Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten

    man och nöjd skrev 2017-12-05 23:28:36 följande:

    Jag tror mest det är vänstern som darrar när SD tappar väljare. Ju mindre SD blir desto mindre chans har de rödgröna att bilda regering, och ännu mindre chans för en mittenregering.


    Kan du förklara logiken i ditt påstående

    Tittar man på mandatfördelningen i senaste SCB så är de rödgröna större än alliansen både om man räknar in MP och KD eller i om man inte räkna med MP och KD.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill

    [quote=78250058][quote-nick]Censuuur skrev 2017-12-06 00:03:15 följande:[/quote-nick]Ja usch hemska dom är de tre SDarna som utförde brott på 80-90 talet... Att sossarna 20 år innan dess sluta med rasbiologi är ju ingenting i jämförelse. Här pratar vi ju faktiskt om narkotikabrott!! Alltså en SDare som kan ha gjort det grovt vedervärdiga att ha rökt en joint!!!! Rena maffian!

    Andra partiers våldtäkter, pedofili m.m. är ingenting jämfört med de kriminella SDarna.. Här pratar vi om så grova brott, som utgjorde säkert 90% av alla SDs 20 st kriminella sen 80 talet, som alltså haft obetalade telefonräkningar och tv licenser....

    Alla småbusar ute iförorter som slänger handgranat på poliser och brandmän och avrättar folk på öppen gata pga knarkaffärer är ju ingenting mot SDs maffia som vrider tummar på poliser och röker en joint.... Man blir mörkrädd helt enkelt!!

    Det absolut vidrigaste måste ändå vara den SDaren som kalla en aktiv kommunist för brottsling.. Det blev dömt som förtal men måste väl ändå klassas som grovt förtal?? Dödsstraff på det!! Stackarn har ju fått men för livet av det...

    Eller nej förresten jag ångrar mig. Det ABSOLUT värsta som en SD politiker gjort ...nej jag skulle faktiskt gå så långt som att säga det VÄRSTA som någon politiker nånsin gjort i historien (!!!!) -här pratar vi alltså om så extremt sjuk individ med en sån tung brottslighet att han inte ens platsar på Guantanamobasen - och det är den tungt kriminelle SDaren som hade en läsare som skrev i hans kommentarsfält på sin blogg!!!!!!

    Ahhhh! Vi har nått klimax!! Inget kan toppa det. Släng er i väggen pedofiler och våldtäktsmän i andra partier ni har inget att komma med någonsin!!!![/

    Vad är det fär larv att hänvisa till brottslighet som sverigedemokratiska riksdagsmän har gjort på 80-talet? Två av SDs riksdagsmän är dömda under den här mandatperioden, den ena till höga böter och skadestånd den andre till fängelse i ett år. För övrigt är en sverigedemokrat, tillika hög tjänsteman på SDs riksdagskansli just nu föremål för en polisutredning gällande våldtäkt.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Bobby Clarke skrev 2017-12-06 07:11:19 följande:

    Och annars är allt bra med dig?


    Jag mår finfint! Tackar som frågar
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    FDFMGA skrev 2017-12-06 17:29:11 följande:

    Just ja - det var du som tänkte till så det stod härliga till och kallade M för mode rattarna eller något liknande.Själv tycker jag att M-nötterna är mer passande, åtminstone i Stockholm där vanstyret i det moderatledda landstinget leder tankarna till en Kafka-novell. Nu senast har man slängt bort 28 miljoner till ett konsultbolag utan att man vet vad pengarna använts till.

    Där kan det vara på sin plats att gnälla i och med att det är skattepengar avsedda för sjukvård som man slösar bort.

    www.dn.se/sthlm/ingen-kan-svara-pa-vad-konsultbolaget-gjort-for-28-miljoner-kronor/


    Vanstyret i Stockholm har dessutom möjliggjorts genom att SD gett alliansen carte blanche när det gäller vården i Stockholm län. SD gav frivilligt bort sin makt till alliansen. Man kan kalla det SDs egen version av decemberöverenskommelse..

    www.stockholmsfria.se/artikel/115729
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    man och nöjd skrev 2017-12-06 21:49:08 följande:

    Hmmm, vem mer är dömd alldeles nyligen för rätt så grovt brott?

    Men vänta nu. Henom får vi ju inte nämna, för du riskerar man väl avstängning. Men en ledtråd kan vara att det handlar om en f.d partiledare som sägs gilla Toblerone.


    Det som är speciellt och som jag påtalar är att det finns så stor andel av riksdagsmän som är kriminella inom SD. Du kontrar med en person som inte har suttit i riksdagen på flera år och som inte längre är aktiv politiker. Självklart kan man diskutera kriminalitet inom ett parti generellt men jag tror inte att det är något som kommer att gynna SD.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    MarkrWa skrev 2017-12-07 01:01:26 följande:

    Tror att det handlar mkt mer om känslor än oro för rasism. Det ksn handla on att vilja franstå som stöttande men i realiteten är det någon annan som stöttar invandrare.

    Sen den tanken att invandrare är färgade är en konstruktion av kultureliten. En invandrare som blivit medborgare är inte nödvändigtvis invandrare längre utan medborgare. Detts beror på assimiltion från ett beteende vi känner från (ska vi säga palestina) till ett beteende som vi känner bland vilken arab som hellst i sverige. De är i första hand assinmilerade svenskar. Dessa svenskar har rätt att värns om sin sak. Om denna sak innebär reglering av gränser så betyder inte det att de är rasister. En kultureliten är de alltså rasister. Som man märker så är det inte längre invadringen en invadringsfråga utsn en fråga melkan assimilerade och icke assimilerade. Som synes kommer du hitta afrikaner araber tidigare medborgare och östeuropeer i gruppen assimilerade.

    Vad får någon att tro att den Assimilerade gruppen Stolta svenskar kommer avsvära sig sin rätt att reglera gränserna eller skydda tillgång till arbete mm.?

    Att komma med ordet rasist känns extremt föråderligt, antiintellektuellt, ( hur det där ordet ens stavas vet jag inte ) och fördomsfullt. Som om argumenten tryter.

    Nej detta är snart 2018. Sverige är ett modernt land med en gemensam kultur. SD är ett parti bland andra.

    Jimmie Åkesson for Prime Minister 2018


    Assimilering var något som drabbade judarna i de gamla kommuniststaterna och det är skamligt att SD driver den typen av politik i Sverige 2017. Därför är det Inte konstigt att partiet just nu sjunker som en sten i oppinionen.

    Det vi ser i svensk politik just nu är ett Sverige som har börjat vakna och som inser att vi inte ska ha ett främlingsfientligt parti i Sveriges riksdag.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    man och nöjd skrev 2017-12-06 21:44:13 följande:

    Självfallet ser jag mig som gäst på detta vänsterextrema forum. Eftersom jag ibland råkar skriva vad jag egentligen tycker så får jag tåla att som gäst bli utsparkad då och då.

    Din egen uppfostran skiter jag dock i.


    Vänsterextrema forum
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anton Chigurh skrev 2017-12-07 05:38:42 följande:
    Det ligger BETYDLIGT mer i det påpekande än vad du vill låtsas om. Bill...!!!

    Å fortsätt för all del raljera, det är ju ditt och FRAMFÖRALLT...... dina gelikars signum numera.

    Jag befinner mig förvisso bara på forumets samhälles- och politikavdelning och kan inte uttala mig om övriga FL men här uppleverar jag dagligen ett politiskt krypskytte mellan människor som hyser vänster, höger och eller främlingsfientliga åsikter. Det tar aldrig särskilt lång stund efter det att jag har publicerat ett inlägg innan du eller någon annan publicerar ett inlägg med uppfattningar som går i diametral riktning mot det jag tycker.


    Om alla på forumet hade varit vänster och det bara någon gång då och då dök upp inlägg från högerdebattörer hade jag hållit med dig om att det är ett vänsterforum men inte nu.


    Anser du själv att du skriver inlägg på ett västerforum? Varför skriver du i så fall på ett vänsterforum?


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    FDFMGA skrev 2017-12-07 08:01:50 följande:
    Jag jobbade en gång på ett företag som hade ett utvecklat samarbete med snömosbranschen. Minns att vi blev duktiga på att identifiera CMB - Corporate Management Bullshit.

    Det förvånar mig inte att moderaterna i Stockholm köpt snömos för 28 miljoner utan att kunna peka på vad det är de beställtSkrattande

    Nej det är helt vansinnig. Jag har också genom mitt yrke kommet i kontakt med snömosbranschen och har liknande erfarenhet. Det enda som har imponerat är denna bransch förmåga att fakturera..


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    FDFMGA skrev 2017-12-08 23:00:00 följande:
    Jo.

    Om man ska fortsätta parallellen så handlar det om en mycket  svårintegrerad grupp på en vinglig färd bort från svenska normer och värderingar.

    Men inte desto mindre är också dessa en del av vårt svenska samhålle, även om ett av de vanligaste gruppgemensamhetsskapande uttrycken är att man planerar för flytten från Sverige.

    Sverige är ju ett av världens mesxt framstående exportländer, men jag tror inte att marknaden för självmedlidande gnäll har någon större potential.

    Det kommer väl att sluta med  att en invandrarkvinnor inom omsorgen i Sverige torkar åldriga aktivister i baken samtidigt som aktivisterna gastar om trycket - skattetrycket, alltså - i Sverige och att pk-media döljer sanningen om att vänsterextremismen har tagit över Skrattande
    Du är en mästare
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten