Inlägg från: jamåduleva |Visa alla inlägg
  • jamåduleva

    Vi som längtar efter en liten 2019 bebis

    Anonym (Bebisdrömmar) skrev 2019-02-07 08:57:42 följande:

    Blev inget denna månad heller. Mensen kom idag. 1 dag senare än beräknat så det blir nya tag! Undrar vad det rosa aktiga var som kom tidigare då det sen inte kom något alls på ett par dagar? Aja. Men lite besviken känner man sig ju när man fick upp hoppet lite. Igen. Känns bra iaf att mensen verkar rulla på som den ska. Var lite orolig för det från början när jag käkat p-piller så många år och när det inte ens kom en p-pillermens där första månaden. Har varit väldigt många på sistone i mina sociala medier och omgivning som gått ut med att de väntar smått i år. Finns ju fortfarande ett par månaders chans detta år att det kan bli en liten även här detta år men det återstår att se. Annars blir det när det blir. Funderar på att avvakta med ägglossningstest ännu en månad och försöka lära mig att lära känna min kropp och dess signaler lite mer och sen slå till med tester i mars om det inte tar sig nu i feb heller. Får se om jag kan hålla mig. Hur gör ni andra?


    Tråkigt att den kom :( hoppas på nästa gång nu.

    Haha, jag köpte hem skitmycket tester från billigatester.se så jag känner att jag måste testa. Har lite panik att jag skulle bli gravid nu, vafan ska jag göra med alla tester då? Men jag hoppas så att jag får det ?problemet? med ;)

    Om du vill kan du ju börja tempa, det ger en bra koll på cykeln.
  • jamåduleva

    Är jag inte gravid så upplever jag min första pms någonsin. Svettas som om det inte finns en morgondag, hur trött som helst, skitsur och jag började gråta för att potatisen kokade över.

  • jamåduleva

    Vilken bra info! Har själv tänkt på att jag inte märkt av några flytningar direkt, tycker inte jag hittat så jättemycket att läsa på nätet heller. Men förra veckan så tror jag att jag hade lite fertila flytningar på toppen av fingret, dock inte mycket. Men trodde att det på slidväggarna var lika värdefullt också. Ska börja känna efter ordentligt hädanefter.

  • jamåduleva

    Helt blankt på testen, är på ÄL+11 och imorgon ska mensen komma. Försöker hålla hoppet uppe men det har väl inte gått den här gången heller

  • jamåduleva

    Åhåhåhhåhåhphåjhåhpjåjå. Mensen är inte här, det går inte se nåt streck överhuvudtaget på testen hur mycket jag än glor. Nada, inget, zero, nä. Åh. Har inte alls den där värken jag alltid känner av innan mensen kommer, har googlat runt hela dagen på folk som plussat flera dagar efter bim, jag hoppas att jag är en av dem.

    Men mest troligt är det väl att cykeln är längre den här månaden, hade väl varit en liten dröm om den redan blivit så regelbunden att det gick att ställa klockan efter. Liten tempdipp imorse med, hoppas den ökat tills imorgon, men oddsen är nog emot mig.

    Annars? Ja, jag har gråtit för att min katt har jamat på mig för mycket idag, varit ständigt hungrig och enormt sugen på choklad - äter aldrig det. Kan ju ha blivit galen, inte helt otroligt :) men nu jävlar ska jag inte testa förrän på fredag!

    Med vänlig hälsning, hon som kommer testa innan fredag.

  • jamåduleva
    Doftljuset skrev 2019-02-12 21:58:14 följande:

    Vi får vänta och se! Man vet ju aldrig, Alla är ju verkligen olika, vilket man ibland har svårt förstå. Kanske kanske.

    Jag tror typ gyn ska göra mig gravid i veckan. Så lättad i sinne för jag ska få en undersökning och prata. Mina ÄL ger en rund ring och vi ligger varannan dag o inte legat varje dag i två veckor haha, hoppas gyn ska se lite ägg där i veckan..


    Känns mest som att det börjar strula efter p-pillren och att det inte är en graviditet som gör att mensen inte är här. Har verkligen noll molvärk nu och smärtan i brösten är i princip borta. Sån tråkig väntan, men hoppas in i det sista, kan inte sluta googla på "plussa sent". Önskar jag bara kunde lugna mig lite och släppa den kontroll jag vill ha, blir bara stressad. Svårt det där när man vill så mycket. 

    Åh, jag hoppas också att gyn ska kunna fixa det där åt dig med! Skriv ner allt du vill fråga och prata om, det är jättelätt att glömma nåt när man väl sitter där. På en lapp, lättare att man glömmer det om det ligger i telefonen. Håller alla tummar och tår att det finns ägg där och de kan hjälpa dig! Och härligt att det känns bättre nu och inte lika tungtSkrattande
    Orkar inte vara anonym längre, varit anonym E :)
  • jamåduleva

    Jaha, precis när jag skrivit så fick jag en spotting, då kommer nog mensen inatt/imorgon. Skönt att slippa gå och undra :) får hoppas på nästa gång.

  • jamåduleva
    Doftljuset skrev 2019-02-12 23:52:41 följande:

    Hejjar vidare på dig!!Hoppas gyn besöket ger mig positiv energi. Vet att baby showern kommer bli tung i helgen, blir både barn, gravida, mammor i alla olika åldrar. Så hoppas att man orkar med va positiv.


    Tack<3

    Förstår det, träffade en höggravid vän i helgen, man gör allt för att inte titta på den där magen alltså. Jag känner mig nästan desperat, att gå förbi mammor med barnvagnar är svårt, man känner sig som en snuskig gubbe som bara glor, märkligt vad längtan gör med en.

    Gå hem lite tidigare om det blir för jobbigt, det är ingen som dömer sig för det :)

    Hoppas du som sagt får fina besked och att du har det trevligt i helgen<3
  • jamåduleva
    Doftljuset skrev 2019-02-15 12:27:30 följande:

    [quote=79443487][quote-nick]Doftljuset skrev 2019-02-14 17:38:08 följande:[/quote-nick]

    Gyn gjorde mig inte gravid, däremot var så hon så go och trevlig. Lyhörd och hjälpsam. Jag kände mig som en 14 åring som få en kurs i hur man trär på en kondom haha... Hon lyssnade verkligen och vi pratade om alla mina tankar och funderingar, hon förklarade och berättade.

    Allt såg bra ut, slemhinnorna var fina och hon såg inga konstigheter på ultraljudet. Hon tittade på NC appen och lyssnade på mina egna uppfattningar runt min menscykel. Sen mätte hon äggstocken för se hur stor den va vs hur stor den ska va när en ev ägglossning är på g, och hon sa att NC appen verkar ha rätt denna månad... 

     

    Hon satt man gör inte nånting åt en ev  endometrios just nu, eller mina menssmärtor ( låter hårdare och nochigare än det va), för dom flesta hjälp medel man börjar med är dom som blockerar en graviditet. Sen sa hon faktiskt att jag bör söka mig till fertilitets klinik trots att det "kända" året inte har gått, just för vi har hållit på ett tag men också för jag har dessa smärtor...

    Glömde fråga gyn igår. Räknas det som att det ?inte går? om man varit utan preventivmedel i under par år men ändå inte gått. Eller måste man aktivt försökt, räknat äl osv? Finns väl folk som velat ha barn som bara legat hej vilt i hopp om få barn. Vad är liksom kriterierna ?


    Skönt att du fick en bra gyn :) synd att det inte finns så mycket att göra åt smärtorna i nuläget. Känns det jobbigt att ev vända sig till en fertilitetsklinik eller känns det ok?
Svar på tråden Vi som längtar efter en liten 2019 bebis