Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Har du förtroende för regeringen?

    kvarnfot skrev 2017-05-18 08:18:59 följande:
    Det är ju märkligt att när vänsterkvinnor inom feminismen skriver om hur det hatar män så är det fasen ingen som reagerar....

    Menar du att vänsterkvinnor brukar trakassera enskilda mäns konton på sociala medier? Självklart är allt hat och hot mot enskilda oacceptabelt men jag ifrågasätter att det är ett särskilt stort problem att vänsterkvinnor brukar trakassera enskilda män på sociala medier. Kan du ge några exempel på när detta ska ha skett?

    Här är  intressanta artiklar. Läsning rekommenderas:
     
    www.expressen.se/nyheter/atta-kvinnor-om-hatet-fran-mannen-pa-natet-ingen-av-oss-ar-ensam/

    www.expressen.se/nyheter/han-domdes-for-hoten-mot-elin-21-ville-skrammas-lite/


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    kvarnfot skrev 2017-05-18 08:45:42 följande:
    Det finns många exempel, det första som slår mej är den där professorn (?) Ström som stod upp mot vissa tokiga idéer från feminister för något år sedan. 
    Ok, länka så tittar jag närmare på det.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    kvarnfot skrev 2017-05-18 10:57:40 följande:

    Sverige briljerar..... :-/


    Ja tyvärr kan man inte säga detsamma om skrikhögerns agerande..
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    FDFMGA skrev 2017-05-18 11:10:21 följande:
    Nja, det är naturligtvis oursäktligt att man kastade ägg på Åkessons hus.

    Men skillnaden är väl att om det hade varit ett asylboende så hade skrikhögern och SD-aktivisterna förutsatt att det var arrangerat för att man ska tycka synd om flyktingarna eller något liknande.

    Det tror inte jag att det var. 
    Jag håller med. Fältarna i Sölvesborg har gått ut och varnat för att barn  kastar ägg mot villor i närheten av Jimmie men det finns inget bevis det var barn just i detta fallet. Vem vet, det kanske är en attack mot det öppna demokratiska samhället organiserat av Svenska institutet!

     




    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2017-05-20 09:00:23 följande:

    Se där ja, moderaten Jan Ericson (en av de drabbade) ställer interpellation till utrikesministern. Avsevärt mer detaljerad än Szybers fråga.

    http://www.ericsoniubbhult.se/

    - På vilket sätt avser ministern att ge de drabbade upprättelse?

    - Vilka åtgärder rörande Svenska Institutet avser ministern vidta med anledning av deras agerande?

    - På vilket sätt tänker ministern verka för att ingen myndighet under hennes departement gör sig skyldiga till något liknande igen? 

    Då är det en interpellation och en fråga som Margot Wallström måste svara på.

    #blockgate


    #offerkofta
  • KillBill
    oOOo oOOo skrev 2017-05-18 11:16:23 följande:
    Ja detta äggkastande mot asylboanden. Verkligen oursäktligt.
    Säpo: Inga extremistkopplingar i attacken mot Åkessons hus

    www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/b0rAq/sapo-inga-extremistkopplingar-i-attacken-mot-akessons-hus

    Enligt uppgift blev flera av Åkessons grannar utsatta för samma hyss. Tydligen handlar det om niondeklassare som har utmanat varandra i äggkastning, raketskjutning och banka på väggar och fönster..
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2017-05-21 12:35:41 följande:
    Nästa steg i avhumanisering av de med andra åsikter.

    De som klagar på att de åsiktsregistrerats kallas "offerkoftor".

    Sagt av de som inte drabbas och som lierat sig med makten.

    Vi pratar alltså om en moderat politiker som har ytterst lätt att få komma till tals i det svenska samhället och som har blivit blockad från ett Twitter konto som lånats ut av Svenska institutet.  


    Att denne moderatpolitiker försöka göra detta till en stor politisk fråga sätter tydligt fingret på varför moderaterna inte är ett statsbärande parti.


