• soofa

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    EmmaElisabeth2 skrev 2015-07-15 08:01:02 följande:

    Såhär ser min kurva ut änsålänge den här månaden.. ÄL+10 och BIM-3.. Börjar bli ångestladdat att gå och lägga sig på kvällarna, är så nervös för att tempen skall dippa när som helst nu :p

    Hur har era kurvor sett ut när ni varit gravida?

    php1Q5vm486087.jpg


    Ser lovande ut tycker jag! Hoppas hoppas!
  • soofa
    Ahlmen skrev 2015-07-15 19:21:29 följande:

    En fråga till åt er, mina visa damer! ;)

    Man har ju läst att tempen ska hålla sig uppe efter ÄL fram till mens för att sedan sjunka igen. Men det har det inte gjort för mig. två dagar efter ÄL så sjönk tempen igen till samma temp jag hade under min förra mens. 
    Sedan har man ju läst att tempen, som då ska hålla sig lite högre efter äl fram till mens, håller sig på den nivån. Men finns det ändå möjlighet att vara gravid trots att tempen nu är låg? Hittar inget svar direkt men läste någonstans att temphöjningen lika väl kan ske efter BIM?

    Så svårt det här :P


    Släng upp din graf så kan vi kolla! :)
  • soofa
    Emmissara skrev 2015-07-15 18:58:18 följande:

    Skriver av mina tankar lite :)
     
    Är på ÄL+13, har BIM på måndag. känner inget direkt i kroppen, det senaste året har jag haft mensvärk och ont i brösten i typ en vecka innan mensen kom, så har alltid trott att jag har varit gravid då jag aldrig har haft det innan MF maj 2014. Så antingen har min kropp blivit lite mer normal eller så kanske kanske det beror på något annat (hoppas hoppas). 

    På ÄL + 5-6-7 hade jag en rejäl dipp, (det gick ner under linje). Under dessa dagar hade jag rejält ont i tjejmagen. Sedan dess har jag inte haft några direkta känningar där. Jag blir dock väldigt lätt irriterad om jag inte har fått i mig mat, brukar aldrig vara så, då jag har lätt att glömma att äta, men nu kan jag inte det för då blir jag på dåligt humör. Sen så gråter jag till ALLT, och då menar jag ALLT. Åkte förbi Toys"r"us idag, och jag började gråta då jag började komma ihåg gamla minnen från när jag var barn och pappa tog med mig dit och köpte leksaker, jag kollade på youtube på olika låtar och tårarna börjar rinna typ på de mest oromantiska låtarna t.o.m.

    Vill få reda på NU om jag är gravid, om jag inte är gravid så vet jag inte vad min kropp håller på med. Känner inte igen mig själv.  


    Hoppas hoppas! När tänker du testa? :)
  • soofa
    Emmissara skrev 2015-07-15 20:40:45 följande:
    jag testade i måndags och det var självklart negativt, men jag ska försöka hålla mig så länge som möjligt. Men planerar väl att testa på söndag, men vet inte riktigt om jag vågar. Det känns bättre när mensen kommer än att få ett negativt. Dock så är vi just nu hos mina föräldrar i deras sommarstuga och på söndagkväll får vi lite gäster och då jag vill berätta för dom direkt när jag får reda på det så känns det jobbigt att vänta för då blir det bara konstigt om man ska smyg berätta det typ. Om du förstår vad jag menar? (blev lite virrigt men hoppas du förstår)
    Okej! :) Hur lång lutealfas brukar du ha? Vet du när du har bim?
  • soofa
    Emmissara skrev 2015-07-15 20:47:18 följande:
    Jag har BIM på måndag, 17 dagar, trodde den var 16 men hade räknat fel :)
    Okej, men då borde du ju kunna testa igen när som! Hoppas på ett plus!
  • soofa
    Ahlmen skrev 2015-07-15 20:47:12 följande:

    Här är min graf! :)

    Den sista blödningen är dock en misstänkt nidblödning efter ett samtal med BM. Så när jag skrev in den så flyttas ägglossningen bak två dagar. :) php5YXaWf38009.jpg


    Okej, då ska du nog registrera den eventuella nidblödningen som spotting istället för mens - då påverkas grafen mindre av det. Hur länge har du använt NC? Tar ju några månader innan den lär känna din kropp, och din linje kanske är högre nu än vad den kommer vara om några månader - så egentligen ligger du kanske inte under den, om du förstår?
  • soofa
    Emmissara skrev 2015-07-15 20:52:21 följande:
    Vet inte om jag vågar :/ Vill inte bli för besviken
    Förstår det, jag är likadan. Om mensen kommer känns det på något sätt inte lika hårt som ett negativt test.
  • soofa
    Emmissara skrev 2015-07-15 21:02:42 följande:
    aa, det tar lite tid innan den lär sig din cykel. Men tänk på att mäta rätt för annars blir det väldigt svårt att analysera. 
    Håller med! Inaktivera hellre än mätning som du gör utanför din ordinarie rutin.
  • soofa
    Emmissara skrev 2015-07-15 21:46:12 följande:
    ne precis, så jar är så kluven i hur jag ska göra :/
    Du kanske inte behöver vänta till bim men ändå avvakta några dagar och testa typ på fre eller lör?
  • soofa
    saklek skrev 2015-07-16 09:17:03 följande:

    Här gick tempen ner jämfört med i tisdags men den var å andra sidan ovanligt hög. Ingen mens ännu, går och kollar stup i kvarten. Beräknad bim idag men sett till tidigare cykler kan den lika gärna komma imorgon.

    phpaG0gLn54494.jpg


    Ser sjukt lovande ut, skulle jag vilja säga! Även om temperaturen sjönk i dag så ligger den ju ändå en bra bit över linjen för att vara bim eller bim - 1. :D Ska du inte testa?!! :D
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles