Inlägg från: Anonym (E) |Visa alla inlägg
  • Anonym (E)

    Vi som längtar efter en liten 2019 bebis

    Värphönan skrev 2019-01-15 15:50:23 följande:

    När tog du CB advanced senst? Om man inte tagit något på 3 dagar eller vad det är så nollställs det för att kalibreras och då visar den negativt första gången oavsett om du har äl då eller inte  Så du kan ha haft äl ändå även om inte CB visade positivt 

    Håller verkligen tummarna för dig! 

    Själv har jag fått influensan så jag va livrädd igår att jag skulle ha hunnit bli gravid när jag låg som en blöt fläck i soffan med nästan 40 i feber. Tog ett test och det va negativt. Inte helt oväntat eftersom jag hade mens i förra veckan men tänkte ta det säkra före det osäkra. 


    Åh, fy vad jobbigt med influensan! Har febern gått ner nu?
  • Anonym (E)
    Tigerkvinna skrev 2019-01-15 20:48:12 följande:

    Hoppar in här. Jag är 30 och min man är 35 år. Första barnet för oss vi har snart försökt i ett år. Har mycket problem med mensen sen tonåren. Vi går på privat klinik och har precis fått börja med hormon behandling. Hade för första gången sedan jag började testa ÄL igår med hjälp utav behandling. Var och kollade hos gyn idag och ägget hade släppt. Så nu hoppas vi att det snart ska bli vår tur också och att vi kan få till en liten 2019. 


    Men så spännande! Hoppas verkligen att det tar sig nu :D
  • Anonym (E)
    Anonym (Mys 4/1) skrev 2019-01-15 21:27:02 följande:

    Sover som en stock. Men vaknar före larmet fortfarande. Små molvärkar än till och från och hungern är tillbaka men mår små illa efter jag ätit. Vaknade av sendrag i förrgår i magen :/ och i går och i dag har jag haft sendrag i tåna :/ är på äl +8 idag :) bim-6


    Dagarna går så sakta nu, har varit duktig hittills den här månaden med att tänka på annat och inte stirrat mig blind på vilken dag det är. Men nu så ligger jag i sängen när klockan närmar sig tolv bara för att gå in på natural cycles för att se att jag är en dag närmare bim, fasen vad dum man är. Tänk vad skönt det hade varit om alla hade precis likadana symtom på graviditet så att man bara visste.

    Stirrade på ett early-test på apoteket idag, men jag tvingade mig själv att inte köpa ett, haha. Känner att jag vill vara man så man slipper detta ;)
  • Anonym (E)

    Hehe, jag tog ett test idag med TROTS att jag lovade mig själv dyrt och heligt innan jag somnade igår att inte göra det. Fruktansvärt blankt, men är bara på äl+7 så jag är som tur är inte ledsen för det, min temperaturkurva (JAG HAR EN KURVA HÖRRNI!) är över coverline (?) fortfarande och det ser bra ut. Jag är så glad över att jag ser ett mönster komma fram :D hoppas inte tempjäveln sjunker nu bara...

    Det är tur att gravtesten bara kostade 4kr/st :?) haha

  • Anonym (E)
    Anonym (Hjälp :() skrev 2019-01-16 16:16:30 följande:

    Forgive me girls for i have sinned :( har mens antigen på måndag eller fredag men kunde inte låta bli tog ett tidigt graviditets test i så klart visade den negativt !! JAG VET JAG VET borde inte gjort de men kunde inte ba låta bli hade ett hemma , fyfan va besviken jag är på mig själv asso blev såååå ledsen :(:(:(:(:(


    Finns fortfarande en chans att det blir ett plus! Jag är en sån som testar mycket med, kan inte vänta de sista dagarna, man vill så gärna få svar. Men ändå gör man sig en otjänst när man testar för tidigt, man tappar hoppet förhoppningsvis i onödan, tänk om du plussar i helgen? Till och med då kan det ju vara för tidigt att se.

    Sänk inte dig själv för att du testade idag<3
  • Anonym (E)
    fannylinnea skrev 2019-01-16 17:39:54 följande:

    Tack <3 Känner mig helt bedrövad emellanåt :(

    Gjorde en analys för ca två månader sedan som visade att jag har EXTREMA brister när det kommer till vitaminer o mineraler. Fick berättat för mig: det är egentligen inte konstigt att du inte blir gravid, dina organ är sönderstressade och din kropp är verkligen inte redo för graviditet.

    Suck. Jag äter bra o hälsosam mat (mannen arbetar med träning, kost och hälsa) men det är som att min kropp inte tar upp någon näring alls. Man undrar ju hur länge man gått med "förstörd" kropp. Har i alla fall fått en hel drös med olika vitaminer och mineraler som jag pumpar i mig. Bla KSM66 (ashwagandha). Den används som stöd för kvinnans reproduktiva organ. Mannen äter zink och rosenrot. Nästa månad ska jag köra på rosenroten också. OCH bidrottninggele.

    Jag skulle fan äta en rutten padda om det så gjorde mig på smällen!!!!!


    Förhoppningsvis kanske det bara är en sån ?enkel? sak som vitaminbrist som varit anledningen till att det inte gått. Sen tar det ju tyvärr ett par månader innan nivåerna stabiliserat sig. Vad bristerna beror på kan ju vara olika, men ofta är det ju kosten som är boven i dramat. Men tex b-vitaminbrist kan man få av att tarmen inte klarar att ta upp näringen som den ska (ta inte detta som ren fakta nu, jag är absolut ingen läkare men man har ju hobbydoktorerat på nätet).

    Har själv haft en massa brister genom åren som äntligen hamnat på en godtagbar nivå, bla b-12 brist, folat och d-vitamin osv. Men nu har mina levervärden blivit för höga?! Jag har inte rört alkohol på seriöst ett år, men det är väl av nån annan anledning de har höjts, blir så trött på dessa värden.

    Men det är ju skitbra att dina värden har upptäckts och att du nu får i det det som saknas, förhoppningsvis är det andledningen till att det inte tar sig och nu är det kanske bara en tidsfråga innan det händer! <3
  • Anonym (E)
    fannylinnea skrev 2019-01-16 18:52:12 följande:

    Hej och tack för ditt svar <3

    Jag har faktiskt fått rådet att kolla upp om jag har en läckande tarm. De misstänker att det är därför (plus ett stressat inre) mina nivåer ligger så lågt. Så du är ju verkligen inte ute och cyklar där ;)

    Men, gud vad konstigt att levervärdena blivit så höga? Vad gör man åt det då?

    Det är så sjukt hur alla ämnen i kroppen hjälper och påverkar varandra, intressant dock. Men man vill ju såklart bara att allt ska funka!! Skönt att de andra värdena har börjat ordna upp sig för dig :)

    Det skulle vara så underbart med ett plus och sen en bebis.. Längtar verkligen så enormt efter det livet. Hoppas på ett STORT FETT PLUS för oss alla som kämpar och längtar <3


    Kolla upp det :) inget man förlorar på. Anledningen till mina b-brister har troligtvis varit för att jag är så trög i magen sen flera år tillbaka, kronisk förstoppning I guess. Men det är inget som utretts närmare, det ska visst vara ganska svårt att få b-vitaminbrist enbart via dålig kost.

    Är väl inte levern i sig, bilirubinvärdet är lite förhöjt på mig och det kan visst ha med gallan att göra, men jag har noll symptom och det är inte så pass högt att det är något att oroa sig för. Ska ta regelbundna prover och om jag skulle få besvär så får jag söka för det :) men man börjar ju undra! Sen fick jag äta massa diklofenak i flera veckor under vår/sommar pga en inflammation i käkmusklerna så jag tänker att det kanske är anledningen. Fan vad problem man har när man skriver om det, haha.

    Tycker det är jätteintressant med kroppen.

    Jag längtar verkligen hjäl mig efter det livet med <3
  • Anonym (E)
    Anonym (Ny) skrev 2019-01-16 18:53:19 följande:

    Jag tog ett idag och blev besviken på mig själv för jag testar så tidigt och jag har bim på onsdag! Alltså nästa vecka! Så klanka inte ner på dig själv - det finns folk som har ännu sämre disciplin - som mig. Haha!

    Tiden står ju still tills bim, är 18de försöket för oss :(


    Vet inte vad man tänker med, känslorna tar verkligen över förståndet. Testade för två dagar sen med, haha. Får ge mig en klapp på axeln att jag iaf sparat ett cb digital i två månader, alltid nåt :)

    Vad hårt det måste vara att tiden bara går :( Har ni fått nån hjälp?
  • Anonym (E)

    Mensen är här, spottings än bara men den kraftiga mensvärken skvallrar att det är mensen och inget annat på g

  • Anonym (E)
    Anonym (Ny) skrev 2019-01-17 13:34:15 följande:

    Men är du inte bara på äl+8 elöer nåt sånt? Har du oregelbunden cykel? Annars skulle jag tolka det som mellanblödning ev nidblödning


    Vet inte hur min cykel ser ut än, slutade med p-piller i november, första cykeln var 25 dagar och den här antagligen 27. Är lite osäker på äl, gjorde äl-tester som blev positiva 4/1 men enligt tempen hade jag äl 9/1. Hoppas ju att det inte är mens, har inte kommit nåt rött blod än, bara bruna flytningar och rosa på pappret. Men jag har verkligen sååå ont, ska man ha riktiga menssmärtor vid en nid-/mellanblödning?
Svar på tråden Vi som längtar efter en liten 2019 bebis