Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten

    Falkortheluckdragon skrev 2017-11-18 20:58:39 följande:

    Nä såklart i jämförelse med det där så är ju vänsterns småbrott ingenting, bara ett dubbelmord, mordförsök, ett par tiotal våldtäkter, misshandelsfall och sexuella brott mot barn från 2004 och framåt.. Såna där obetydliga brott.. Vem lyfter på ögonbrynen för sånt när en kvinna blir tagen på brösten av en sverigedemokrat... Man får liksom gradera brotten och i det här fallet har inte vänstern något att komma med.


    Dubbelmord och mordförsök, intressant, länka till din källa!
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Falkortheluckdragon skrev 2017-11-19 01:11:09 följande:

    Tror inte moderaterna och andra fattar detta ännu:

    katerinamagasin.se/nu-far-det-vara-slut-pa-de-godas-hatbrott/

    * Att kritisera en ansvarslös migrationspolitik som gör att människor far extremt illa i Sverige, samt att man förfar vårdslöst med medborgares skattemedel, och protestera mot tex det faktum att män från länder där kultur, religion och sociala förhållanden är förödande för kvinnor, begår hedersrelaterade brott i Sverige och många gånger kommer undan med det, är inte främlingsfientlighet.

    * Att kräva ansvarstagande med arbete mot kriminella invandrare är inte att vara nazist.

    * Att kritisera ansvarslöshet mot terrorism och radikaliserade grupperingar är inte islamofobi.

    * Att önska att Sverige ska förbli ett tryggt land för dess medborgare och därmed kräva politisk handlingskraft mot den ökande otrygghet som följt i massimigrationens spår, är inte alarmism eller xenofobi.

    * Att kämpa för ett samhälle som ska vara bra för alla är inte hat.


    Det Katerina Janouch inte förstår är att hon skriver saker som drar igång rasistmobben. Minns du när Katerina hyllade fotbollshuliganernas rasistattacker mot gatubarn på Twitter? Eller när Katerina spred följande lögner om Sverige i tjeckisk TV?:


    - Sverige har inte råd att ge pensionärer mat på grund av invandringen


    - Cancersjuka svenskar dör i vårdköer som en konsekvens av invandringen
    - Allt fler svenskar beväpnar sig och lär sig skjuta på grund av ökad oro
    - 150 000 svenskar har emigrerat till USA och Storbritannien på grund av situationen i sverige


     
     Även om Katerina själv passar sig för att skriva rent rasistiska saker som hon kan dömas för så är hon helt klart en del av den svenska rasistiska rörelsen.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Draken55 skrev 2017-11-19 15:08:54 följande:

    Det enda vänstern här verkar vilja och kunna diskutera är sina egna fantasier om SD... och hur goda de är i jämförelse...  förstår nästan varför , verkligheten är för jobbig nu.

    M har en ny partiledare som överglänser Löfven med en faktor på 10, inte speciellt svårt kanske men ändå.

    Han har stipulerat att han inte släpper fram Löfven efter nästa val.

    Mittenpartierna har att välja på politiskt självmord eller att släppa fram Kistersson...          matten är solklar.

    Jag tror inte M och kristersson riktigt fattat ännu vilken enorm potential de har, folket skriker ju efter en ledare .


    Oj vilken pekoral..
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill

    Jag tycker att det är skamligt att moderater och kristdemokrater kan tänka sig att regera med stöd av ett parti vars partisekreterare utrycker sig på det här sättet.

    "Hur den judiska minoriteten uppfattas genom SD:s glasögon illustreras även i Liljestrands intervju med Jomshof. När Liljestrand frågar partisekreteraren om han ser den judiska minoriteten i Sverige, med synagogor, rabbiner, barn som går i judiska skolor, som ett problem, svarar han: Nej, jag har aldrig sett det som ett problem eftersom den judiska gruppen är så pass liten. Jomshof tillägger sedan: Hade vi bara haft 20 000 muslimer här hade jag antagligen inte tyckt att det var ett problem heller"


     


    Om Sverige hade haft fler judar så hade de fått utstå samma hat från SD som muslimer idag tiden möter från detta främlingsfientliga parti. 



    skma.se/blogg/2015/04/sd-judarna-inget-problem-sa-lange-de-ar-fa/


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Falkortheluckdragon skrev 2017-11-25 15:51:53 följande:

    Menar eventuellt C...

    KillBill - mp

    Nihka - L

    FDFMGA - C

    Padirac - S


    Vad ska detta föreställa?
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Abegayle70 skrev 2017-11-25 17:41:31 följande:

    SD: Judarna inget ?problem? så länge de är få

    Jag tänker fan bli ett problem.


    Tumme upp!
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    man och nöjd skrev 2017-11-26 11:04:24 följande:

    Dokumentet 2.0 går förhoppningsvis inte att stoppa i dessa meetoo-tider. En spännande vecka väntar. Vilka högdjur står på tur?

    Tydligen inget som intresserar vänstermuppar.


    Nu ägnar du dig åt demagogi. Det finns ingen som har stoppat Dokumentet 2.0 som författats av kvinnliga anställda på AB utan de kan när som helst publicera dokumentet exempelvis på Facebook där många av övriga metoo skildringar har publicerats.


     


    Vad tycker du om att Expressen vägrar att publicera information om de Expressenjournalister som nämns i metoo kampanjen och där en av de utpekade sägs vara en av tidningens mest kända journalister som hyser tydliga högersympatier?  Jag tycker journalister på kvällstidningar som begår övergrepp mot kvinnor är lika stora svin och att det helt saknar betydelse om tidningen heter Expressen eller Aftonbladet. Håller du med?


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    man och nöjd skrev 2017-11-26 12:25:47 följande:
    Jo, Aftonbladet har stoppat publiceringen i sin egen tidning. Pk-media sitter tysta kring detta faktum. Tydligen mer intressant att skriva om saker som alla redan vet. T.ex Timell. Jag tycker också det är intressant att enda kommentaren från vänsterns godhetsapostlar är ett förnekande av att dokumentet stoppats samt hänvisning till "men Expressen då".

    Vad gäller övergreppen från högt uppsatt högerperson på Expressen så kände jag inte till det. Kanske eftersom Expressen är lika mycket pk-media som Aftonbladet. Mörkläggningen tycks total och godhetapostlarna själva är de största svinen. Vem högerskribenten är har jag ingen aning om, finns det ens såna på Expressen?

     


    Vi vet inte vad dokumentet innehåller. Det kan finnas legala problem som den ansvarige utgivaren måste ta hänsyn till och som hindrar en publicering. Varför påstår du att dokumentet är stoppat när de som författat dokumentet är fria att publicera dokumentet exempelvis på Facebook (eller i andra tidningar exempelvis tidningen journalisten om dess ansvarige utgivare anser att det är möjligt)?


     


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    man och nöjd skrev 2017-11-26 12:46:46 följande:
    Jag skriver att Aftonbladet stoppat publiceringen i sin egen tidning. Varför förvanskar du det till något jag inte skrev?

    Korrekt, vi vet inte vad dokumenten innehåller. Det beror på att det stoppats. Vi vet heller inte vad som hindrar att dokumentet publiceras på t.ex facebook. Kan finnas nån form av påtryckningar från högt uppsatta godhetsapostlar, eller hur?

    I ditt första inlägg skrev du bara att dokumentet var stoppat. Det är ingen rättighet att bli publicerad i en tidning och författarna kan när som helst publicera dokumentet i andra kanaler exv. på Facebook. Om du funderar igenom situationen så inser du att det kan finnas legala förklaringar till att Aftonbladet faktiskt inte kan publicera dokumentet. Jag tycker att det verkar som att du ägnar dig åt demagogi.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten