Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    Konservativ skrev 2017-10-27 10:31:47 följande:
    Om du menar allvar med ditt inlägg måste du berätta vilka de 35 indikatorerna är så att man kan diskutera dem. De som redan är sosseväljare hurrar säkert för ditt inlägg men det kanske inte var dem du skulle övertyga?
    Texten verkar vara hämtad från SVD
    www.svd.se/sverige--det-godaste-landet-pa-jorden

    Här finner man mer detaljer om rankingen. 
    goodcountry.org/index/results
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Draken55 skrev 2017-11-14 19:39:25 följande:
    Bland äldre, som idag inte riktigt fattar att S av idag är ett helt annat parti än det de röstade på 1960 typ, opch de får ofta sin bild av en starkt vänsterfärgad Publicservice.

    Tvivla om bidrag och S  behöver du inte det är sant. I många så kallade utanförskapsområden får väl S typ 70-80%?  läs på lite.

    Skrikhöger?  Kan man skrika så att vänstern fattar är väl det ett positivt omdöme antar jag, men det finns väl ingen uppfunnen decibel som kan ändra på denna förstelnade rörelse.

    Jag tror att det är ett enkelt val för de flesta pensionärer att välja mellan moderaternas skattesänkningar för de rika och pensionärskatt och socialdemokraternas satsningar på vård och omsorg och sänkt pensionärsskatt.


     


    Det är egentligen konstigt att SD som har varit så kritiska mot pensionärsskatten så förbehållslöst stödjer moderaternas skattesänkningar för de mest välbärgade och system med högre skatt för pensionärer.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Draken55 skrev 2017-11-14 20:20:19 följande:

    Måste jag slåss mot 2 debattörer i samma fråga nu?, ok det är en enkel match, jag är ju höger och ni vänster,:))

    Du reducerar de äldre till att bara se efter om de får en femtilapp mer i månaden, de är nog klokare än så, den del av de äldre som har sina tankeförmågor kvar alltså, det finns ju en del som röstar " som de alltid gjort".

    Du har fortfarande inte förstått att SD är ett högerparti, och därmed i de flesta frågor per automatik går emot vänstern.


    Ja SD är ett högerparti som svek sina löften till landets pensionärer.

    När det gäller moderaterna så tror jag inte att de kommer vara framgångsrika bland landets pensionärer som anser att pensionärsskatten är mycket orättvis.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Draken55 skrev 2017-11-14 20:26:22 följande:

    Ok, du har äntligen förstått att SD är höger, vi gör framsteg.

    M har en enorm potential nu när de fått bort stolpskottet Batra.

    Livet är inte rättvist och de gnällspikar som anser att man ska förneka de som jobbar ihop hela jämra samhällsekonomin inte är värda ett litet skatteavdrag, ja de får väl rösta vänster om de vill, gnällspikar är mest en belastning i alla fall.


    M kanske kan ta ytterligare någon procent från SD men då M börjat tillämpa en del SD retorik är risken stor att det skrämmer iväg väljare från övriga allianspartier, Bland landets pensionärer kommer M inte bli populära.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (S för Sverige) skrev 2017-11-15 10:04:55 följande:

    Nu har M börjat att kopiera S:s välfärds program???

    Det ska löna sig att arbeta och att ha arbetat. Vi vill förbättra för de äldre:
    ? Sänkt skatt för pensionärer.
    ? Mer RUT för äldre för fler tjänster i hemmet.
    ? Höj bostadstillägget för pensionärer.
    ? Mer pengar i plånboken för äldre som arbetar....
    ? Öka kvaliteten i äldreomsorgen.

    men vad mena M under deras regeringsperiod så höjde de skatten för pensionärer samt försämrade för pensionärer som vill jobba efter 65?
    när S lade fram höjda bostadstillägg för pensionärer med låg pension men M röstade emot förslaget?


    Moderaterna luras förstås. M accepterar regeringens skattesänkningar för pensionärerna men föreslår samtidigt ett sjätte jobbskatteavdrag som kommer att skapa en ny skatteklyfta mellan lön och pension


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Abegayle70 skrev 2017-11-22 13:38:08 följande:

    Först hittar man på en lag som tvingar kommuner att ta emot nyanlända, oavsett kapacitet. Sedan så blir man upprörd när kommunerna ger invandrarna förtur. Vilket skämt.

    www.svt.se/nyheter/inrikes/etableringsminister-ylva-johansson-inte-rimligt-att-nyanlanda-gar-fore-andra


    Skämtet var större förut när kommuner som Malmö, Södertälje och kranskommuner till Stockholm och Malmö fick ta allt ansvar för hela Sveriges flyktingmottagande. Det är självklart inte bra att flyktingar får förtur till bostäder men detta beror till stor del på att det har byggts alldeles för lite lägenheter under en lång rad år. Under åren 2007 - 2014 ökade Sveriges befolkning i genomsnitt med ca 100 000 personer per år samtidigt som det i genomsnitt bara byggdes 20 000 bostäder per år. Inte konstigt att det gick åt fanders.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (mr happy) skrev 2017-11-25 20:08:06 följande:

    Anders Borg-affären genrerade 1000-tals knäppa vänsterinlägg.

    Virtanen genererade noll inlägg från vänstern, möjligen gick någon i nåt enstaka svaromål. Ohly - vänstern verkar inte bry sig alls om hans kvinnosyn. Soran? Caset är för bra för att publiceras?

    Hur kan det komma sig att detär "de goda"somstår för de flesta övergreppen?

    Scanias vd genererade ramaskri i media. Men fuskande s-politiker är som en dag på jobbet.


    Du har fel, Virtanen affären har mött lika mycket vrede bland vänstersinnade som vreden mot Martin Timell.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (mr happy) skrev 2017-11-25 20:43:39 följande:

    Löjligt trams. Det har knappt varit en rubrik om Virtanen sen han erkände. Ohly verkar glida förbi relativt obemärkt hanockså.


    Du verkar inte hänga med i debatten. Ohly är portad från alla politiska sammankomster.

    Saken är den att metoo rör hela samhället och alla politiska partier. Bara den senaste veckan har en moderat, en centerpartist och en socialdemokrat fått lämna sina tjänster pga olämpligt beteende mot kvinnor och en sverigedemokrat som arbetar på SDs riksdagskansli har polisanmälts för våldtäkt.

    Det är du som tramsar när du försöker göra politiska poänger av sexuella övergrepp mot kvinnnor.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (mr happy) skrev 2017-11-25 21:54:53 följande:

    Ja, vänsterpartiet och pk-media är som vanligt överens. Locket på i fallet Ohly. Jag vill minnas att Anders Borg fick löpa gatlopp.

    Saken ärden att SD och M aldrig utgett sig för att vara nån slagsgodhetsapostlar. Vem blir förvånad över att SD-politiker uppför sig illa? Det är ju för f-n deras adelsmärke. Ändå blir pk-media "chockad" varje gång en sd-man hamnar i slagsmål e.d.

    Eftersom pk-media ägnat senaste halvåret åt politiska poänger mot högerpolitiker så måste man väl ändå förvånas över att de struntar i godhetsapostlarna?

    Detsamma verkar gälla godhetsapostlarna på sociala medier. Väldigt vad snabbdu var att dra upp bakgrundsfigurer i andra partier. Men var ärdin kritik mot Ohly? Är du inte upprörd? Eller är du lika icke-förvånad som jag? Minns du också när han pekade finger åt Marie Söderqvist i en tv-soffa?


    Så du menar att det är värre för en kvinna om hon blir utsatt för övergrepp av en man med vänsteråsikter (eftersom man borde kunna förvänta sig mer av honom) än av en man som sympatiserar med moderaterna eller sverigedemokraterna eftersom sådana män alltid beter sig som svin?
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?