• emmm28

    Vi som planerar äggdonation 2016

    VÄNTAR PÅ BEHANDLING

    Kurrea, AVA Riga

    Quinna73

    Längtar74, Serum Aten

    Wish, invimed Polen

    Bappen, Ava Riga

    Nirak84, IVF Riga 

    UNDER BEHANDLING

    Tulpa, Ava Clinic Riga

    RUVAR

    Hopp72 ET Testdag 5/2

    Milla2016 FET Testdag 9/2

    trex2013, ET (29/1) Testdag 9/2, tar blodprov

    NinaCamilla FET 22/1, testdag 2/2, tar blodprov

    GRAVID

    Uptomeism: FET 6/1, Elite Clinic, Estland, två embryon, väntar ett barn, BF ~ 24/9

    Savasana, FET 14/1, AVA Clinic i Riga, ett embryo

    Mooki: FET 15/1, IVF Riga, två embryon

    Emmm28: FET 19/1, SU Gbg

  • emmm28

    Milla2016: Det låter kanon tycker jag.

    Som sagt; klimatet här inne är väldigt behagligt måste jag verkligen säga. Tycker det är stort av er som ännu inte fått ett plus att gratta o vilja följa plusinnehavarna. Känns skönt att kunna peppa varandra på olika sätt.

    Apropå extra vitaminer etc; jag äter tillskott av omega 3 och folsyra. Kommer nog att gå över på en tablett med fler vitaminer och mineraler senare.

  • emmm28

    Milla2016: Skönt; grattis!

    Jag var tvungen att ta ett test för några dagar sedan; för att stilla min nojighet (även om jag vet att inget är säkert för det). Ett tydligt plus vart det.

    Milla; när är det dags för vul för dig?

  • emmm28

    Milla2016 och Mooki: Nej va tråkigt att läsa om blödningar; håller alla tummar för att det lugnar ner sig o inte är någon fara!!

    Tänkte fråga er erfarna människor om lite hjälp med att räkna ut vecka. Kan inte riktigt få rätt på i vilken vecka o dag jag befinner mig. FET ägde rum 19 januari med ett tvådagars embryo - vad kan det ge för vecka o dag idag? Tack på förhand!

  • emmm28

    Blödning här också, upptäckte i samband med att jag torkade mig. Det var klarröd blod och har inte föregåtts av småstänk eller brunrosa... Har haft en skum mage i natt m en släng av diarré så är därför öm k magen, men kan inte direkt säga att jag har värk i "bebismagen" nu. Jättekonstigt. Blir så klart orolig o har sett att en del tar extra Lutinus när man får en blödning - är det något ni rekommenderar?

  • emmm28

    Det klarröda blodet upphörde efter i förmiddags, men därefter har det kommit lite ljusrosa samt nu senare på kvällen mer brunaktigt smådroppar blandat med Lutinus-rester. Vet inte vad jag ska tro. Har molvärk till och från, men det är svårt att skilja det från den molvärk jag hade innan blödningen kom. Ska på inskrivning på mvc imorgon, men antar att de inte kan göra/se särskilt mycket. Eventuellt en gynundersökning för att utesluta nån infektion...?

    Hur går det för er Mooki och Milla?

  • emmm28

    Skönt att höra att det lugnat sig för er. Den här resan är verkligen ingen lätt resa; det känns så otroligt långt till målet. Jag får se vad spec säger imorgon, och om jag kanske åker vidare till akuten om det kommer mer blod inatt.

    Håller med dig Mooki; värken känns oroväckande även om det bör vara ett gott tecken att slippa blödning. Undrar vad det kan vara....

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016