Inlägg från: WanderChild |Visa alla inlägg
  • WanderChild

    För oss som tempar för att bli gravid

    saijda skrev 2018-10-11 19:53:53 följande:

    Åh då låter ju munkpeppar mer lovande. Då borde jag märka av ÄL mer tydligt :D


    Ja alltså i USA beskrivs det som lite av ett mirakelmedel o hittills är jag benägen att iaf anse att det ligger något litet i det :).
  • WanderChild
    saijda skrev 2018-10-11 23:54:16 följande:

    Blir att handla det. Har läst en hel del om det nu och blir bara mer sugen på att testa. Är det något mer du rekommenderar?


    Kör på munkpeppar o äl-stickor. Jag äter b-vitamin komplex också nu då jag läst att olika b-vitamin kan hjälpa, o om inget annat så är det ju *bara* lite extra vitaminer :).
  • WanderChild
    saijda skrev 2018-10-12 10:12:34 följande:

    Okej! Jag äter också b-vitamin samt zink, järn, c+D-vitamin, magnesium, folsyra och omega-3.

    Jag har märkt att jag har tappat mer hår än vanligt. Frisören kommenterade det också. Tror det har med allt som hände i samband med missfallet och att min farfar gick bort i januari. Kan ju tillägga att jag färgade mitt hår några månader senare. Plus allt kaos och stress på jobbet gör ju sitt. Det brukar ju ta några månader innan det visar sig på håret (oftast).

    Men det kan väl också bero på hormonell obalans?

    Därför började jag äta vissa vitaminer också förutom de jag har ätit sedan vi har försökt med bebis :)


    Alltså, detta apotek man har hemma o stoppar i sig! ;) Äter också en massa andra grejer för att ge kroppen allt den vill ha! Brukar bla äta d-vitamin annars också under vintern men har inte börjat med det än. Är på solsemester just nu så producerar gott om naturligt vitamin för tillfället :P.

    Tråkigt med håret! Har också hört ja att det kan va hormonellt o allmän obalans i kroppen, min storasyster tappade ganska mkt hår under tiden hon ammade sitt barn. Hoppas du får ordning på det också snart!
  • WanderChild
    saijda skrev 2018-10-13 00:06:47 följande:

    Ja haha ;) men har märkt skillnad faktiskt framför allt med järntabletterna :0 åh gott att vara utomlands vart är du? :D

    Ja verkligen blir så ledsen, jag har fortfarande tjockt hår men får panik när man tappar så pass :(

    Ja det hoppas jag med :0 kan det vara så att det började i samband med att jag slutade med hormonella preventivmedel eller missfallet? :/ hur ska man fixa en hormonell obalans?


    Jag är nånstans i medelhavet, vill inte säga för mkt då jag ev har släkt som finns här på fl ;). Men himla skönt att va iväg o bara slappa, läsa o äta god mat!

    Munkpeppar borde väl kunna få ordning på hormonerna även där, annars finns det väl andra grejer som är bra för hår och naglar, priorin får jag spontant upp i huvudet o minns något om en tv-reklam, haha...
  • WanderChild
    saijda skrev 2018-10-13 21:24:59 följande:

    Aha sorry för frågan, förstår dig verkligen! :0 gud vad skönt att vara utomlands. Eventuellt ska vi resa bort snart med :)

    Okej, får beställa det ;) hoppas det inte är försent att börja ta det bara :0 jo har googlat på priorin men överpris *snark*..


    Det är lugnt, älskar att resa o är också alltid nyfiken på var folk är eller vart de ska åka! Hade gärna berättar men ja, you know ;).

    Ah ja man har ju inte lust att betala hur mkt som helst! Isf skulle man ju vilja ha garantier för att det kommer funka o det kan man ju tyvärr inte få på individnivå...
  • WanderChild
    Anonym (T.) skrev 2018-10-13 16:46:22 följande:

    Så här ser den ut.


    Vad hade du för temp i morse? Efter mens kan min också studsa en del men brukar sen jämna till sig precis innan äl-dipp för att sen gå upp o va mer stabil efter äl. Du har ju inte tempat så många dagar så stirra dig inte blind på enstaka temperaturer utan fortsätt tempa s du till sist får fram en helhet. Min temp är text som sagt oregelbunden efter mens men sen får jag en tydlig dipp kring cd9 för att sen höjas igen och sen äl-dippen. Har tempat 3 cykler o ser detta mönster nu. Första cykeln såg det helkonstigt ut men nu ser jag mönstret. Du kanske har liknande mönster men ser det inte än.
  • WanderChild
    Anonym (T.) skrev 2018-10-14 11:19:09 följande:

    Förtydligande: ..ökat från lägsta dippen, inte sedan igår :)


    Men då har du haft lite högre temp 3 dagar i rad nu va? Och eftersom du hade en dipp innan dessa 3 dagar så skulle du nog kunna haft äl på den dippen :).
  • WanderChild
    oshark skrev 2018-10-17 17:09:09 följande:

    Alltså det håller på för fullt i mina äggstockar. Jösses. Molvärk och stick och nästan en lite bubblande känsla. Håll tummarna för mig att ägget är långsamt och släpper på söndag så vi får en chans den här gången!


    Håller tummarna!!! Testa sluta med allt du äter så du inte skyndar på det kanske?
  • WanderChild

    Såhär ser min kurva ut fram till idag! Äl blev streckad eftersom jag la in progesterallen, vilket ju höjer tempen.

Svar på tråden För oss som tempar för att bli gravid