Inlägg från: Doftljuset |Visa alla inlägg
  • Doftljuset

    Vi som längtar efter en liten 2019 bebis



    Tog ett nu. Såg ut såhär.

    Dock annat märke men tycker det helt plötsligt ser svagare ut
  • Doftljuset

    Haha tack för du hjälper mig tyda,

    Nu har vi legat i både igår morse och idag på dagen så hoppas det ger resultat. Vi får väl köra till tempen höjer sig. För har jag förstått rätt så ska ägget nu släppa inom en vis tid? Testen från i fredags tills nu är ju svagare o sen ökade och sen sänktes. Ska ta ett senare och se resultat ..Åh tänk om det fick bli min tur nu.

  • Doftljuset
    fannylinnea skrev 2019-03-24 15:57:25 följande:

    Ingen bebis den här månaden heller. Mensen kom för en liten stund sedan. Det är så hjärtekrossande att gå igenom detta månad på månad.


    Skickar massa kramar. Vi får kämpar vidare, stöd finns här.

    Vet hur hjärtat går sönder och man bara vill skrika, för man är så maktlös, trots att man gör allt ?rätt? så händer ingenting.

    Finns här och vi stöttar varandra hela vägen! Va ledsen och sen siktar man på nästa månad.
  • Doftljuset

    Måste bara få typ skrika ut min frustration.

    Körde på att inte pressa säga nåt eller så till min man denna månad. Bara ha sex lite som vi kände för. Idag kom ägglossnings sekretet men då kan han inte, vi försökte men nej går inte. Försökte hålla mig lugn och bara va, sa ingenting men när han liksom stressar mig och hela tiden säger går inte kan inte kommer inte gå. Blir jag bara så uppgiven

    Liksom brast allt, för hur jag än jag gör blir allt fel. Varför hade vi sex i helgen då undra han, jo för vi ville och för jag vill inte säga ? vi kan inte ha sex nu för snart måste du leverer för du har då har jag ägglossning?. Så ah igår hade vi sex o säkerligen har vi imorgon men så ledsen just nu, utslag på stickan både igår och idag, även om något sänkt nu på kvällen, bra grundstämning i sinnet, och världens tydligaste sekret men nähä liksom. Får man säga bara fyfan! Alltså fyfan bläää. Skit korv

  • Doftljuset

    [quote=79529793][quote-nick]Anonym (i väntan på att bli fler) skrev 2019-03-27 07:14:46 följande:[/quote-nick]

    Skulle behöva hjälp att tyda detta. Tog det i morse Bim imorgon. Jag har aldrig lyckats få så mycket som tillstymmelse till streck när jag testat tidigare månader.

    Jag ser ett streck, väldigt vagt men ändå ett streck! :)

  • Doftljuset

    [quote=79533009][quote-nick]Mirabila skrev 2019-03-28 17:14:29 följande:[/quote-nick]

    Hej,

    hoppar in i den här tråden. Känner så väl igen mig i det ni skriver. Hoppas jag kan få vara med här och stödja och skriva av mig...

    Vi har försökt med att få barn (nr 3) i över ett år. De två första gick relativt enkelt, nu vill det sig bara inte. Tempar, kör med stickor, what not.. Till saken hör att min sambo precis som flera av era inte har lust att sexa varken varje eller varannan dag vilket gör att det hela blir oerhört och onödigt stressigt när man inte ens vet om man kan få till det "rätt" dag. Det har också hela tiden varit jag som behövt påminna och hålla koll på ÄL. Tror dock att det har gått fram till honom att han behöver stödja mig mer så nu har vi lagt upp en plan för denna månad. Tråkigt men vad ska man göra, precis som flera av er skriver har han inte haft lust eller kunnat den rätta ÄL-dagen eftersom man har sexat dagarna innan....DEN frustrationen alltså!!!

    Första (frustrerade och deprimerande) dagen av mens idag. Känner att jag inte orkar bli besviken ytterligare en gång men det blir till att ta nya tag denna månad. Man blir ju inte yngre heller vilket är ytterligare ett stressmoment (36). Hittills har kroppen dock varit en klocka med hyfsat kort cykel (25-27 dagar) så behöver ju inte vänta en evighet på nästa tillfälle.

    Har inte heller någon lust att prata med någon utomstående, sätter ytterligare press. Råkade säga till en kompis att vi skulle försöka skaffa ett barn till och nu känns det som att hon hela tiden bevakar mig (säkert bara min känsla), vill knappt umgås mer om hon skulle fråga. För jag vill inte ha medlidandet.

    Ahhh. Även om jag inte önskar någon att vara i denna sits är jag så tacksam att jag inte är ensam om det.

    Välkommen :)

    Det är bara hoppa in i gruppen! Här får man skriva av sig få råd och stöd i både det roliga och det kämpiga. Ofta mycket kämpigt men vi peppar varandra i denna resa <3

    Till och med våra plussare stannar kvar, känns kul att alla som kan relatera stöttar varandra.

  • Doftljuset

    Min gyn sa att det är jätte vanligt.

    Önskar för vi har ju påbörjat en utredning nu, går långsamt. Dom bad mig ringa dagen för första mensen för nya undersökningar. Jag hoppas mensen inte kommer, så jobbig väntan i dubbel bemärkelse haha

    Grattis till bebis!

  • Doftljuset
    oshark skrev 2019-03-29 11:08:31 följande:

    Hej gänget! 

    Jag har varit lite frånvarande här ett tag  men tror jag skrev något förut efter att jag varit hos gyn? Hur som så drar jag det igen om någon är intresserad

    Var hos gyn 5 mars efter att jag varken haft ÄL eller mens sen 13 januari (ÄL 1 januari). Hon såg då fler än 15 folliklar på varje äggstock som alla var helt outvecklade - på CD 52! Jag fick Primolut Nor (syntetiskt progesteronliknande hormon) som jag åt i 10 dagar och 19 mars fick jag en bortfallsblödning.

    21 mars började jag efter mycket funderande med Letrozol (enkelkur) och tog sista tabletten 25 mars. Idag (CD11) var jag hos gyn och hon sa att jag har svarat fantastiskt bra på Letrozolen! Har en fin, treskiktad slemhinna på ca 6,8 mm (ska vara minst 7 mm för att befruktning ska vara möjlig) och en dominant follikel på vänster sida som var nästan 18 mm. Så ÄL trodde hon skulle bli mot slutet av helgen, senast 2 april. 

    Så nu i helgen kanske vi äntligen kan få en chans! Det skulle bli den andra ägglossningen på 8 månader som vi faktiskt kan pricka! (Har under dessa 8 månader bara haft 5 ägglossningar kan tilläggas då..)

    Men under min tid har jag fortfarande läst allas inlägg här varje dag och stort grattis till er som har plussat och skönt för er som fått gå vidare med utredning!


    Hej kompis,

    Tänkt på dig. Hoppats allt varit bra även fast du lyst med din frånvaro.

    Förstår att du velat ta in och ta allt i erat tempo.

    Härligt få positiv respons på behandlingen! Håller tummarna för att ni faktiskt får till det nu.

    Känns det bra okej? :)
  • Doftljuset

    Klart du gör som du vill men ingenting är bla bla :) Man kan skriva lite vad som.

    Ja, det är väl sjysst få möjligheten på rätt förutsättningar, sexa lite och det kan ske liksom.

    Nu verkar ju ditt system gått i gång igen, och vara med lite i svängarna..

    Jag är på 4 1/2 dagen efter äl, har små hugg på vänster sidan in emot mitten. Har inga förhoppningar eftersom vi missade äl men jag är däremot på bättre humör än på länge. Jag tänker att mitt ägg rullar sig fram där emot livmodern, det som gör ont. Likt en väster film haha o rullar såna där hö rullar på marken i vinden haha.

Svar på tråden Vi som längtar efter en liten 2019 bebis