• Padirac

    SD varför är du för / emot?

    Anonym (Vackra tjejen) skrev 2018-07-23 00:21:36 följande:

    Sa jag ju inte alls.


    Du skrev att det kanske skulle bli inbördeskrig om DD inte fick politiskt inflytande? Och spekulerade i att ddt var de andra partierna som skulle dra igpng inbördeskriget?

    Verkar det som ett möjligt eller rimligt resonemang på nägot sätt?
  • Padirac
    Anonym (Vackra tjejen) skrev 2018-07-23 00:29:56 följande:

    Kul att ni försöker få det till att SD är så pass galna, att de på snudd är stolligare än vad NMR är...;D 

    Vrid och vänd ut och in på de partier ni själva tänker rösta på istället, så kommer ni (ifall ni har förnuft nog vill säga) märka att det i princip inte finns ett enda vettigt alternativ att rösta på.................och att det som ligger närmast att vara någorlunda vettigt är SD.


    Vad är någorlunda vettigt med ett rasistiskt parti med nazistiska rötter, som har kvar samma politik som de haft sedan de grundades. Deras världsbild har förändrats med precis 0 procent trots att världen förändrats under de 30 år partiet funnits.

    Essens. Neorasism. Nationer. Alla dumskallar som uteslutits. Alla som ännu inte uteslutits. Utpressning istället för det parlamentariska hantverket.
  • Padirac
    Anonym (Vackra tjejen) skrev 2018-07-23 00:32:55 följande:

    Inte att de andra partierna skulle dra igång inbördeskriget, utan att deras politik skulle leda till det.


    Och vilka skulle då kriga pga de andra partiernas politik. De som inte röstat på SD eller några andra?
  • Padirac
    Anonym (Vackra tjejen) skrev 2018-07-23 00:43:06 följande:

    Så pass långt gick inte min spekulation, men möjligtvis invånarna i ett icke fungerande samhälle. Men trevligt btw att du äntligen verkar ha förstått lite hur jag menade.;)


    Uppenbart är det då SDsvansen som skulle starta inbördeskriget enligt din inte färdigtänkta tanke.

    Har du sett inbörzeskrig i sverige de senaste 30åren då SD inte styrt landet? Vilka är det som utmålar dagens tillstånd som kaos i samhället? Vilka är det som manar till våld, jo, SD och SDsvansen. Det är DU.

    De övriga partierna tycker ju att det är ganska bra idag, varför skulle de starta inbördeskrig om de får hållas och samtidigt hålla SD utanför.?
  • Padirac
    Anonym (För SD) skrev 2018-07-30 20:18:10 följande:
    Kan man lita på tex SVTs valkompass? Jag är rätt säker på att mina svar skulle visa solklart för SD, men moderaterna toppade. Känns som om de mixtrat med viktningen så att det blir svårt att få SD på toppen....
    SD har i mycket snott de andras frågor så det förvånar mig inte att du får M 
  • Padirac
    Anonym (För SD) skrev 2018-07-30 20:24:15 följande:
    Känns snarare som om du känner ett gäng idioter, och inte just att de röstar SD. Det finns vi normala SD anhängare som för normala diskussioner utan personliga påhopp mot dem vi pratar med också :)
    Jag tycker att Jimmie Å har varit extremt saklig i de debatter jag sett honom i, och som om övriga partiledare vejt undan som typiska politiker. Det är honom och hans åsikter jag röstar för.
    Jag ser fram emot att se honom i en debatt snart.
    Så fort det hettar till så 'vet inte' JÅ - så undvikande är han defintivt



  • Padirac
    Anonym (För SD) skrev 2018-07-30 20:36:40 följande:
    Det är svårt att avgöra majoriteten av jag vet inte när der är tagit ur kontext. Allt utom järnrörsskandalen.
    Om man följt JÅ i partiledardebatterna vet att han 'vet inte' så fort han får en fråga om något som kan uppfattas som besvärande uttalanden eller beteenden från företrädare.
  • Padirac
    Mila76 skrev 2018-07-30 21:05:23 följande:
    Ja, och utöver denna fascinerande nivå av ignorans består riksdagsgruppen av grovt kriminella, ideologin är läskig och de politiska förslag SD-representanter framför är urbota korkade.
    Ja,det är ett område värdigt etnologiska studier - deras snack om essenser är kvasivetenskaplig i bästa fall

    Trots att SD vurmat för Israels styre så tycker inte Israeliska representanter att SD är mycket att hänga i granen då det uppfattas som ett parti med neo-nazistiska förtecken

    www.timesofisrael.com/backing-swedish-far-rightist-trump-proxy-boycotts-top-israeli-official/

    "A spokesperson for the Foreign Ministry said the decision to exclude Winberg was made due to her party’s far-right and ultra-nationalist positions.

    The Swedish representative is a member of a party with neo-Nazi tendencies and therefore the Foreign Ministry decided not to include her in the meeting with Hotovely,” Emmanuel Nahshon said. “Unfortunately the entire group decided to cancel the meeting.”


    Describing itself as “social conservative with a nationalist foundation,” the Sweden Democrats party has been criticized in Sweden for its far-right and anti-immigration policies, particularly against what it calls the “Homosex lobby” and the “Islamization of Sweden.”


    Earlier this month, the party kicked out one of its more prominent lawmakers for anti-Semitism after she proposed legislation to end “control of the media by any family or ethnic group,” referring to the Bonnier media group, whose controlling family has Jewish roots."  

  • Padirac
    Anonym (Jag är för) skrev 2018-08-02 18:46:53 följande:
    Jag är för SD för att de vågar ta i invandrarfrågor som inga andra partier. För att påpeka att invandrare står för mer brott. De är överrepresenterade i våldsbrott. Det är ett fakta som inte gör en till rasist. Jag är inte heller rasist för att jag påtalar detta. Vågar man inte lyfta frågan kan man inte heller börja eftersöka lösningar, och ta itu med problembilden. 

    Någonting gör våra politiker fel och det är inte till invandrarnas fördel att Sverige blundar och förnekar. Våra politiker skiter hur det ser ut i betongen, att det inte finns något att göra och att orten nermonteras. Det är inte schysst att inte inse fakta. 

    Ju mer FI startar demostrationer mot rasism efter att en kvinna blivit våldtagen av asylsökande, eller två personer blivit mördade på IKEA ja ju mer sympatiserar jag med SD för jag tycker det är så snett. FI ska väl verkar för kvinnor eller?  

    Jag kommer inte rösta på SD för jag har många andra saker som betyder mycket för mig där ett annat parti passar mig bättre. Men jag förstår att SD får missnöjesröster. Vi kan inte kalla varandra rasister hit och dit för allt. Det finns massor av folkslag i världen som inte gillar varandra. Även här i Sverige. Vanligtvis gillar inte muslimer och katoliker varandra för exempel.  Vi måste vara rakryggade och gå till roten med problemen. Släpp in invandrarna istället, ta reda på varför det går snett. Sluta mörka.
    Ingenting av det du skriver (rätt eller fel) förändrar det faktum som jag tycker att alla ska känna till.

    SD är ett rasistiskt parti med rötter i nazismen. Det går inte att komma från. Det är lika sant som att solen går upp varje dag. SD har heller inte lämnat det rasistiska eller ens det nazistiska bakom sig. De mörka krafter som en gång stod bakom nazisterna i Tyskland lever fortfarande inom SD. Det går inte att spruta deo på en skit, den är brun i alla fall 
  • Padirac
    Anonym (Jag är för) skrev 2018-08-02 19:08:31 följande:
    Må så vara. Det förändrar inte att alla i SD inte är rasister. Diskriminering att dra alla över en kant. Jag kommer fortfarande inte kalla mig rasist för jag tycker det är bra att de rör om i grytan. Lyfter frågor som inte de övriga partierna inte vågar ta i. Det är samma som att alla i vänstern skulle kallas kommunister, batikhäxor, anarkister osv. Fördomar bör inte omfatta alla. Många idioter i SD det är sant. Finns även idioter i andra partier så som dömda brottslingar i röda partier och blå. 

    Ska kalla alla musilmer pedofilanhängare med tanke på att profeten Muhammed gifte sig med en liten flicka. Och socialdemokraterna för nazister med tanke på deras historia. Synd att Svenskar kastar så mycket skit på varandra för vad man röstar på istället för att försöka se utifrån att alla utgår från de situationer de är i livet. Jag har vänner som är  engagerade FI, det partiet står mig absolut längst ifrån. Tycker ändå att det är väldigt bra att de finns och också rör om i grytan. 
    Nu läste du inte vad jag skrev.

    Jag skrev att SD är ett nazistiskt part med rötter i nazism..

    Sen vet jag att det finns många olika skäl för att rösta på SD - du har dina och andra har sina. Det jag säger (igen) är att SD är ett nazistisk parti med rötter i nazism...

    Sen uppfattar jag det som att du tar åt dig av den odiskutabla sanningen om SD som parti och börjar kalla personer olika saker. Det gjorde inte jag. Jag skrev att SD är ett nazistiskt part med rötter i nazism..

    Partiets historia, bakgrund, ideologi, och program finns väl dokumenterat. SD är ett brunt parti. Det är sant.
Svar på tråden SD varför är du för / emot?