• Svar på tråden Ni som planerar barn hösten 2016
  • Madss

    Jag fick en känsla precis som mensvärk men bara några sekunder, typ 2 gånger igårkväll. Drömde också en mardröm inatt och är sjukt trött. Kan va för att jag får min mens snart eller nåt annat. Troligen är det mensen..

  • Linda2barnsmamma

    Ja har oxå drömt massa konstiga saker sista veckan... kan det vara hormonerna i kroppen som håller på och gör kroppen kokko? Haha

  • Madss

    Gaaahhh 3 dagar kvar till BIM.. Jag blir tokig. Vet inte ens om det stämmer eftersom sista riktiga mensen (uteslutet den mensen jag fick efter p piller stoppet) va ju en p piller mens.. Har lite mensvärk nu, men det är ingenting jämfört med vad jag hade den "mensen" efter stoppet. Blir galen. Tror inte ens jag är gravid nu, och då måste jag vänta ytterligare en en 1/2 månad för att veta efter nästa försök.. Tänk att bli gravid va såhär svårt eller jobbigt när man väl planerar det!
    Behövde bara ventilera lite....

  • Valoe

    Hej alla!!

    Nu är jag och min man fullt igång med att försöka bli gravida med nummer 3.

    5 år sen sen sist så nu jäklar ???? längtar verkligen.

    Hoppas ni mår toppen och att det går bra för er!

    Kramar Emmily

  • Linda2barnsmamma

    Madss: ja va träligt att gå o vänta :) men en återstår det o se

    Valoe : vi planerar och vår 3A. . Men min spruta går ut om 3 veckor. . Min yngsta är med 5 ;)

  • melinalium

    Hej,
    Jag planerar barn under hösten, vi har inte kommit igång med våra försök även om vi bestämde detta för 4 månader sen. Det har varit sjukdom och annat emellan helt enkelt. Nu vet vi att jag har brist på gulkroppshormon så jag vet inte hur våra försök kommer gå. Men jag vill ändå hoppa in här, för jag har mina förhoppningar :)

  • Virvlande89

    Idag kom min mens, fyra veckor "för sent". :P men nu vet jag i alla fall och det känns skönt. Då kan jag äntligen, för första gången i mitt liv, börja räkna ut när jag har ägglossning. :P

Svar på tråden Ni som planerar barn hösten 2016