• soofa

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Tr86 skrev 2015-06-21 20:30:26 följande:
    Ska testa imorrn bitti å imorrn vid samma tid som idag. Han fick snällt göra sin plikt ikv å samma imorrn ;)
    Haha, bra jobbat! ;)
  • soofa

    Hur tänker ni när ni mäter på mornarna när ni är lediga? Jag går ju och lägger mig senare då. Mäter ni också senare då? Det viktigaste borde väl vara antalet timmar man sover?

  • soofa
    marol skrev 2015-06-22 09:44:32 följande:
    Jag mäter när jag vaknar oavsett när jag vaknar, såvida jag sovit bra/tillräckligt antal timmar av sammanhängande sömn och om jag mår bra. Tar alltså inte tempen samma tid varje dag men däremot tar jag tempen efter ungefär samma antal sovtimmar. Ibland händer det att jag avbryter sömnen med att kissa, om jag då sovit 5-6 timmar redan i sträck brukar jag faktiskt ta tempen då och sedan efter toa somna om.
    Okej, tack för svar! I morse mätte jag när jag vaknade vid halv sju som jag brukar, dock med mindre antal sovtimmar i kroppen än jag brukar. Då blev resultatet omkring 36,68. Jag somnade om och mätte när jag vaknade vid halv nio, senare än jag brukar men med det antal sovtimmar som jag brukar. Då blev resultatet omkring 36,92. Alltså stor skillnad.. Vet inte vilken mätning jag ska registrera. 
  • soofa
    halo83 skrev 2015-06-22 21:53:12 följande:

    Själv fick jag positiva äl tester mån men appen har inte registrerat nån.. Förra månaden fick jag inga positiva på äl testerna men appen registrerade äl.. Mycket märkligt


    Har appen fortfarande inte märkt ut någon ägglossning? Hur ser tempen ut? Du har bara använt NC någon månad va? Då kan det dröja någon månad till innan de lär känna din bastemperatur. Trots positiva ägglossningstester måste temperaturen ligga över linjen för att NC ska kunna identifiera att man har haft ägglossning.
  • soofa
    halo83 skrev 2015-06-23 10:04:22 följande:

    Så här ser det ut just nu..väldigt upp å ner

    phpFJRCiH30299.jpg


    Som det ser ut hade du en tydlig ägglossning förra månaden men inte den här månaden. Men det kan också bero på att du inte använt NC så länge och att den därmed ännu inte vet var den ska placera linjen. Maila NC och be dem kolla på din graf, det gjorde jag första månaden.
  • soofa
    Tr86 skrev 2015-06-24 06:14:26 följande:

    Blir lite förvirrad nu. Bilden på LHstickorna visar den översta från söndags kväll, mittersta måndag morgon och längst ner måndag kväll. Det tyder väl att ägglossning är på G?
    Men tempökningen har fortfarande inte kommit? Visserligen stämmer det lite med tidigare cykler (när jag inte mätt med sticka) att höjningen syns först från dag 16 i cykeln. Men ska det verkligen ta typ 3-4 dagar från positivt test innan det sker..? php0kjrRt02104.jpg


    Från positivt äl-test till ägglossning brukar det gå mellan 12-48 timmar. Från ägglossning brukar det dröja ca 1-2 dagar innan man kan se en temphöjning så det är alltså helt normalt att det dröjer 3-4 dagar från positivt test. :)
  • soofa
    Tr86 skrev 2015-06-24 06:53:16 följande:
    Åh så bra! :)
    Gud vad man analyserar ihjäl sig. Tänk, två ggr blev jag gravid i yngre dagar pga slarv med P-ring. Knappast så man hade koll på ÄL å sånt på den tiden. Och nu när man aktivt försöker så tar det sån tid! >_
    Haha ja, förstår att det måste vara frustrerande. Men då vet du att du kan bli gravid i alla fall. :)
  • soofa
    frokenasta skrev 2015-06-24 08:19:08 följande:

    Vad tror ni om teorin att man inte ska gå på toa direkt? haha Har en kompis som blev gravid på andra försöket och hon säger att hon låg med benen i vädret en stund efteråt varenda gång. Hon trodde på den teorin! haha


    Haha, jag ligger alltid själv kvar en stund bara för att men har läst att det bara är en myt. :) Kroppen sköter liksom det där själv utan att vi behöver hjälpa till. ;)
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles