• emmm28

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Milla2016 skrev 2016-01-18 20:20:36 följande:

    Du kanske har skrivit det tidigare i tråden, men vilken klinik går du på? Vore intressant att jämföra medicinering osv. Lycka till imorgon du med!


    Vi behandlas i Göteborg på Sahlgrenska. Ni då? Jag har använt Suprecurspray för nedreglering samt Progynontabletter för att bygga upp östrogennivån o slemhinnan, och nu 3 dagar innan insättning även Lutinus. Hur ser din behandling ut?

    Som sagt, lycka till!!
  • emmm28

    Nu är jag också en ruvare :) Vårt enda lilla fryshopp klarade upptiningen galant och var 100% intakt ???? Fy, den här förmiddagen var en pina! Som tur var kom ju aldrig det fruktade telefonsamtalet utan allt gick vägen :) Nu börjar den långa väntan.

    Milla2016: Kul att vi ruvar precis samtidigt, och grattis till en lyckad transfer!!

    PUPO - ja det verkar vara en skön inställning; ska försöka anamma den! ???? Sist när jag var gravid så kände jag absolut ingenting innan testdagen minns jag.

    Kram och pepp till er alla! ????

  • emmm28

    Varför dessa frågetecken istället för andra tecken i texten man skriver.. :(

  • emmm28

    Tack Mooki och Savasana :)

    Milla2016; hur har man ändrat dina läkemedel nu från och med insättningen? Jag har kvar samma dos på Lutinus men sänkt Progynon till 6mg istället för 8mg.

  • emmm28

    Bappen: Förstår din ångest; lite negativa besked trots att du äntligen fått ett plus. Men än finns det hopp!!

    Milla2016: Intressant att du har kvar din dos på båda läkemedlen men att de sänkt min progesterondos till 6mg per dag. Nu blir jag nojig; kanske ska peta i mig en extra Progynontablett? Testdag här rekommenderas till dag 15; m hemmatest. Har du några symtom av något slag? Jag har lite molvärk stor del av dagen och magen är svullen. En evighet till test...

  • emmm28

    Savasana: Låter klokt; det är väl bäst att följa de råd just jag fått. Tack :)

  • emmm28
    Milla2016 skrev 2016-01-21 13:01:06 följande:

    Rekommenderar också att du följer den dos du fått av din läkare :) Alla doseringar är ju utifrån var o ens förutsättningar.

    Inga symptom, inte mer än dom som Lutinus ger. Ska du tjuvtesta?


    Jo det är nog bäst som sagt :) Man blir ju bara så attans nojig att det inte ska vara tipp-tipp-topp för den där inne :) Men det är väl det det är tänkt att vara.

    Jag tänker i nuläget att jag inte ska tjuvtesta, men det har inte funkat tidigare; ) Väntan brukar ju bli olidlig ju närmre man kommer den officiella testadagen...Ska du? När tror du att det går att göra isf, o ända ev kunna utläsa något?
  • emmm28

    Bappen: Tusan också, jag är ledsen :( Ta hand om dig, det kommer mer ork o energi till att försöka igen. Kram

  • emmm28

    Mooki: Grattis till plusset! Vi hoppas att det är början på det fantastiska!

    Är det någon av er som vet hur ett 2 dagars embryo skiljer sig från en blastocyst? Sett till chans till graviditet o så klart barn, och när man som tidigast tillförlitligt kan testa?

  • emmm28

    Savasana : Grattis till växande plus!!

    Jag fick molvärk samma dag insättning skedde och hade i ca 3 dagar därefter men tycker att det har avtagit... Är däremot väldigt trött och frusen på kvällarna, vilket jag var under min graviditet, men då kom ju de symtomen runt vecka 6-7 kanske, så frågan är om det är något tecken eller bara början på förkylning eller ren trötthet... Testdag 2 februari, vet dock inte om jag kommer att kunna hålla mig. Vet någon när en 2 dagars embryo kan börja ge utslag på test?

    Kram till er alla kämpar!

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016