    Svenska Institutet startade projektet med att låna ut sweden kontot redan 2012 och sedan dess bör det vara åtskilliga människor som blivit blockade. Ur juridiskt perspektiv så lär det inte spela någon roll om blockandet har pågått under en vecka eller som nu en längre period.  Om man du anser att det är viktigt att gå till botten men det inträffade och kräva att någon tar ansvar så hoppas jag att man också utreder turerna år 2012 när kontot blev till. Vem vet, det kanske var den moderata politikerns partikamrat (som snart har 600tn följare på twitter)  som låg bakom att kontot (och det förmodade olagliga blockandet) kom till. 


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    kvarnfot skrev 2017-05-22 08:17:11 följande:
    Att du är så insnöad att du sitter och försvarar denna vänsterextremist med näbbar och klor är ta mej tusan skrämmande!
    Med andra ord står du bakom det sk DDR-Sverige där oliktänkande skall tystas...

    Hade alliansen styrt och låtit en högerextremist göra samma sak så hade jag i alla fall tagit ett kraftigt avstånd från det!
    Blocklistan är borttagen och myndigheten har bett om ursäkt. Bra så. Viljan att göra detta till en stor politisk fråga visar på moderaternas handfallenhet att ta tag i de riktiga problemen.
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2017-05-22 09:51:44 följande:
    Det är tiotusentals individer som helt godtyckligt registrerats och pekats ut som rasister och högerextrema av en svensk myndighet.

    Du har redan försvarat registrerandet så det behöver vi inte ta en gång till.

    Men det finns förstås en orsak till att detta nu kommit upp på regeringsnivå, i Riksdagen, till JO och nu senast även blivit polisanmält även om du tycker det är "offerkofta".

    Det är faktiskt smakligare om du inte säger något alls än att du hånar de blivit utsatta.
    Registreringen på swedenkontot lär ha kommit till när alliansen satt vid makten och SI började låna ut kontot till främmande människor.

    Hur ser du på alliansregeringens ansvar för kontots tillblivelse och på att människor kan ha blivit blockade på Twitter på ett konto som tillhandahållits av en statlig myndighet under alliansen regeringstid?
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2017-05-22 10:53:03 följande:
    Registret ifråga skapades ca den 8/5-17.

    Myndigheten gav en känd vänsteraktivist i uppdrag att upprätta registret "i förebyggande syfte", kallade det "kvalitetssäkrat" och pekade ut alla i registret som rasister.

    Du är OK med detta.

    ----

    Du försöker blanda ihop #blockgate med enstaka blockeringar från ett myndighetskonto, på förekommen anledning, som eventuellt har skett genom tiderna.

    Nu senast är det minister Anders Ygeman som blockerat medborgare, till och med anställda i myndigheter under honom (polisen) från att komunicera med hans officiella konton.
    https://twitter.com/LisaReventberg/status/863283409694720000
    https://twitter.com/hanifbali/status/863137520493543424
    https://twitter.com/ABDebatt/status/866141391495344128

    Det är en principiellt intressant diskusion hur och när en myndighet kan utestänga medborgare coh det är en outredd frågan som kommer med nya komunikationstekniker, men den har inget att göra med skapandet av ett register "i förebyggande syfte" utifrån folks politiska åsikter.

    Det lär ha funnits blocklistor (det du kallar för register) sedan Svenska Institutet började låna ut sitt Twitter konto år 2012. Menar du att det är en det skulle vara någon juridisk skillnad ifall det är en eller flera som har blivit blockerade eller om någon blivit blockerad under en vecka eller under en längre tid? Det tror inte jag.


    Det verkar som att skrikhögern nu har tagit strid mot twitters blocklistor i allmänhet och detta trots att så många inom skrikhögern brukar använda sig av funktionen. Jag pajashögern väljer verkligen sina politiska strider. 


     
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?