• NinaCamilla

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Kurrea: Jag är inte helt säker på men jag tror så implantationssnitt är kraftigare ingrepp än embryo scratch. Jag gjorde hysto i juni förra året och fick implantationssnitt (med kirurgkniv) då och den här ggn var de inte säkra på hur min livmoder såg ut. Om jag behövde hysto igen eller inte. Allt såg fint ut så att jag gjorde endast livmodersköljning och embryo scratch en vecka innan insättning.

  • NinaCamilla

    Längtar: Det satts 2 st in den här gången. Jag tog sista pregnyl Hcg sprutan igår så att alla symptom kan vara låssas. jag känner mig små illamående, mensvärk då och då men samtidigt är jag som vanligt. Det som är annorlunda den här gången när jag ruvar är att jag svettas inte på nätterna utan fryser. Det betyder nog att immunförsvaret är nere och mer harmonisk - hoppas hoppas!

  • NinaCamilla

    Tulpa: Serum ordinerar alltid 2 veckors doxycycline kur innan ET. Det är standard. Mot ureaplasma som jag har, ska jag vid plusset äta erythmycin en kur på 15 dgr. Så om jag plussar nu, ska jag göra stark kur med evry-max. Tyvärr har jag inga extra doxycycline. Kolla om Serum kan skicka per post att du betalar till dem eller eu-recept.

  • NinaCamilla

    Serum ordinerar den alltid även om jag och sambon har tagit 30 dgrs intensiv kur med antibiotika. Kanske nån säkerhetsåtgärd att livmoder är i ordning inför insättning.

  • NinaCamilla

    Ang antibiotika får man avgöra själv förstås hur man vill bli behandlat med det. Det är bättre att vara restriktiva men jag som har andra virussjukdomar herpes, måste det dämpas ner med antibiotika. Jag har tänkt att den lilla tiden som jag tar dessa i 2 veckors tid innan insättning (aldrig i Sverige annars) och om det hjälper, tar jag det gärna. Om jag visste att graviditeten inte hänger på antibiotika, kunde jag gärna lämna några piller från dosetten. Just nu känner jag all hjälp är välkommen för ett plus,

  • NinaCamilla

    Emmm: Hoppas på spökstreck och att det blir starkare. Jag vågar inte smygtesta och jag pratade med gyn som sa att jag ska definitivt vänta på blodsvar kanske vill han skona mig från otydliga kisstest.

  • NinaCamilla

    Serum tar alltid progesteron värde innan insättning och ökar det om värdet är för lågt. Jag har svårt att ta upp progesteron via vaginatorer även om stora doser. När vi gjorde ÄD i Finland, tog jag endast en Crinone per dag och fick alltid mens vid testdagen så att jag antar att jag hade för lågt värde redan då. De tog inga tester hur kroppen tog progesteron.

  • NinaCamilla

    Ruvardag 8 är pina. Jag tog IL dropp idag på eget initiativ och hoppas på att nån boar sig i livmoder. Inga stora symptom här men kroppen känns lugn och fin. Hur det går för alla andra ruvare?

  • NinaCamilla

    VÄNTAR PÅ BEHANDLING

    Quinna73

    Längtar74, Serum Aten

    Wish, invimed Polen

    Bappen, Ava Riga

    UNDER BEHANDLING

    RUVAR

    Milla2016 FET Testdag 9/2

    Hopp72 ET Testdag 5/2

    Emmm28 FET Testdag 3/2

    Mooki FET 15/1, Testdag 28/1, vänta på svar från blodprov

    NinaCamilla FET 22/1, testdag 2/2, tar blodprov

    GRAVID

    Uptomeism FET 6/1 VUL 2/2

    Savasana, FET 14/1, AVA Clinic i Riga, ett embryo

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016