• marory

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    nötskalet skrev 2014-04-23 16:38:57 följande:
    Tänkte bara uppdatera och tala om att jag har plussat! :D Helt överlycklig!
    Är i vecka 5, så vi hoppas att inget går galet :)
    åh grattis! :D
  • marory
    Maalon skrev 2014-04-24 21:48:27 följande:
    Hej alla!
    Jag är 7 dagar från att vara 92a, hoppas det är lugnt att jag hoppar in här (ni får absolut köra bort mig om ni vill :P ) Jag är från Linköping ursprungligen men bor sedan en tid tillbaka i Norge. Jag och min sambo (85a) har nyligen köpt hus på landet och nu vill vi fylla det med små svensk-norska bebisar. Kommer börja bebisverkstaden i juni. 
    Har läst igenom tråden och hoppas att jag kan hänga på, är precis lika bebissjuk som ni verkar vara. Även jag har googlat rätt på allt mellan kläder, snuttefilt och vagn, haha!

    Kram på er!!
    välkommen! :) tur att jag inte är den enda som är galen i att googla saker innan plusset hehe, så du har bytt ut slätten mot lite mer bergiga miljöer gissar jag på? ;) hur länge har du bott i Norge? :)
  • marory
    Malin1992 skrev 2014-04-24 17:47:56 följande:
    Hej kul att du har skapat denna tråd :) är själv 92a o försöker bli gravid :) slutade nyss med P-piller o skulle gärna vela bli gravid till september senast :) men man blir väl gravid när kroppen e "redo" :) fick missfall dagen innan julafton förra året (inte planerar graviditet) o sen började med P-piller då efter, men min kropp sa ifrån så nu struntar jag o killen i det o satsar på barn ist :)
    välkommen :)
  • marory
    Maalon skrev 2014-04-25 12:32:43 följande:



    Skriver i mobilen nu så kan bli helt knas :p ja det var svårt att vänja sig vid alla backar först, haha.. där vi bor nu är praktiskt taget en fjord, så det är fjäll åt nästan alla håll, och havet precis nedanför uteplatsen, supermysigt! Inte så jättelänge, flyttade i december förra året :)
    åh vad fint! klart slätten har sina fördelar men en utsikt som din är svårslagen hehe! Förstår att ni vill ha massa söta bebisar som springer omkring där :) 
  • marory
    Maalon skrev 2014-04-25 15:50:04 följande:






    Jag har blivit kär i Joolz Day Earth, en grön :) Sambon är inte lika övertygad pga priset :p
    de är sjukt snygga! var också inne på en fast i blått, däremot såg jag en på stan i verkligheten och tyckte inte den var lika fin som jag tänkt mig, jag älskar barnvagnar har nog goolat hur många timmar som helst på det hehe, men nu är jag inne på en silver cross surf, så det blir att åka till sthm och köpa när det är dags då den är väldigt ovanlig i Sverige, fast det är världen vanligaste märke :O blir det inte en surf då blir dset absolut en joolz för den slår buggan hästlängder tkr jag :)
  • marory
    Maalon skrev 2014-04-26 17:22:38 följande:
    Ja asså, har sett bilder på olika bloggar, och den ser inte lika snygg ut då som den gör på bilderna på hemsidan :/ Men kommer definitivt vara den första jag kollar upp.. Annars vet jag inte. Vill nog inte ha en bugga iallafall, tror inte den gör sig så bra i terrängen här..
    nä jag tycker den är väldigt överskattad, visst det kan vara en bra vagn men många har sagt att den är väldigt "vobblig" och lite ostadig, vilket inte alls passar i terräng, dessutom tycker jag att begagnade priset är ganska hutlöst hehe :P då kan man köpa en ny joolz för samma pris :) Tror att ni borde ha en mer terränganpassad vagn typ kronan, cresent eller emmaljunga eller joolz :)
  • marory
    nötskalet skrev 2014-04-26 18:57:18 följande:
    Hihi det blir ju ett problem om bebisen försvinner när han ska hålla den, du får låta honom sitta i sängen och hålla, så att den inte åker i golvet iaf ;) Min har redan övat på min kusins bebis så han har rätt bra hand med minisar, han har inte tappat honom iaf, vilket får ses som positivt ;D
    Det är sjukt träligt om man ska hålla på med mellanlandningar, hela resan tar ju sjukt mycket längre tid då. Det går inga tåg? Fast det kanske tar lika lång tid som bil?
    Jag pluggade nere i Dalsland för ett par år sedan, ca 4-5 mil från Halden i Norge, det är ju bara 6 timmars bilresa från hemma men man blir ju galen av att bara sitta och sitta och sitta....


    Är du också från Linköping Nötskalet? 

    Maalon:Verkligen sjukt att det ska flygas till Amsterdam först haha :P men jag har tänkt på hur de drar och sliter ut bebisen ibland på typ "en unge i minuten" så den tål nog mer än vad man tror, även om jag gärna skulle sätta vår i en maddreserad boll tills den fyllt 18 hehe ;)
  • marory
    nötskalet skrev 2014-04-26 19:48:10 följande:
    Nope, jag är född och uppvuxen strax utanför stockholm, men eftersom jag har pluggat nära Norge och varit där ganska ofta, så är det så roligt att prata med en svensk som bor där. Älskar dessutom Norge och norska landskapet :)
    Ah, Det var bara att det verkade som du kunde så mycket om linköping så jag tänkte om du var härifrån  :)
  • marory
    nötskalet skrev 2014-04-26 20:18:51 följande:
    Ja det vore extremt roligt! ;) Vi åker alltid upp till svenska fjällen och åker skidor på vintrarna, det är ju nästan i närheten! ^^
    Jag har inte några vänner som har/planerar barn, förutom min kusin då ^^
    Kul och prata med några som har kommit lika långt, eller hur man ska uttrycka det :P
    ja men verkligen! Jag var på tjejmiddag igår med en i samma ålder som oss, men hon har i princip inte gjort något sen gymnasiet, jättegullig är hon men ganska naiv, hon fasade för att någon skulle kunna skaffa barn nu och att man absolut inte var redo i våran ålder, kunde inte säga så mycket haha men det visar nog vart vissa jämnåriga är någonannanstans , och då är man inte ens jätteung vid 22/23 idealåldern ska ju vara 24 enligt forskningen :)
  • marory
    nötskalet skrev 2014-04-26 20:41:32 följande:
    Precis det jag menar, har inte en kompis som har lyckats skaffa jobb eller boende sen studenten. Av dom så är det en enda som bestämt sig för att göra något åt situationen och börjat plugga, övriga går hemma och lever på föräldrar. Jag känner mig alltid lite malplacerad när vi umgås allihopa, alla pratar om hur dom ska få ihop pengar för att kunna gå på nästa fest...
    Ja jag har också hört runt 24, så det är ju i princip vår ålder ^^
    jag förstår inte hur de orkar? Det är lixsom tre år sen vi tog studenten! jag skulle bli galen av att inte ha fasta punkter i mitt liv. Men jag har alltid varit självständig och ändrat min situation till dit jag vill komma. Såklart att det för dem skulle vara konstigt att skaffa barn nu när de varken har utbildning jobb och bor hemma, men för oss som faktiskt kommit lång väg sen studenten? Borde de inte inse att vi är hästlängder mognare. Dessutom dömmer jag inte alla som vill festa bort sitt liv så de borde inte dömma oss heller ;) 
Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn