• KajsaK

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Kvinna72 skrev 2017-02-23 13:44:26 följande:
    Jag känner inget alls just nu av det du beskriver : ( vad tar du för medicin? Jag har estradot plåster och lutinus.
    Jag har estradotplåset och lutinus samt femanest. Minns att sist fick jag oxå himla värk i brösten av lutinus...
  • KajsaK

    Ett annat "symtom" är att min sambo sagt flera gånger att jag ser annorlunda ut i ögonen:) hoppas han har rätt och att det är ett tecken på grav:)

  • KajsaK
    Kvinna72 skrev 2017-02-25 16:50:03 följande:

    Gällande Lutinus så har jag blivit ordinerad 1st tablett (100 mg) 3ggr dagligen. Just nu mår jag riktigt illa. Kom bara nu... kan ju hoppas att det är ett gott tecken men man vet ju aldrig. Trött och frusen känner jag mig också. Jag är på RD 9 idag.


    Jag har samma mängd lutinus plus femanest och estradot. Ja håller tummar att det är ett bra tecken! jag har idag känt mindre symtom, mådde lite illa imorse, sen inte känt några symtom alls. Sen har jag storstädat här hemma idag. Efter det blev jag frusen och har vilat en stund nu. Vaknade illamående nu efter vilan... Men blir lite orolig när jag inte känner lika mkt symtom idag... Tidigare kändes det liksom i hela kroppen på nåt sätt och jag kände mig plufsig i kropp och ansikte, idag är det som borta. Kan symtomen komma och gå?
  • KajsaK

    RD 13... Tycker jag har massor symtom. Lätt illamående som kommer och går (främst på morgonen), dricker vatten hela tiden, småäter på dagarna typ nåt kex eller nåt då och då, vilket jag aldrig gör annars, frossa som kommer på eftermiddagarna, trött, höjd temp som ligger kring 37 (mkt lågtempad vanligtvis) ömma bröst. Känner mig allmänt annorlunda i kroppen... Är ändå så himla himla orolig att det ska visa minus på testdag...

  • KajsaK
    supertjejen skrev 2017-03-06 16:27:42 följande:
    Finns väl ingenstans folk förstår den nervositeten som här! Håller alla tummar!
    Tack så mkt!!
  • KajsaK
    Vårt väntrum skrev 2017-03-06 16:33:01 följande:

    Håller tummarna kajsa!
    Jag är också sjukt nervös redan. Usch. Det är tortyr detta. Trött är jag också. Konstant


    Tack så mkt! Ja verkligen tortyr... Jag är oxå helt sjukt trött hela tiden. Och andra symtom så jag hoooooppas verkligen att det inte bara är medicinerna som spökar... Kan det ju inte va tycker man...
  • KajsaK
    Micro skrev 2017-03-09 15:45:36 följande:
    Förstår precis. Har du hållit dig från att testa? Håller givetvis tummarna.
    Tack:) jo har hållit mig från att testa, vågar typ inte... Men imorgon är det dags. Fast jag har massa symtom så är jag så himla nervös. Medicinerna kan väl inte ge alla dessa symtom...?
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016