• längtar74

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Ronon, grattis till ruvarstatus från mig med. När har du testdag?

    Oooh, vad vi är många som längtar efter att få hänga på er i gravidtråden. Vi kommer! Och kul om ni hänger kvar här också o har ett vakande öga på oss:)

    Kramar till er alla!

  • längtar74
    ronon skrev 2016-04-05 20:39:19 följande:

    Tack för lyckoönskningar! Testdag är nästa onsdag, den 13:e. OM jag är så knäpp att jag har räknat, så är det ju bara ca 200 timmar kvar till dess. Det ska jag väl klara utan att tänka, känna efter, leta symtom, studera toalettpapper, vara helt säker för att i nästa sekund bryta ihop totalt....


    Du kommer inte att ha långtråkigt i alla fall! Tungan uteMassor av pepp inför veckan som kommer. Dags för ett till fint plus i tråden!
  • längtar74

    Hej alla!

    Har äntligen fått min mens efter nedreglering och trodde att "nu är det dags!", men hej, vad jag bedrog mig. Mail från Penny att vi måste vänta in donatorn så uppstart blir först i början av maj. Troligtvis transfer någon gång mitten/slutet av maj. Känns lite surt, men vad ska man göra? Viktigast att resultatet blir bra, så det är bara till att ladda om. Aten i maj, det blir nog bra!

  • längtar74


    VÄNTAR PÅ BEHANDLING 


    Wish, invimed Polen 

    Nirak84, IVF Riga 

    NinaCamilla, tar kontakt med Dr D och väntar på trial nr 10 i Serum 

    PeeWee44, Lifeclinic, Dr D ska lämna sperma 4/3. 

    Emmm28, Fertinova Åbo 

    Anonym(längtar) ivfspain Alicante 

    Bappen Ava Riga 

    UNDER BEHANDLING 

    Ouinna73, Arleta Tjeckien 

    Längtar74, Serum Aten, ET Maj

    TyckOmMig, AVA Clinic Riga FET ca 14/4 

    Kurrea, Ava Clinic Riga 

    Tulpa, Ava Clinic Riga 

    RUVAR 

    Ronon

    GRAVID 

    Uptomeism: FET 6/1, Elite Clinic, Estland, två embryon, väntar ett barn, BF ~ 24/9 

    Savasana, FET 14/1, AVA Clinic i Riga, ett embryo 

    Mooki: FET 15/1, IVF Riga, två embryon 

    Hopp72: ET 25/1, Ava clinic Riga, ett embryo 

    Milla2016 FET 19/1, IVF Umeå, ett embryo 

    Lavisen, FET med tre blasto 13/2, Cyprus IVF Center (Team miracle), 2 embyron 

    trex2013, ET (29/1) Aten,Två embryon, väntar ett barn ,BF ~ 14/10
  • längtar74
    ronon skrev 2016-04-07 18:18:17 följande:

    Segt att du behöver vänta längre, men samtidigt är det väl kanske bra att de inte stressar på donatorn och riskerar sämre resultat. Om du nu är nedreglerad, kommer du behöva äta medicin tills dess? Aten i maj låter ju faktiskt nice!


    Nej, enligt kliniken så ska jag inte behöva göra ngt mer än ta en låg dos Prednisolon fram till vi sätter igång. Hade första IL inbokat i nästa vecka men får nu flytta det lite framåt i tiden. 
  • längtar74

    Akleija - vill bara säga välkommen in i värmen.

    Det är lite som om någon rycker undan mattan för en när beskedet kommer så abrupt, så det är självklart att ni båda reagerar. Och gör det på olika sätt. Resan ni har framför er kommer att vara delvis gemensam och delvis är det något ni gör på egen hand. Du har din egen process, och din man har sin. Men ni är ändå tillsammans. Det här fixar ni. Att du redan är så konstruktiv och klok att du tittar på alternativen som finns det visar att du har kraften att ta dig vidare. 
    Vi är många här som förstår precis vad du går igenom, och att ha den ventilen och det stödet är guld värt - så har jag i alla fall upplevt det under åren.

    Många stora kramar med massor av pepp inför fortsättningen. Det är ett äventyr, även om det kanske inte var självvalt, men den dagen (och den kommer!) när du har ett barn i din famn så kommer du att känna en sådan tacksamhet, inte minst mot dig själv som vågade se att det finns vägar framåt. 

    Överlåter åt de Baltikum-erfarna i tråden att svara på frågan om timing!

    Kramar!

  • längtar74
    Anonym (Längtar) skrev 2016-04-10 19:12:05 följande:
    OK förstår. Nu har de svarat från kliniken och vill att jag börjar med Microgynon p piller. Undra varför de vill det. De skrev att jag får mer information efter de har haft sitt möte med hela teamet. Måste du också äta p-piller? Vet du varför man ska göra det? Det gjorde jag inte innan. Fick beställa de på nätet eftersom doktorn vill inte skriva ut några recept.
    Hej!
    Jag gjorde mina första fyra ÄD i Valencia o där hade jag p-piller (Yasmin) som standard inför FET. Frågade varför första gången o fick till svar då att det var för att kontrollera cykeln och undvika att ev cystor bildas så att de lättare kunde planera behandlingen.

    När jag bytte klinik till Arleta i Prag så körde vi mer naturligt inför FET med enbart östrogen o progesteron. Olika rutiner o upplägg.

    Kram.
  • längtar74
    Micro skrev 2016-04-11 08:56:03 följande:

    Tack för era svar. Min slemhinna bar 8,7 mm idag så Riga vill att jag börjar m utrogest idag. Transfer blir som planerat på torsdag:)


    Härligt att det såg bra ut. Lycka till nu!
  • längtar74
    dreamz skrev 2016-04-12 09:30:15 följande:

    hej alla!


    varit lite off, och inte så aktiv här, men nu så börjar det att närma sig.. nästa vecka ska jag till gyn å få hjälp med sköldkörteln, sedan skicka in papperna till Serum och förhoppningsvis får jag komma intill ett möte där i sommar!

    Jag undrar eftersom jag planerat att göra en hysto, så hur länge håller planteringsnittet?  Vi har tänkt att frysa in embryorna så att vi kan planera resan ner när vi ska sätta in, eller det kanske inte är så besvärligt att få hotell å flyg ner dit till en en färsk insättning?


    Hej,

    Kul att höra att du är på g!

    Jag gjorde hysto m snitt i vecka 8 i Ateno hade hoppats på insättning nu i april, men fick besked av Penny att vi måste vänta in donatorn så det blir maj istället. Har redan nojat lite över om det blir för långt intervall från implantationssnitt till ET men har läst att det ska vara "färskt" under flera månader (tror att jag läst 6 mån, rentav - kanske ngn av de andra vet bättre?), så bör vara ok.

    Ang resan ner: har frågat Penny och det närmaste jag fått ur henne är att donatorn bör vara redo början av maj och att transfer blir 17-21 dagar efter behandlingsstart. Så verkar som om man bör kunna veta på ett ungefär tre veckor innan. Men sedan beror det ju såklart på vad som händer m både donator o den egna slemhinnan, så jag räknar inte med att jag kan boka biljett förrän tidigast en vecka innan. Ungefär så har det varit på andra kliniker också.

    Jag hade först tänkt köra på FET direkt för att slippa stressa, men i samtalet med Penny så rekommenderade hon verkligen att vi skulle göra färskförsök först, så vi kör på det.

    Kram!
  • längtar74
    ronon skrev 2016-04-12 11:53:43 följande:
    Tack för kramen, den behövs idag. Testade i morse och det var negativt. Så himla besviken och ledsen. Har bokat blodprov tills i morgon men har ingen förhoppning om att det  kommer att visa något annant resultat än negativt. Min desperata blick kunde inte ens ana en skugga på testet, helt totalt blankt var det. Idag känns livet orättvist. Har tappat räkningen på alla forsök vi gjort, tror vi är uppe i 16-17 stycken nu. Varför blir det aldrig våran tur?
    Åh, så tråkigt att höra. Nog är det väl f-n att det ska vara så svårt! Tummarna hålls såklart ändå inför test i morgon, men förstår att det känns som om det är kört.
    Sköt om dig. Många kramar.
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016