Inlägg från: Tom Araya |Visa alla inlägg
  • Tom Araya

    Har du förtroende för regeringen?

    nihka skrev 2016-06-18 21:39:56 följande:
    Nä, det är mycket få mäniskor över huvud taget som uppskattar rårasister som uttrycker sin önskan om att barn ska gruppvåldtas för att man inte gillar deras föräldrars åsikter.
    Mångkulturalisterna tycker att vi ska svälja allt...och vara tacksamma.
  • Tom Araya
    FDFMGA skrev 2016-06-18 22:17:09 följande:
    Nja, jag begär inte att du ska vara tacksam eller ens förstå vad citatet nedan innebär. Jag ogillar när rasister kladdar på mina barn. Däremot gör det mig inget om de hotar mig personligen. Men som sagt jag begär inte att du ska vara tacksam för att det är fler än jag som reagerar när den här personen dyker upp på FL. Jag begär inte ens att du ska förstå.

    "Så bra. Då kan din dotter - när hon blir tonåring (även om Profeten själv inte väntade SÅ länge...) - få möjlighet att bli kulturberikad av män med många olika hudfärger, religioner och etniska ursprung..! Kanske många på samma gång om hon har tur! Det har du ordnat förutseende och bra! "
    Räknar du dig till mångkulturalist?
  • Tom Araya
    nihka skrev 2016-06-19 01:13:48 följande:
    Gnäll? Du ställde en fråga och fick svar. Om du inte gillar svar, ställ inga frågor!
    Du ville inte diskutera ämnet alls, så varför skriva överhuvudtaget?
    nihka skrev 2016-06-19 01:15:23 följande:
    Jaså tycker "DE" det och "VI" det
    Vill du diskutera frågan eller avser du bara var spydig?

  • Tom Araya
    FDFMGA skrev 2016-06-19 02:00:19 följande:
    Nej, jag ogillar begreppet eftersom det tolkas så olika.
    Är du inte mångkulturalist behöver du inte ta åt dig av uttrycket.

    För mig är en mångkulturalist en som förespråkar mångkultur, det borde vara även den allmänt erkända uppfattningen.

    Vilken uppfattning har du?
  • Tom Araya
    EU-nämnden vilseleddes i vapenfrågan
    Så gjorde Ygeman för att få stöd om vapendirektivet

    AktuelltPublicerad: 2016-06-28 10:21


    Jakt & Jägare har tagit del av protokollet från EU-nämndens möte den 3 juni. Det ansvariga statsrådet, inrikesminister Anders Ygeman (S), gav nämnden kraftigt vilseledande information för att få stöd för sina restriktiva vapenförslag. Ygeman påstod också att han hade jakt- och skytteorganisationernas stöd för förslagen.
    En medarbetare till Ygeman kommenterar kritiken med att det handlar om tolkningsfrågor.

    www.jaktojagare.se/kategorier/aktuellt/eu-namnden-vilseleddes-i-vapenfragan-20160628/


  • Tom Araya
    KillBill skrev 2016-06-29 08:44:15 följande:

    Vindkraft är en viktig fråga för de flesta politiska partier och en stor utbyggnad av vindkraften skedde av Alliansen. Jag tycker därför inte  att frågan om vindkraft är kopplad just till den nuvarande regeringen.


    I Sorsele har  Moderaterna,  Kristdemokraterna,  Centerpartiet och Vänsterpartiet för några dagar sedan beslutat sig för att bygga en vindkraftspark trots att en lokal folkomröstning sagt nej till mer vindkraft i Sorsele. Dessa partier väljer altså att nonchalera resultatet i folkomröstningen.


     


    www.svt.se/nyheter/lokalt/vasterbotten/trots-folkets-nej-klart-for-vindkraft-i-sorsele


     


     


    Jag kan hålla med dig i generella fall, men som i just det jag länkade till så blir det snarare ett regeringsärende när det krockar med andra statliga myndigheters behov och detta fall är det nuvarande regering som kommer att hantera.
  • Tom Araya
    Världsmedborgare skrev 2016-06-29 09:08:26 följande:
    Med tanke på hur många miljarder som Alliansen dränerat vår gemensamma skattekassa med, pengar som bara delades ut till de redan välbeställda, och som aldrig blev återinvesterade, det som var tanken enligt Alliansen.
    Ja då finns det rejält med utrymme att höja skatterna, höjningar som ö.h.t inte kommer att påverka någon negativt, eftersom dessa pengar fortfarande bara ligger och samlar damm i någon rikemans skattekista., hög tid att dessa pengar börjar arbeta och kommer vår gemensamma välfärd till nytta.
    Nu är det inte bara rika som drabbas av högre skatter och högre skatter hjälper inte om man brister i prioriteringarna om vad pengarna ska användas till. Slösas de bort så måste det kompenseras med åter höjda skatter...
  • Tom Araya

    Även innan Vattenfall köpte upp tyskt kol så köpte Sverige tyskproducerad kolkraft när vår egen energi inte räckte till, som en konsekvens av att man inte tagit ansvar för den egna energiproduktionen.

Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?