• emmm28

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Hur går det för er Milla och Mooki?

    Här har det varit lugnt, inget mer blod sen igår förmiddag. Resterna av Lutinusen som kom ut inatt var vitt så set verkar över för den här gången. Däremot verkar jag ha åkt på någon form av maginfluensa...

  • emmm28

    Mooki : Jodå det finns hopp!! Förstår verkligen att det känns tungt när det dyker upp igen men ge inte upp. Jag håller tummarna för att hcg - provet visar en bra siffra. Kram!

  • emmm28

    Milla : Jo tack, den där Lutinusen som rinner ut är riktigt nervösa inslag i den här typen av vardag när man lever som i en bubbla... Tiden till vul känns helt oändligt lång efter att man haft en/flera blödningar!! Jag försöker att inte tänka för mycket på hela grejen utan bara få tiden att gå. MYCKET lättare sagt o tänkt än gjort, som ju vi alla här inne vet.

    Bappen: Roligt att höra att du är på gång igen!

  • emmm28

    Milla: Håller tummarna för att blödningen avstannat för gott nu! Gör det; tjata tills de ger med sig och ger dig ett vul!

  • emmm28

    Panik här. Efter lunch idag fick jag plötslig värk i magen och kände hur "det började droppa". Vi kastade oss i bilen och körde till akuten. Fick smärtstillande och de gjorde ett vul där man såg hinnsäck, gulesäck och förmodligen fladdrande hjärtslag. Dock menade läkaren på att det är så pass tidigt att det precis ska ha skett/ska ske (att hjärtslag ska synas), och att ultraljudsmaskinen inte var den absolut bästa som finns. Hon menade på att hon kunde konstatera att en graviditet finns som sitter rätt men att man får vänta ca en vecka (då jag har mitt vul) för att se tydliga hjärtslag. Ingen kan väl förklara blödningen men det kan så klart vara början på ett missfall. Hon sa också, som vi ju erfarit här inne, att blödningar förekommer och allt kan gå bra ändå.

    Vet inte vad jag ska tro. Känns som att hoppet är ute men samtidigt lite hoppfullt då den inte kommit ut - än... Fick utskrivet liknande cyklo f, mot blödning men inga andra råd. Jag tar ju normalt 3 Lutinus per dag - har ni några råd kring det?

  • emmm28

    Tack för era fina ord. Natten var lugn utan värk men lite smådroppande. Verkar komma ännu mindre nu på morgonen. Min bm på spec tyckte jag skulle ha kvar min tid så nu väntar jag på inskrivningen... Känns väldigt märkligt; tänk om allt är på väg att ta slut. Hade velat få höra tydligare varifrån blödningen kan komma men vi får väl se vad som sker idag.

    Ha en bra tisdag!

  • emmm28

    Ni som varit med om Mf/MA; hur tycker ni att det här verkar? Tacksam för era tankar :)

    Har smådroppat lite lite färskt resp rosabrunt sedan jag sökte akut i måndags. Har molvärk mer eller mindre hela tiden. Gravtest visar positivt, men jag vet att det kan göra det länge efter att ett mf/ma inträffat. Det som finns där inne är uppenbarligen kvar för några klumpar mer än ytterst små har inte kommit ut. Har även funderat på någon infektion etc men sänka de tog i måndags visade inget sådant. Det känns rätt kört måste jag säga. Orkar verkligen inte vänta på vul nästa onsdag; varje minut i det här tillståndet är olidligt lång. Tyvärr vill de inte göra något mer vul tidigare, då det bara är v 6+3.

    Ledsen att dra ner stämningen här, men är ytterst tacksam för er input!

  • emmm28

    Tack så mycket fina ni, som delar med er av era erfarenheter och ger så mycket stöd o pepp! Det värmer verkligen!

    Jag pendlar mellan hopp och förtvivlan här. Igår eftermiddag hade smådroppandet upphört och kvar fanns endast lite molvärk. Det som visat sig har varit bruna Lutinus-rester. Men runt lunchtid idag kom en ny våg av lite starkare molvärk och jag upptäckte då att det kommit några droppar färskt blod igen. Känns ju verkligen inte rätt; att det aldrig håller upp helt. Har lyckats tidigarelägga vul en dag så nu är det dags på tisdag - om vi kommer dit... Detta är den mest påfrestande period jag varit med om; att inte veta om livet där inne fortfarande lever, och om det skulle vara på väg att tyna bort så finns det inget att göra åt det. Jag försöker göra så mycket jag orkar för att inte tänka ihjäl mig, men känner mig så mentalt trött att det är svårt att hitta ork. Har nog börjat förbereda mig på det värsta och det är väl det som gör att man blir alldeles matt i huvudet med.

    Kram till er alla, tack för att ni finns här! :)

  • emmm28

    Savasana : Har du någon som helst värk nu med dina spottings, eller under din tidigare graviditet när du blödde i 6 veckor i sträck?

  • emmm28

    Savasana : Skönt att du kan vara lugn i hur det känns I kroppen. Det kommer säkert att gå toppen för din del! Tack för pepp, dock känner jag mindre hopp ju mer tid som går. Droppandet har delvis börjat ta form av lite mer - ursäkta detaljerad beskrivning! - slemmig konsistens i form av pytteklumpar/'rester'. Är det ett missfall på g så förstår jag dock inte varför det drar ut så på tiden innan det kommer igång.

    Jaja, det lär ju visa sig vad som är tänkt att hända :/

    Dreamz : Vi gjorde två försök innan det tredje lyckades och vår son föddes. Det var ett färsk-försök. Därefter hade vi ett befruktat ägg kvar i frysen som vi satte in nu i januari. Upptining gick kanon o ägget var helt intakt.

    Hur går det för er; var i processen är ni?

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016