• NinaCamilla

    Vi som planerar äggdonation 2016

    emmm: Riktig skönt att höra att strecken är starkare! Jag vågar inte göra kisstest. Jag är riktig nervös just nu men måste vänta tills torsdagen innan jag vet. Borde ha gjort testet idag men men... jag har inte lärt mig något alls utan googlar på symptom eller avsaknaden på dessa. Tack och lov att jag ska jobba imorgon! Får något annat att tänka på.

  • NinaCamilla

    Hahaha emmm - det är bitter sweet Då har jag samma symptom som du - trött på em/kvällar, speciellt efter maten. Frysen är jag också som är väldig ovanlig för mig - mest svettas hela tiden. Molnvärk kommer och går. Magen är väldig uppsvullen och det känns att det är något extra i magen - en boll - typ. Jag har dock en muskelknuta i livmoder som växer vid varje behandling.

    Savasana: Jag hoppas på att minst symptom betyder gravid. 9 ggn gillt!

  • NinaCamilla

    Tackar Mooki! Jag tror nog att jag vill skydda mig från minus och vara i min lilla bubbla innan realiteten kommer i kapp. Jag blir så deppig och ledsen även om jag vet att vi ska fortsätta resan. Vi har 4 st fina blastos i frysen.

  • NinaCamilla

    Cejo: Ta blodprov och hoppas på dina tester är felaktiga. Därför tar jag alltid bara blodprov - det blir så definitivt svar men jag håller tummar ändå! Milla: Grattis! Härligt med en plus till! Och UL och prickande hjärta! Nu kan ni hålla för mig med, tog blodprov imorse och besked imorn bitti. Hoppas att jag kan sova i natt huh! Som Cejo säger har jag mycket symptom men progesteron är djävuls medicin!

  • NinaCamilla

    Längtar: Jag fick oxå positiv på ureaplasma och bakterier i livmoder. Jag och sambon hade Erythmycin kur på 30 dagar. Jag fick nu instruktioner att OM jag plussar, måste jag köra kur igen för att bli av med skiten. Bra att du fick en behandling på det nu!

  • NinaCamilla

    Savasana: Försök att få tidig UL för att se hjärtljud. Själv hade jag utomkveds som inte märktes innan UL. Vissa MVC säger att mm kan inte skriva in sig innan vecka 10. Vi genomgår ju lite annorlunda behandlingar med mediciner och förhöjd missfallsrisk.

  • NinaCamilla

    Minus minus minus. Den 9 ggn lyckades vi inte igen. En gång har vi sett plus men utomkveds. Fattar inte varför toppen embryos fäster sig inte...

  • NinaCamilla

    Jag minns att i Finland sa de att 85% av alla ÄD patienter är gravida efter 3 ggn. Jag tror nog att jag drar ner snittet rejält.

  • NinaCamilla

    Tackar för omtanke! Det värmer på denna jobbiga dagen! Fick feedback från Serum och de tycker inte att vi har stora problem och vill att jag ska köra samma medicinering som senaste 2 försök. Jag vet inte om jag vill köra asap eller inte. Serum kunde erbjuda endast surrogat eller embryodonation till oss när jag försökte få något annat. Penny trodde inte på något immunologiska som inte kan fixas med mediciner som vi har. Nu funderar vi om Dr D är något för oss. Njaa, Redan körde många försök oxå och lyckades så att jag får ha henne som min idol. Kram till alla

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016