• Milla8101

    IVF Januari 2017

    Emsoff skrev 2017-02-16 20:27:00 följande:

    Men vaddå, ingår det inte en insättning i grundpriset? Har för mig att det brukar göra det.

    Det känns okej att börja om. Vi får ju pengarna tillbaka från det här försöket. Och nu ska jag nog fortsätta hos min läkare som följt alla mina missfall. Det känns skönt och tryggt. Om han nu tycker att vi ska göra ivf och ifall han vill ge oss medicineringen vi vill ha. Han har ju inte trott på vare sig medicinering eller ivf för oss förut. Känns lite som att jag börjar landa i att vi inte får fler barn. Känner någon sorts lugn i kroppen. Svårt att säga vad det beror på. Kanske bara beror på att vi bestämt oss för att lägga makten i någon annans händer. Jag vet inte.

    Vi är galet starka! Tänk om det var männen som skulle gå igenom allt det här. Min man hade inte klarat en sekund. Han blir tokdeppig av att bara ha en vaxpropp i örat :)


    Nä visst är det sjukt, först 36000 för ett försök, 2000kr för frysning och nu 16000 för att sätta in det. Sjuka pengar. Skönt att ni får tillbaka pengar :)

    Min sambo är väldigt duktig på att googla om saker och ting, han hittade ett bebis klister som dom tydligen använder i Danmark vid ivf, något som tydligen ska göra så att embryot fastnar lättare. Något som du hört lr läst om? Många har använd det i Sverige oxå.

    Det är kanske det ni behöver, nån tar kommandot över er. Det är säkert dådet händer!

    Haha min sambo är likadan, han klarar knappt av att se blod:)
  • Milla8101
    anina skrev 2017-02-16 21:29:57 följande:

    Jag tog cb ja. Lite hopp finns det kvar, men jag blöder ju också så det känns sådär. Massa slemmigt och rött som kommer ut också.

    Din stackare. Kämpa på. Nästa gång går det. Skönt att ha i frysen iaf. Hur många har ni?


    Det behöver ju inte betyda något. Nu gick det ju inte vägen för mig, men det finns dom som blöder i början. Håller tummarna att det dyker upp ett plus :)
  • Milla8101
    Emsoff skrev 2017-02-16 22:43:42 följande:

    Verkligen! Mycket pengar är det. Min hemmaklinik verkar ha samma upplägg. I Falun ingår 1 FET ser det ut som. Men jag fick ju inte ens ett ägg till frysen förra gången. Så vi försöker nog få till ett paket här i Stockholm med 3 äggplock+Färsk återföring. Blir det ägg till frysen så får vi ta ställning då.


    Vi fick inte ens ta paket om 3 äggplock, har tydligen inte oddsen på våran sida. Får betala varje försök om vi nu skulle välja 3 gånger, vilket vi inte kommer att göra.
  • Milla8101
    Emsoff skrev 2017-02-17 08:01:01 följande:

    Varför fick ni inte det?


    Fick inte det till mig riktigt, dom sa att vi inte har oddsen på våran sida (lågt Amh)och då är det onödigt att ta ett 3 paket. Kändes som att dom dömde ut det från början. Vi är ju snart uppe i dom pengarna ändå.
  • Milla8101
    anina skrev 2017-02-17 13:32:59 följande:

    Tack. =)

    Jag blöder ganska mycket. Som en vanlig mens ungefär. Så det känns inte så positivt. Igår var det en del slem också. Och nu i eftermiddag så var det en konstig konsistens i bindan, ungefär som om man hade smetat röd chokladpudding där. Ursäkta detaljerna. 


    Åhh va tråkigt :( jag hade oxå något konstigt i bindan. En geleklump och något väldigt segt.

    Lider med er!
  • Milla8101
    anina skrev 2017-02-16 21:29:57 följande:

    Jag tog cb ja. Lite hopp finns det kvar, men jag blöder ju också så det känns sådär. Massa slemmigt och rött som kommer ut också.

    Din stackare. Kämpa på. Nästa gång går det. Skönt att ha i frysen iaf. Hur många har ni?


    Ja vi får hoppas på nästa gång. Vi fick bara ett till frysen. Guldägget :)
  • Milla8101
    amandahyytiainen skrev 2017-02-18 13:25:26 följande:

    Hej, jag hoppar in här och hoppas på hjälp!

    Först och främst är det skönt att kunna dela med sig av sina tankar och funderingar så man får "lätta lite på trycket" så att säga.

    Jag och min sambo började med det korta protokollet nu i måndags med gonal-f och igår la vi även till Orgalutran.

    Nu till min fråga:

    Finns det nån eller några här inne som använt de korta protokollet med just Gonal-F och Orgalutran? Hur många dagar i följd ska man ta Orgalutran?

    Min läkare på kliniken berättade för mig när jag ringde med minnet är bra men kort så jag har glömt om man tar den en gång eller fram tills ultraljudet (mitt ultraljud är nu på måndag 20/2)?

    Finns det någon här som kan hjälpa mig?

    Mvh

    Nervös tjej


    Hej

    Jag gjorde korta protokollet med både gonal f o orgalutran, det är nog olika från person till person men jag tog både tills hon sa till mig, så för mig blev det 8 sprutor med orgalutran. Men har du inte gjort något ul än så ska du säkerligen använda tills du ska dit.

    Lycka till!
  • Milla8101
    CarolineJL skrev 2017-02-18 10:32:11 följande:

    Jag kan inte fatta att detta är sant - känns som jag ljuger och att detta inte kan hända oss. Men idag fick vi besked att vårt enda ägg som befruktades blev det ägget vi väntat på - jag är gravid! Längtar efter måndag då jag kan ringa kliniken och berätta. All denna längtan och väntan.. nu hoppas jag verkligen allt ska gå bra för oss och alla ni som kämpar! <3


    Stort Grattis!! Så skönt :)
  • Milla8101

    [quote=77422678][quote-nick]Xantan85 skrev 2017-02-17 20:00:36 följande:[/quote-nick]Så himla tråkigt med alla trista besked och skitblödningar... men jag hoppas på er alla inom en snar framtid!

    Vi var på tidigt vul i dag för att kolla mina överstimulerade äggstockar!

    Vi såg en liiiiten liten hinnsäck som var typ 4 mm! Inget mer syntes men eftersom vi inte såg någonting alls i måndags så var det ju toppen! ? min läkare sa att de var helt normalt för att vara i vecka 5+1 även om man ibland kunde se en större hinnsäck så var den inom normalkurvan! Men oro finns ju alltid såklart! Men jag ska försöka njuta allt jag kan!

    Äggstockarna har dock inte minskat i storlek så jag blir fortsatt sjukskriven och beordrad vila och åter vila...!!!

    Återbesök om en vecka!![/

    Va skönt att få sett lite iaf, nästa vecka ser ni säkert lite mer :) Grattis!

  • Milla8101
    Villbligravidpcos skrev 2017-02-18 12:30:21 följande:

    Har testdag på fredag med en 5 dagars, har inga symptom alls... :(


    Fast det behöver man inte ha, ibland så känner man lite stickningar och sånt i magen utan att tänka på det, har man blivit spontant gravid så vet man ju inte att man är gravid förrän mensen är sen :)

    Lycka till, håller tummarna. :)
Svar på tråden IVF Januari 2017