Inlägg från: Sandravanilj |Visa alla inlägg
  • Sandravanilj

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    kasovi skrev 2014-09-11 14:44:04 följande:

    Man ska aldrig säga aldrig :) nja jag vet inte... fick ju bara negativa test med en veckas mellanrum. Eller så hade jag sen ägglossning och borde kanske testa mig nästa vecka istället!


    Nä precis :) men jag hoppas inte på något :)

    Kommer inte mensen så ta ett test till :D
  • Sandravanilj
    AgnesEmilia skrev 2014-09-12 17:36:06 följande:

    Nu är handpenningen på barnvagnen lagd! Babyproffsen beställer den å så hämtar vi ut och betalar resten i slutet av februari! Förlossningsgaranti hade dom också! Känns supertryggt! Blev en emmaljunga super nitro :)


    Jättefin! Måste kännas toppen!!!
  • Sandravanilj

     ingen bebis denna månad heller :/ mensen kom med dunder och brak igår på bim-4 :/ mycket blod, fruktansvärda smärtor och lite klumpar så vette tusan vad det var men nu har det lugnat sig lite :)

    ska börja med bidrottninggelé nästa cykel :D

  • Sandravanilj
    Em92 skrev 2014-09-15 10:53:08 följande:

    Lycka till nästa gång! Har du tagit grav test? Det kanske va missfall?? Eftersom det va mycket värk och klumpar? Ta ett test och se! Lycka till nästa gång i alla fall! <3


    Tror det är mf... var likadant förra mf bara att det gjorde ondare nu :/

    Tack!
  • Sandravanilj
    kasovi skrev 2014-09-15 12:18:45 följande:

    Jag ska hålla mig till senare i veckan. Har blivit lite påverkad av alla som plussat jättesent, så jag väntar! :)

    Är det negativt så kommer jag förgripa mig sexuellt på min sambo var o varannan dag nästa månad! Borde funka, haha


    Tant röd har inte kommit än alltså? :)

    Håller tummarna för dig!

    Hahah den varianten kör jag också ;)
  • Sandravanilj
    kasovi skrev 2014-09-15 13:31:36 följande:

    Nä, inte en droppe! :o Stenhårda och sjukt ömma tuttar. Känns faktiskt konstigt i nedre delen av magen när jag ligger på mage i sängen. Som att livmodern är uppblåst. Ingen mensvärk längre, det försvann förra veckan. Sticker nån gång ibland och om jag ligger på magen.

    Tack detsamma! :)

    Ja, min karl är så sjukt trött efter jobbet så han orkar sällan hoppa i sänghalmen. Jag får släppa fram sexförbrytaren i mig och se till att han går med på det ;) hahaha


    När ska du testa igen då? :D låter ju som om det skulle kunna vara något!

    Min sambo orkar typ jämt ;)
  • Sandravanilj
    kasovi skrev 2014-09-15 16:08:57 följande:

    Torsdag är min plan! :) Jag tycker också att det borde vara något, för trots att jag testade negativt förra torsdagen så har det inte "hänt nåt " som när man trott att man varit gravid tidigare. Då har jag liksom insett att "nä det var inget " så försvinner symptomen o mensen kommer. Jag är konstant hungrig också, vilket jag absolut inte brukar vara iom att jag har magkatarr. Jag åt precis massa kyckling o ris med bearnaisesås, men det suger fortfarande i magen :S

    Hahaha, du har tur du! Min gubbe kallade mig för nymfo för några veckor sedan!


    Kan vara något :D

    Hahaha vad kul! Blir nog inte så mycket sex här den närmaste veckan, sambon har fått en spricka i överarmen så han har armen i mitella 90° dygnet runt i 6 veckor -.-
  • Sandravanilj
    slightlymad skrev 2014-09-16 10:24:05 följande:

    Hej allihopa! Jag har smygföljt er här på fl eftersom att jag och sambon försöker. Jag är på bim -5 idag och bestämde mig för att testa och nu är jag helt chockad. Kan ni se det med? Var tvungen att mixtra lite med bilden.

    Shit. Jag är lite chockad! Det syns tydligare i verkligheten! Hur berättade ni för era respektive?


    Håller tummarna för dig!!
  • Sandravanilj
    marory skrev 2014-09-18 17:20:13 följande:

    Hej alla gamla och nya!

    Hur går det för er? Själv går jag in i vecka 23 och har åkt på en jobbig förkyldning, dessutom foglossningen från hell så det blir mest att ta det lugnt för min del, tråkigt men men.

    Har nu även fått bekräftat att jag kommer få kejsarsnitt, även om det inte känns så lungnande eftersom om jag föder för tidigt så kommer jag inte få kejsarsnitt (innan vecka 37). Så jag måste fortsätta att förbereda mig på en vanlig förlossning vilket känns blää rent ut sagt. Men jag förstår att man inte kan snitta om man skulle komma in i vecka 32 liksom men men, hoppas han håller sig där inne så länge så jag kommer över gränsen i alla fall,

    Annars är det en riktig liten buse som lever livet där inne, sparkar och har sig i tid och otid, riktigt mysigt, ibland kan man tillochmed se sparkarna utanpå magen  :)


    Gud vad tiden går fort!!! Jobbigt med förkylning, är inne på min andra vecka med dunderförkylning men jag slipper iaf foglossning!

    Fick mens i söndags så idag började jag käka bidrottninggéle så förhoppningsvis tar det sig nu! Blir 8e försöket nu!!
  • Sandravanilj
    marory skrev 2014-09-18 21:35:58 följande:

    frustrerande :( men skönt att det endå fungerar som det ska, håller tummarna för att gélen ska funka har hört att det ska göra det faktiskt, och tänk om det tar sig nästa månad blir det lagom att berätta vid jul, så då kan ni göra riktigt roliga saker med att annonsera med typ julklappar :)

    och krya på dig med förkyldningen! 


    Har också hört att det ska funka! Dyra är dom iaf! 30 st kapslar för nästan 300 kr xD tyvärr har sambon brutit överarmen så han ska ha den 90° i mitella dygnet runt så blir nog mindre ligga denna månad... ja det skulle vara kul att köpa små boddys och trycka typ "mormors älskling" osv ;)
Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn