Inlägg från: FDFMGA |Visa alla inlägg
  • FDFMGA

    Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten

    Digestive skrev 2019-11-16 19:47:30 följande:
    Tråkigt att du sviker ditt parti FDFMGA - när de så gärna vill ha största möjliga ledarskap över den religiösa sfären. Sanna religiösa ledare det!

    Har aldrig haft medlemskap i KD och sist jag kollade fick man inget sådant genom riksdagsrösten.

    Haha, nej, man bryter inte mot vare sig svenska lagar eller mänskliga rättigheter om man håller en utvisningsdömd i förvar medan en utvisning förbereds. Det finns dock ett tak på högst ett års förvaring och under rubriceringen >>hot mot rikets säkerhet<< kan man utan problem motivera så lång förvaring.

    Vill du oja dig över utvisningsprocesser som strider mot mänskliga rättigheter och den demokratiska transparensen så letar du med fördel under sökord som >>dolda utvisningar<< istället för att hoppa med på tåget när ledarskribenter fantiserar ihop partipolitisk propaganda.

    Där har du en del att ställa regeringen till svars för som ansvarar för att deras bestämmelser följs upp.
    Jag är inte lika bokstavstroende som du med ditt KD och din Ebba och jag har inte för avsikt att gå med i svenska kyrkan.

    S är ju också ett ickekonfessionellt parti till skillnad från KD.

    Om du går bakom partiernas bokstavsbeteckningar och ljudar deras namn kanske du kan få en uppfattning om skillnaderna.

    Jämför då med tonvikt på skillnaden mellan Social och Krist.

    Hur går det med konverteringen till islam förresten och är den förenlig med att vara anhängare till ett fundamentalistiskt kristet högerparti?
  • FDFMGA
    Digestive skrev 2019-11-16 20:29:34 följande:
    Haha, ska du alltså ljuga om min politiska vistelse och medlemskap bara för att det inte gick så bra för dig precis? Aja, vi gör oss alla små ibland...

    Ja - Social som i socialdemokrati och Krist som i kristdemokrati. Två ideologier och bara en av dem vill i Sverige ha politisk makt över Svenska Kyrkan = socialdemokratin.

    Kan rekommendera en blogg i linje med ditt partis intressen: blogg.tidskriftenevangelium.se/jesus-vill-att-alla-ska-med/

    >>Jesus vill att alla ska med ? en kyrksosses försvarstal<
    Oj, det var väldans vad du mässade igår.

    Nej, jag ljuger inte. Vi har religionsfrihet i Sverige och jag valde för många år sen att lämna Svenska kyrkan, vilket innebär att jag inte har rösträtt i kyrkovalet.

    Religionsfriheten innebär också att jag i princip respekterar din djupa tro, oavsett om du konverterat till islam än eller om detta bara var ett tillfälligt sidospår i ditt sökande efter mening.

    Men du kan inte kräva att andra ska dyrka Ebba Busch Thor med samma styrka som du gör - eller ens att andra dyrkar henne. Själv anser jag att hon är den mest förljugna av samtliga partiledare, vilket hennes drapa om att man ska ställa sig över lagen är ett av många exempel på.
  • FDFMGA
    hjärtekrossad skrev 2019-11-17 02:13:24 följande:
    Globlist äcklet Ruinfeldt var med och öppna gränserna! Öppna ditt hjärta tal. Äckliga förrädare är vad han är.
    Reinfeldt var demokratiskt vald och ingen förrädare.

    Ett problem med internet är att det idag är möjligt för förvirrade personer att få de mest befängda teorier bekräftade av andra lika förvirrade personer.

    Det finns ingen agenda där invandringen är ett medel för FN att avskaffa nationalstaterna och utropa FN till världsregim år 2030.
  • FDFMGA
    hjärtekrossad skrev 2019-11-17 08:52:57 följande:
    Suck ! Sluta sätta epitet på folk du inte känner. Det visar sig att jag är sjukt mer påläst än dig! Jag tycker du ska gå in på fn hemsida och läsa avtalet själv som alla länder skrivit på. Inte bara läsa de 17 punkterna utan själva avtalet.
    Du är rätt obehaglig i din förvirring.

    Reinfeldt var en demokratiskt vald statsminister. Din förvirring är ingen ursäkt för att du kallar honom förrädare och ett äckel.
    hjärtekrossad skrev 2019-11-17 02:13:24 följande:
    Globlist äcklet Ruinfeldt var med och öppna gränserna! Öppna ditt hjärta tal. Äckliga förrädare är vad han är.

  • FDFMGA
    hjärtekrossad skrev 2019-11-17 09:12:49 följande:
    Herregud jag tycker han är det! När man förstår att efter avslutat jobb öppna gränser och öppna ditt hjärta tal så har herr ruinfeldt cashat in 20 miljoner från amerikansk bank som tack för utfört jobb.

    Sen kan man ju läsa hans böcker "sovande folket " och "halvvägs" så får man en klar bild vad för agenda han har och person herr Ruinfeldt är. Bo Lundgren har ju en del intressant att berätta om herr Ruinfeldt. Sorry om jag förstör din illusion. Men fler och fler vaknar och inser villka som står vid köttgrytorna och det är fan inte ok att ljuga, spela teater för oss
    Nja, du är förvirrad och det förvånar mig inte att dina kontaktförsök med SD slutade med att du kände dig sviken också av dem.

    Man kan tycka illa om SD av många skäl - men jag kan inte tänka mig att de är särkilt intressrade av att förknippas med rena tokstollar.
  • FDFMGA
    Missermajser skrev 2019-11-17 10:50:48 följande:

    Iden om att kross välfärden är en naturlig högerambition, men här har väl tankarna jäst över en aning.
    Konspirationsfloran blommar med nyansrikedom men den får väl inte blomma ut på tungan för mycket. Jag tror SD har rätt högt till tak annars.


    Visst kan man argumentera för att utländsk arbetskraft har setts som ett medel i ett nyliberalt projekt med mål som att försvaga fackföreningsrörelsen och arbetsrätten men även i förlängningen att bidra till att välfärdssamhällets organisation och funktion successivt ersätts av privata alternativ.

    Men att från den ståndpunkten börja inbilla sig att det finns en globalistisk agenda för nationalstatens avskaffande och ett FN-herravälde är steget lika dimmigt som långt.
  • FDFMGA
    Digestive skrev 2019-11-17 10:51:14 följande:
    Självklart ljuger du och tragiskt nog förväntat då det hör till en dålig vana du har:
    FDFMGA skrev 2019-11-16 20:09:30 följande:

    Hur går det med konverteringen till islam förresten och är den förenlig med att vara ANHÄNGARE till ett fundamentalistiskt kristet högerparti?


    Du har fått annan information om min partitillhörighet ungefär fem gånger i närliggande tid.

    Skaffa dig karaktär nog för att inte fara med lögn så fort diskussionen inte går din väg. Jobba på det istället för att babbla om folks personliga tro som en besatt papegoja.

    Annars har jag en viss respekt för att en lögnare besitter en bättre förmåga för att kunna känna igen en annan lögnare, så jag noterar iallafall din bedömning av Ebba Busch Thor (KD) i det avseendet. Mycket möjligt att du kan känna igen dig själv i henne...
    Hm, det är inte jag som beskrivit dina politiska krumbukter och din eventuella konvertering till islam - utan du självSkrattande

    Men det är gott nog att du insett att Ebba Busch Thor är en lögnare - med förbehåll att du kanske inte förstår innebörden av vad du skriver.
  • FDFMGA
    hjärtekrossad skrev 2019-11-17 08:52:57 följande:
    Suck ! Sluta sätta epitet på folk du inte känner. Det visar sig att jag är sjukt mer påläst än dig! Jag tycker du ska gå in på fn hemsida och läsa avtalet själv som alla länder skrivit på. Inte bara läsa de 17 punkterna utan själva avtalet.
    Javisst - du är väldigt påläst avseende rena fnoskigheter.

    Som när du fått för dig att det jag citerar nedan. Tidigare fanns det en annan prick här på FL som trodde på liknande fenomen. Numer pratar han mest med de dödas själar. Allvarligt talat - somliga konspirationsteorier är så befängda att en del som hänger sig åt dem fullständigt tapapr greppet om verkligheten.

    hjärtekrossad skrev 2019-11-07 09:24:22 följande:
    Nope du har fel! Agenda 2030 har som mål att ha total kontroll över vädret. Villket de redan har idag, bara allmänheten som inte förstår det än. Men jag kan säga att med hjälp av mycket små partiklar som de sprutar ut i atmosfären och med hjälp av anläggningar som haarp kan de skapa regn, torka, m.m ! Haarp riktar mikrovågor energi mot partiklarna och de får då önskad effekt. Enkelt förklarat


  • FDFMGA
    Digestive skrev 2019-11-17 13:08:44 följande:
    Precis, jag har beskrivit läget för dig i nutid flertalet gånger. Så varför håller du dig enbart sann angående en eventuell konvertering för att sedan ljuga om min partitillhörighet - som har beskrivits för dig som partilös/icke existerande?

    Det ena och det andra har till och med nämnts i samma sammanhang...

    En form av respekt för religiösa kallar lögnaren det för - att enbart bry sig om hur en människas personliga tro ser ut och fullständigt skita i resten till den grad att lögner börjar spinnas kring en.

    Ett fullständigt heder- och hänsynslöst förhållande till dina medmänniskor har du. En usel socialdemokrat i mängden som inte kan efterleva tankegodsets doktriner för fem öre.
    Hm, nu börjar du tappa greppet igen.

    Det finns ingen på FL som så ofta och gärna kommer till KD:s försvar som du, att du inte är partimedlem förstår jag -  men ingen - allra minst du själv kan ju hålla koll på dina partisympatibyten. 

    Till och med en kvantdator skulle gå bet på den uppgiften.

    Men det är bra att du insett att Ebba Bush Thor är en lögnare - elelr mer korrekt tror jag. Hon gör en helt rimlig bedömning av anhängarnas förmåga vilket innebär att hon i populistiskt syfte kan argumentera för åtgärder som skulle innebära lagbrott.
  • FDFMGA
    hjärtekrossad skrev 2019-11-17 10:58:52 följande:
    Alltså dina känslor argument fungerar inte! Du måste komma med sak argument! Antingen har Bo Lundgren fel och då får du gärna argumentera varför?! Varför har jag fel om Ruinfeldt? Jag har svårt att ta dig seriöst när du inte kan argumentera som en vuxen person.
    Känsloargument - det är när man i sitt hat inte ens kan använda en persons egennamn utan måste hitta på ett öknamn.

    Du är iofs inte ensam om att vara ett offer för den formen av känslovallningar.

    Reinfeldt hater han, inte  Ruinfeldt. Det senare är inte ens fyndigt och likt övrig namnwoodo funkar det bara på andra knäppgökar som också tror på vidskepelsen.
Svar på tråden Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten