• soofa

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    saklek skrev 2015-07-17 06:22:38 följande:

    BIM+1 och fy sjutton vad nervöst det är att tempa nu. Ingen mens ännu iaf och fortfarande hög temp, fortsätter det så blir det test imorgon.

    phpbV32eE35485.jpg


    Jag blir väldigt förvånad om du inte är gravid med tanke på din fina graf! Hoppas hoppas!
  • soofa
    Emmissara skrev 2015-07-17 06:50:27 följande:

    Drömde inatt att jag plussade, tog 2 test (i drömmen) och båda visade svagt positivt. När jag vaknade visste jag knappast om det var verklighet eller bara en dröm. Iaf jag tog ett test nu i morse och det var negativt. Är på ÄL+15 så antar att jag ska sätta mig in på mens på måndag. 


    Tråkigt! :/ Men du, ingenting är kört förrän mensen är här, det är många som inte plussar förrän efter bim.
  • soofa
    saklek skrev 2015-07-17 11:41:36 följande:
    Ja jag har också haft lite liknande grafer tidigare, men alltid fått minst spottings vid det här laget och inte haft samma känsla som nu. Jag har typ som mensvärk, inte konstant men ofta, sedan tre dagar. Brukar annars bara ha precis när mensen drar igång.

    När har du bim? Några symptom? Håller tummarna för oss båda! :)
    Åh, tror SÅ att du är preggo! :D Du testar i morgon bitti va?!
  • soofa
    saklek skrev 2015-07-18 11:49:12 följande:

    Det blev ett plus! Eller snarare ett "gravid", fick bli ett cb direkt smile1.gif Är i vecka 4+2 enligt NC. Så jäkla sjukt. Livrädd och överlycklig samtidigt smile1.gifphpJkuSAP40066.jpg


    Jag visste det! :D Grattis! Förstår att det måste vara en massa olika känslor som bubblar i dig nu, njut bara! :)
  • soofa
    halo83 skrev 2015-07-18 10:32:46 följande:

    Är på äl+7 idag och fick ett svaaaagt streck på en teststicka... Dock vågar jag inte hoppas än men det är starkare än när jag första gången fick ett spökstreck. Dök upp direkt å syns utan att behöva vinkla å ha sig.. Dock svårare att få på bild..


    Åh, vad spännande! :)
  • soofa
    Emmissara skrev 2015-07-20 08:47:17 följande:

    Bim idag, tempen är hög, har inga känningar eller tecken på mens.
    Vaknade imorse av att jag behövde spy, och nu mår jag illa men inte det vanliga illamåendet som jag kan ha ibland innan mens


    Ser ju sjukt lovande ut hörrö! Skrattande Har du testat något mer?!
  • soofa
    halo83 skrev 2015-07-20 08:45:35 följande:

    Idag blev det en dipp som jag trodde ,dock fortfarande över linjen men det känns ändå kört då den verkar stämma med övriga grafer jag haft innan. :(


    Men du har väl fortfarande många dagar till bim? Tempen kan gå lite upp och ner efter äl, det viktigaste är att den inte dippar precis innan, på eller efter bim.
  • soofa
    EETAG skrev 2015-07-19 23:16:03 följande:

    Hej. Då har även jag skaffat NC plan. Sambon och jag har försökt få till ett syskon till dottern, började försöka i januari men inget har fortfarande hänt. Så tänkte ge detta en chans. Men jag är nybörjare så har lite frågor. Och eftersom familjelivs medlemmar är bäst så tänkte jag fråga er, om någon vill svara vill säga.

    När kan man börja "lita" på appen, att den visar rätt fertila dagar osv?

    Måste man nära samma tid varje dag eller räcker det med att man mäter innan man går upp ur sängen?

    Hur lång tid tog det att få hem termometern?

    Hur lång tid tar det att ta tempen?

    Tacksam för svar :)


    En bra grej (som appen också kommer rekommendera) är att komplettera med äl-tester, då lär appen snabbare känna igen din cykel, din ägglossning etc.
  • soofa
    Ahlmen skrev 2015-07-20 10:52:13 följande:

    Såhär ser det ut för mig just nu. Hade en dipp på ÄL+10 sista dagen på den lilla blödningen jag hade. BM misstänkte nid eller för tidig mens då. Tog ett test på ÄL+11 som var negativt. Men någon mens har inte dykt upp ännu! BIM i fredags. Om den där lilla blödningen nu inte var för tidig mens. Vilket är högst osannolikt för att vara mig. Vet inte riktigt hur jag ska tolka detta :P phpHADWOx05728.jpg


    Tycker du borde ta ett till test nu, hoppas på plus! :)
  • soofa
    Cupcakes skrev 2015-07-20 11:55:46 följande:
    NC bryr sig inte om ifall man fått negativa eller positiva resultat på ÄL-tester, enligt deras hemsida. Avläsningen är för subjektiv för att de ska våga ha med den i sina uträkningar :)
    Men om jag ändrar mina positiva äl-tester till negativa i appen så lägger den ägglossningen mer än en vecka innan. Så det verkar som att de tar hänsyn till dem, konstigt att de skriver så på hemsidan.
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles