsföreningen WHO varnar för en ny våg redan i augusti. Vilken tråkmåns den representanten för läkarvetenskapen är!


    Shit for brains k + E
  • Pope Joan II
    FDFMGA skrev 2021-07-01 19:08:21 följande:
    Nej, men nu har det nog tokat till sig någonstans.

    Jag har ingen som helst respekt för den här trådstartarens önskemål eftersom jag anser dem vara bisarra.

    Startar man en tråd på ett öppet forum så borde man förstå att man inte bara kommer att omges av ett hov av likasinnade.

    Det gäller i stort sett varenda tråd på FL, men det händer inte ofta att ts saknar kunskap om hur ett öppet forum fungerar - som jag redan skrivit ett flertal gånger i den här tråden så finns det slutna samtalsgrupper.

    Där finns det goda möjligheter att diskutera allt mellan himmel och jord eller bara skapa en grupp för inbördes beundran - allt detta utan att riskera att bli motsagd.

    Näväl, om man ska hålla sig till ämnet för tråden så är detta lilla stycke kritikerklustrets senaste bidrag. "Med tanke på att svenska FHM genom Tegnell låtit förmedla att de vidtagna åtgärderna som finns på plats är tillräckliga oberoende av dominerande variant så är det väl oundvikligt med en fjärde våg till hösten om inte förr."

    Skulle man kunna ha som skoluppgift där eleverna fick frågan vilka brister resonemanget har?

    Svaret är att viruset är oberoende av Tegnell, skulle det komma en fjärde våg så kommer den alldeles oberoende av vad Tegnell säger just nu.

    Alltså att ställa in åsiktskompassen så att den pekar på att det som kommer att ske blir motsatt vad Tegnell säger är att tillmäta honom på tok för stor betydelse - ett slags omvänt orakel i en svartvit världsbildGlad
    Det är inte vad som står i den fetstilade texten. Där står det att FHM tycker att de åtgärder som finns på plats - hålla avstånd, tvätta händerna, stanna hemma vid minsta symptom och testa sig - är tillräckliga oberoende om det är delta eller alfa som är dominerande medan andra, som exempelvis den australiska läkaren jag hörde intervjuas om saken menar att alla råd och rekommendationer och åtgärder måste anpassas till det faktum att delta är mycket mycket mer smittsam och har ett annat spridningsmönster än alfa. 
    Shit for brains k + E
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin