Inlägg från: FuckGoggleAskMe |Visa alla inlägg
  • FuckGoggleAskMe

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    Tow2Mater skrev 2022-02-05 13:37:10 följande:
    9 angränsande grannländer?
    Mmmm, med tät bil och tågtrafik över gränserna, till och från millionstäder, precis som för Belgien.  
  • FuckGoggleAskMe
    Padirac skrev 2022-02-05 16:03:32 följande:
    Så det ät direktflyg till Kina, internationella finansiella centra och organisationer befolkningens rörlighet mellan tätbefolkande områden i Europa, hälsningar med handskakningar och kindpussar, generationsboenden, demografi, umgängesvanor - och så Tegnell och FoHM på andra sidan som åstadkommit en stor smittspriding.

    Det är enligt min uppfattning ett titta med ett cyklop på verkligheten

    google
    Google Search - Wikipedia

    goggle - det finns andra märken och tillverkare

    cyklop - även här finns det andra mörken och tillverkare
    Ok, då kan du ju skriva om din uppfattning till de experter som förklarat särställningarna som Belgien och Italien haft. Vad är din förklaring till att de drabbats så svårt? 
  • FuckGoggleAskMe
    klyban skrev 2022-02-06 18:37:44 följande:

    LoL, sommaren som berättar i alla pandemier har en låg smitta
    Hur orkar du med all denna desinformation?
    www.sakerhetspolisen.se/ovrigt/pressrum/aktuellt/aktuellt/2022-01-19-desinformation-och-propaganda-i-pandemins-spar.html


    Vad konkret menar du här med att skriva om desinformation och komma med en länk till SÄPO? Antyder du att ABC eller någon annan kommer med den slags desinformation som SÄPO varnar för?
  • FuckGoggleAskMe
    Padirac skrev 2022-02-07 12:02:06 följande:
    Kritiker har tyvärr återkommande spridit missledande information om vilka motiv som funnits för svensk smittskyddshantering eller om vilka åtgärder som satts in vid olika tidpunkter ocn andra påståenden som är tagna ur kontext.

    Att sprida missledande information räknas som desinformation.

    Annan desinformation är tex att påstå att Sverige hade en nazistisk/fascistisk regering under WW2

    En del av den felaktiga information som sprids kan vara pga kunskapsbrister eller för att argumentens kritik bygger på hur det borde vara snarare än på hur det faktiskt är eller av politiska skäl.  Jag tror att det förekommit alla varianter i tråden.
    Det som brukar räknas som desinformation är när extremister och främmande makter medvetet sprider falsk information på ett planerat sätt för att nå ett speciellt syfte, tex misskreditera ett land eller få folk att tro att vaccin är gift. 

    Du verkar anse att alla inlägg som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin är desinformation. 

    Med jämna mellanrum antyder du att jag har påstått att Sverige hade en nazistisk eller fascistisk regering under WW2 - det stämmer absolut inte, och är dessutom helt OT. Lägg av!
  • FuckGoggleAskMe
    klyban skrev 2022-02-07 11:45:24 följande:

     


    FuckGoggleAskMe skrev 2022-02-07 00:33:12 följande:
    Vad konkret menar du här med att skriva om desinformation och komma med en länk till SÄPO? Antyder du att ABC eller någon annan kommer med den slags desinformation som SÄPO varnar för?
    Jag gör folk uppmärksamma för SÄPO´s varningar om desinformation kring COVID-19 och vaccineringen, varken mer eller mindre.
    Ok, så du väljer ett random inlägg att citera, och för sedan din informationskampanj som inte alls har att göra med inlägget. Det var ju originellt. 
  • FuckGoggleAskMe
    Padirac skrev 2022-02-07 13:55:41 följande:
    Nej, det är stor skillnad på kritiskhet och okunskap och desinformation - om du inte kan skilja på dem så ska du inte tillskriva mig detta. 

    Vad WW2, nazism och fascism och Sveriges regering har med tråden att göra kan bara den som först gjorde just det antydandet  berätta.om - jag tycker det var en av de mest märkliga påståenden jag läst i en tråd som handlar om pandemihantering och jag erkänner att jag har svårt att släppa den svindlande tanken om vad som ligger bakom det antydandet som gjordes.
    Efter ditt inlägg om desinformation och kritik mot smittskyddshanteringen, tycker jag det verkar som om du har en grumlig uppfattning om detta. 

    Lägg av med dina OT fantasier om WW2-kopplingar, och förstod du inte mitt inlägg och dess kontext för ett antal månader sedan, tycker jag du kan ge upp nu, och inte slösa mer svindlande tankar eller fantasier på detta.  
  • FuckGoggleAskMe
    klyban skrev 2022-02-07 14:09:57 följande:

    Upprepar man nått som fakta berättar inte stämmer, och sen inte anpassar sig efter fakta.
    Så är det desinformation i syfte att förändra nått som inte existerar.


     


    Så nej, det är bara emot vissa saker som desinformation avses, som tex att vi skulle ha ministerstyre i Sverige, fast vi uppenbart inte har detta osv...

    Det finns ingen nazism eller fascism i WW2 Regeringen, så där lär det alltid vara desinformation om man försöker påstå annat.
    För följa fakta och forskning med röd tråd av saklighet, det verkar inte finnas på kartan för vissa.


    FuckGoggleAskMe skrev 2022-02-07 13:22:03 följande:
    Ok, så du väljer ett random inlägg att citera, och för sedan din informationskampanj som inte alls har att göra med inlägget. Det var ju originellt. 

    Inte alls, det är viktigt att påpeka vi är under attack av extrem höger och främmande makt, om än en låggradig attack, så bör alla infomeras så man är vaksam när det fabuleras ihop saker.
    Och detta tycker du är bra och eftersom du blir upprörd?

    Läs och begrunda istället, och sprid informationen så att vi skyddar oss mot extremhögern och främmande makt.
    Det komiska är att extremhögern som ska värna Svenskar bara, är förvånansvärt välvilliga till att tex Ryssland ska attackera militärt emot Sverige.
    Jag har insett att dessa bryr sig inte om Sverige alls, och det gör inte vissa i ämnet COVID-19 pandemi heller.
    Och det är sjukt intressant och få reda på varför vissa inte klarar av att ta in fakta.

    www.sakerhetspolisen.se/ovrigt/pressrum/aktuellt/aktuellt/2022-01-19-desinformation-och-propaganda-i-pandemins-spar.html


    https://www.sakerhetspolisen.se/ovrigt/pressrum/aktuellt/aktuellt/2022-01-19-desinformation-och-propaganda-i-pandemins-spar.html

    https://www.sakerhetspolisen.se/ovrigt/pressrum/aktuellt/aktuellt/2022-01-19-desinformation-och-propaganda-i-pandemins-spar.html

    https://www.sakerhetspolisen.se/ovrigt/pressrum/aktuellt/aktuellt/2022-01-19-desinformation-och-propaganda-i-pandemins-spar.html
  • FuckGoggleAskMe
    Anonym (Kapitalisten) skrev 2022-02-07 19:04:58 följande:

    Nu sticker inflationen också. Hoppas alla som tjänar under 43500 i månaden röstar rätt nu i kommande val. 

    Reela lönesänkningar och ett socialdemokratiskt fack som håller nere lönerna i alla avtalsrörelser som ger mindre % än räntan. Så varje år går man ned 2-3% i lön trots löneförhöjning på 2%.
    Varför tror ni att alla LO-ansluta grupper har haft låga löner under många år. Tex sjuksköterskor som först nu fått lönerevision och fått marknadsmässiga löner. 

    Rösta rätt, rösta inte rött eller grönt 


    Jag hoppas du får sänkt skatt så du kan finansiera en kurs i läsförståelse, så du inte fortsättningsvis skriver OT-inlägg i fel trådar. 
  • FuckGoggleAskMe
    Padirac skrev 2022-02-07 19:33:00 följande:
    Haha... tack, jag behövde ett gott skratt.  man får tåla både det ena och andra i tråden har jag lärt mig - och det gäller väl alla. Jag kommer säkert att retas igen med dig om det du skrivit om hanteringen av pandemin och dina känslor för den svenska regeringen under WW2 - skammen nu verkar dock större än tidigare {#emotions_dlg.flower}

     
    Det är kanske din syn som är grumlig - allvarligt.. det är en hel del galenskaper i fråga om kritik som presenterats i tråden som defintivt kan klassas som desinformation om det ska gå ihop med normal intelligens.
    Somliga är lättroade tydligen.
    Jag tycker, inte helt oväntat, att det är en hel del galenskaper som presenterats av dig och dina meningsfränder i tråden som definitivt kan klassas som desinformation. Det här med intelligens, och utbildningsnivå, avstår jag att gå in på, vill inte bli avstängd igen. 
  • FuckGoggleAskMe
    klyban skrev 2022-02-07 23:20:15 följande:

    Okey, inget sakligt då?
    Och inget sammanhang till dina länkar, så antar att syftet var nått annat och inget med innehållet i dessa länkar Solig


    Upprepar man ett fel, som tex vi skulle ha ministerstyre, så är det desinformation VARJE gång, och det finns ett gäng till såna.


    Jag gör som du, citerar ett random inlägg och klistrar in lite SÄPO information. Kanske du lär dig något.

    https://www.familjeliv.se/leave?url=https%3A//www.sakerhetspolisen.se/ovrigt/pressrum/aktuellt/aktuellt/2022-01-19-desinformation-och-propaganda-i-pandemins-spar.html

    L
    edsen att behöva ge dig nyheten, men ingen i denna tråd har trott att det är ministerstyre i Sverige. Trots dina 53 inlägg som påstår att någon skrivit det. 
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin