• marory

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    Nathalie1992 skrev 2014-04-15 15:27:25 följande:
    Hallå! Här är en till 92:a. Jag och sambon bestämde oss för att sluta med preventivmedel förra sensommaren/hösten...på första försöket blev jag gravid och jag är nu i v 33. Lillan är beräknad den 8/6 :)
    grattis!! :)
  • marory
    Sandravanilj skrev 2014-04-15 15:45:19 följande:
    jag har ju som sagt inte kollat så supermycket men vi MÅSTE ha en vagn med 4 stora hjul och som är lätt att köra med i skog och sand då sambon + hela min familj kör mycket cross och enduro :) samtidigt måste vagnen vara lätt och smidig att köra och lyfta in i bilen xD ska kolla lite mer på vagn när jag väl fått ett + :D

    ja de flesta vagnar är ju väldigt city anpassade nu för tiden, men då skulle säkert Emmaljunga eller kronan vara bäst :)
    jag är väldigt otålig kan knappt vänta tills plusset utan tittar redan på allt haha :)
  • marory
    Sandravanilj skrev 2014-04-15 17:31:28 följande:
    ja precis  :) cityvagnar är superfina men inte så praktiska för oss ;) ska åka och kolla närmare när plusset komit ;)
    hahaha ja det blir ju lätt så ;) jag kollar gärna på kläder och leksaker ;)
    haha kul att man är så olika jag ha inte kollat nästan alls på varken kläder eller leksaker, men jag tittade på hm och då såg jag det gulligaste, finns säkert inte kvar när det är dags men guud så sött :D





  • marory

    Åh men stort grattis! :) jag tycker det är ett tydligt streck däremot ska man väl inte kolla på testen efter 30 min? Men även om det var svagare innan så är det fortfarande tydligt iaf tycker jag :) du borde testa ett digitalt :)

  • marory

    Jätteroligt! Jag tror de testen kommer visa positivt också :) och syntes det efter en kvart så är det absolut ett andra streck :)

  • marory
    Anna09 skrev 2014-04-15 19:59:22 följande:
    Tog faktiskt ett till test nu.. för att se bara för att det ser ut så här... detta var för mindre än 15 minuter sedan när jag tog kortet. 

    Nästan tydligare kan ja säga:) Nu känns det mer på riktigt:)  



    Ingen tvekan hur tydligt som helst! Hoppas inte vi andra kommer allt för långt efter så vi kan följas hela vägen :D bf måste bli i mitten av januari? :)
  • marory
    Sandans skrev 2014-04-15 20:11:07 följande:
    Hej hoppar in här! Jag är född 92 och sambon 87 och i början av april slängde vi preventivmedlena. Mensen kom igång direkt så har äl den 26/4 och BIM 10/5. Detta är första försöket och hoppas på ett plus direkt. Kommer köra med äl stickor efter mycket velande :) kul att följas åt!



    Välkommen! :)
  • marory
    nötskalet skrev 2014-04-15 19:43:20 följande:
    Ja vi hoppas på det, tycker jag känner mig gravid så att säga, men jag inbillar mig säkert x) Haha ja alla verkar ju ha katter ^^

    Både jag och min man jobbar på Posten faktiskt :) Du då?



    Jag pluggar är klar tills i januari så hoppas på bra tajming med en liten ;) haha ja man hoppas ju så mycket att Man känner extra efter symtom :p
  • marory
    Anna09 skrev 2014-04-15 20:12:18 följande:
    Den BF blir faktiskt den 18 december... min sambo trodde också det var mitten av januari men räknar man på alla sidor så står det 18 december:) Så det kommer väll bli mitt på julafton:) haha:) 



    Åhh då har du gått längre! Då kan Det inte bara gått 4-5v? Haha det kommer bli er bästa julklapp! :)
  • marory
    nötskalet skrev 2014-04-15 20:31:21 följande:
    Vad pluggar du? :) perfekt med avslut på studierna och bebis direkt i så fall!
    Haha ja jag har väl haft en hel del osannolika symptom, men jag hoppas att dom stämmer ändå ^^ Bara 4 dagar kvar tills jag kan testa!
    jag tar dubbla kandidater en i personal och arbetsvetenskap och en i antropologi, själv har jag gått 4 dagar över BM men den brukar inte vara punktlig, två gånger tidigare har den gått över och då har jag haft massa symptom men det har visat negativt, så jag kommer nog vänta minst en vecka innan jag skulle börja misstänka något eftersom jag inte har något symptom nu, dessutom missade vi ÄL förra månaden så mest hoppas jag bara på BM ska komma så vi kan börja igen :) jag är väldigt otålig haha

    såg på din profilbild är du gift? :)
Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn