Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten

    Ulf Kristersson säger sig vilja driva ett vuxet förhållningssätt i politiken. Det är något han totalt har misslyckats förmedla till den egna riksdagsgruppen. Man får hoppas att Kristerssons andra hjärtefrågor inte bara är tomma ord..


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    man och nöjd skrev 2017-11-18 11:44:59 följande:
    Fördömer självklart all brottlighet. Det vore fint om vänstern vore lika upprörda över skjutningarna i våra förorter som man är över t.ex förtal.

    Just förtal är det lite intressant att du tar upp. Du tror inte att även SD-politiker blir utsatta för förtal?

    Var är din upprördhet över t.ex Per Gahrtons grova brott. Inser du att han mycket väl hade kunnat döda andra människor vid sin rattfylla? Körde på och skadade en Carport innan han körde i diket. Försökte komma undan med att han eftersupit. 1,89 promille.

    Du är en mästare på whataboutism. Vi pratar om kriminalitet bland svenska riksdagsmän, där SD innehar en särställning och så försöker du att avleda diskussionen till att i stället handla om brottslighet i svenska förorter? Det finns väl för tusan ingen som inte är upprörd över den kriminalitet som sker i förorterna?


    Det finns säker sverigedemokrater som har drabbats av förtal men finns det andra riksdagsmän i riksdagen än Sverigedemokratiska som har dömt för förtal?


    Avslutningsvis så pekar du på Per Gahrton men han sitter inte heller i riksdagen (det är 22 år sedan han satt i riksdagen). Men vill du diskutera rattfylleri inom politiken så föreslår jag att du börjar med att läsa det här: lmgtfy.com/


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Draken55 skrev 2017-11-18 12:06:54 följande:
    ??  Detta är Hanif Bali, inte Kristersson, tror du Kristersson styr alla riksdagspolitiker, som i en diktatur???  Vuill du att vi ska ha tysta politiker som inte säger nåt utan att fråga ledaren???    är det demokrati?  jag fattar inget....

    För övrigt behöver Sverige folk som Bali, nån som inte hycklar hela dagarna utan säger lite sanningar och är ärlig.

    Ja, jag tycker att det säger ju en del att en person som säger sig vilja styra Sverige och som sagt sig vilja driva ett vuxet förhållningssätt i politiken inte ens kan förmå sin egen riksdagsgrupp att uppföra sig vuxet på sociala medier. Det är ungefär som när Ebba Busch Thor kräver svenska skolelever måste bli bättre på de stora svenska författarna men själv saknar grundläggande kunskap om svenska litteratur. Politiker ska akta sig noga för att kasta sten i glashus annars undergrävs förtroendet för dem.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Abegayle70 skrev 2017-11-18 13:10:12 följande:
    Nu blev det ju fel...

    så här skulle det blivit:

     


    Din och Hanif Balis argumentation haltar betänkligt. Att andra gör fel innebär ju inte att det Hanif Bali gör är mer rätt? Tycker du inte att man kan ställa lite högre krav på Svenska riksdagsmän? För någon vecka sedan kallade Hanigf Bali Svenska domare för "jävla syltryggar". Jag tycker att det är uselt.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Abegayle70 skrev 2017-11-18 13:17:36 följande:
    Det är något jag missat då jag inte har tillgång till allt på svensk TV. När var det?
    11 år sedan. Skrikhögern är rätt långsinta
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Abegayle70 skrev 2017-11-18 13:30:37 följande:
    Vem var "skrikhöger" i detta fall?
    Den som tog upp exemplet.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Abegayle70 skrev 2017-11-18 13:33:18 följande:
    Tydligen milsvid skillnad mellan "Syltrygg" och "Ynkrygg"

    www.expressen.se/dinapengar/wallstroms-ilska-mot-toppcheferna-ar-ynkryggar-/

    Bakgrunden var att ett antal näringslivstoppar var kritiska till att regeringen sa upp Saudi avtalet och kritiserade Saudiarabien för att vara en diktatur och medeltida.

    Näringslivet var rädd för att detta skulle drabba Sveriges handelsutbyte med Saudiarabien.  Några år senare så vet vi att Svensk handel med Saudiarabien inte har påverkats nämnvärt men att det finns tecken på en viss liberalisering i Saudiarabien.

    Jag kan tycka att det var modigt av Margot Wallström att kritisera Saudiarabien så kraftigt och hon har fått mycket beröm internationellt för detta. Näringslivet och regeringen har i en demokrati självklart rätt att kritisera varandra.  

    Hanif Bali är som riksdagsman lagstiftare och han har varit med och klubbat igenom nuvarande lagstiftningen på initiativ av förra allianstregeringen. Hanif kritiserade domare i statens tjänst.

    Det är olämpligt att riksdagsmän kritiserar statliga tjänstemän som han gjorde. Om Hanif Bali vill ha en förändring så borde han koncentrera sig på att föreslå bättre lagstiftning.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    man och nöjd skrev 2017-11-18 13:53:15 följande:
    I detta prat om kriminalitet bland riksdagsmän såtar du upp en f.d SD-riksdagsledamot. Då tog jag upp ett d.d MP-språkrör. Är det verkligen så hemskt.

    Den där särställningen bland grova brott av riksdagsmän har jag personligen inte sett. Är förtal ett grovt brott enligt dig?

    Jag ser aldrig någonsin vänstermänniskor ta upp den grova kriminaliteten i förorterna, så de verkar inte speciellt upprörda. Däremot är man mästera på att förklara bort den.

    Ingen aning vilka som dömts för förtal. Men hur många partiledare i SD har dömts till fängelse för grovt rattfylleri menar du?

    Om du nu är så upprörd över brott bland riksdagsledamoter så borde du vara oerhört besviken på vänsterpolitiker som begår brott, eller?

    Jag tror att de flesta anser att förtal är ett mycket allvarligare brott än att inte betala TV licensen (som du tog upp som exempel) tror inte du det?


    Per Garhrton slutade som partiledare för MP för 32år sedan (några år innan ett antal svenska nazister startade sverigedemokraterna). På vilket sätt är det relevant att diskutera honom i en diskussion som handlar om det relativt stora antal kriminella sverigedemokrater som sitter i riksdagen idag?


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Draken55 skrev 2017-11-18 14:22:48 följande:
    Läs på om politik, Garthon styr fortfarande Miljöpartiet.
     Sitter med på varje kongress, inget går i MP utan hans tillåtelse.

    Per Gharton har varit extremt kritisk mot att MP har varit med och infört den skärpta migrationslagstiftningen vilket kan ses som ett exempel på att ditt påstående bör betraktas som struntprat.


    Det hade varit bra om du hade svarat på mina frågor i stället för att föröka flytta fokus till en person som inte längre har några viktiga politiska befattningar. Jag antar att det beror på att det är besvärande att det finns så många kriminella i den sverigedemokratiska riksdagsgruppen. 


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Draken55 skrev 2017-11-18 15:06:00 följande:

    Visst har jag svar på dina frågor KillBill, din desperation tycks dock förblinda dig helt, du slungar ochljuger och  skriker åt alla håll , kallar alla för sd-anhängare och missar helt den seriösa debatten.

    Du påstod flera ggr att opinionsundersökningar sa att de borgerliga inte ville ha en regering som "stöddes" av sd, jag anser INTE att löjliga opinionsundersökningar ska styra vår demokrati, men även där har du totalfel.

    www.svd.se/regeringsfragan-ar-redan-lost--for-valjarna

    Om de rödgröna blir större än Alliansen vill de flesta alliansväljare ? 57 procent ? ändå ha Ulf Kristersson som statsminister, bara 22 procent tycker att Stefan Löfven i detta läge borde bli statsminister.

    Ok KillBill, här har du svar, orkar du ta åt dig sanningen?


    Inizio? Really. Ett barn förstår att man inte kan lita på en opinionsundersökning med taktiskt ställda frågor och en självrekryterad panel. Kom igen när seriösa opinionsinstitut kommer fram till samma resultat.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten