Inlägg från: Sandravanilj |Visa alla inlägg
  • Sandravanilj

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    AgnesEmilia skrev 2015-01-10 13:58:47 följande:
    Hur har det gått? :) <3
    har bim den 16/17-1 :D men fick en så äcklig sur uppstötning imorse, gråter för minsta lilla, ömma bröst men det kan lika gärna bero på mensen har jag lärt mig ;) mår även illa när jag är hungrig, vill äta men vet inte vad :) men jag vågar inte hoppas än och försöker att inte leta symptom :)

    själv då? :D med magen? :D
  • Sandravanilj
    marory skrev 2015-01-10 18:57:26 följande:
    Håller tummarna för att det blir en bra start på 2015 för er!! Jag vet att det inte är någon tröst egentligen men en i min mammagrupp försökte i 2 år innan de blev gravida, hon är nu i v.36, tycker ni är otroligt starka som orkar occh kämpar och jag tror att 2015 kommer ge beislycka till er med :)

    det där med maten känner jag igen, innan jag blev gravid var jag jättesäker varje dag på vad jag ville äta och var "tvungen" att äta just det även om det vart potatis och kötbullar 3 dagar i rad, nu under graviditeten hade jag inte kunnat bry mig mindre, om den godissorten jag är sugen på är slut spelar det ingen roll medans innan kunde jag bli jätteledsen eftersom jag inte alls kunde tänka mig något annat ;)

    själv är det sluttampen för mig nu v.39 :) så sitter bara och väntar på att det ska komma igång så vi får träffa vår lilla kille <3
    åååh då är det inte långt kvar nu!!!! är du nervös? :D

    eftersom vi försökt i 1 år nu ifall vi inte är gravida nu så söker vi hjälp ifall mensen kommer :) har även börjat försöka gå ner i vikt lite så kanske det hjälper också :D

    sambon frågade än en gång förut vad jag vill ha för mat, ingen som helst aning! Han gav massa förslag men inget låter särskilt lockande, även om det är mat jag vanligtvis älskar!!! 5 dagar till bim!
    AgnesEmilia skrev 2015-01-10 19:33:00 följande:
    Håller tummarna! Jag har sån äcklig halsbränna för jämnan nu.. Hm det är så svårt med symptom och sånt, verkar ju vara olika hela tiden! Jag hade ömma och sprickfärdiga bröst varje månad förutom den månaden jag blev gravid men kunde ju lika gärna ha varit tvärtom haha!

    Men hoppas att 2015 blir erat år! En sån otrolig kämparglöd som ni har får man leta länge efter! :)

    Vi har nästan fixat allt klart till bebisen nu :) bara vagnen som ska hämtas om ett par veckor då den levereras till babyproffsen första veckan i februari, så spännande! Sen är det blöjor och andra hygienartiklar som saknas tror jag :) vi har ganska lite kläder eftersom vi inte vet kön så får nät-shoppa när plutten kommit hihi :p

    Är i vecka 32 nu iaf och jag har ont här och var hela tiden men försöker att inte klaga :) har en man som smörjer in mig, masserar och hjälper till att raka mig haha! :)
    kämpar man inte så kommer man aldrig dit man vill :) men det är skitjobbigt! framförallt när de flesta runt omkring blir gravida bara dom tittar på varandra!

    det är bra att killarna får jobba lite dom också ;) då har inte du heller så långt kvar nu :D

  • Sandravanilj
    marory skrev 2015-01-11 11:30:47 följande:
    Ja det börjar verkligen bli verkligt så förväntan/nervositeten är hög :D,  känns som igår jag började skriva i tråden och nu är han snart här, Har planerat snitt den 21/1 om han inte tittar ut tidigare för då blir det akutsnitt så dehär sista dagarna går vi bara och väntar på några tecken men han verkar trivas därinne ;) lite tråkigt eftersom jag egentligen skulle fått snittid den 14/1 men min läkare ville lägga det så nära BF som möjligt och inte som när det är praxsis 7-10 dagar innan, inte för det spelar så stor roll på ett par dagar egentligen men de sista två veckorna känns som en längre väntan än de senaste 9 månaderna tillsammans :)  
    just det, du har snitt ja :)

    förstår att det måste vara en superlång väntan dom sista veckorna! Då är det ju så nära men man kan inte riiiiiiiktigt nudda det!
    Jag har skrivit när i snart 1 år :D tiden går fort när man har roligt!!!
  • Sandravanilj
    lolsing skrev 2015-01-12 16:51:35 följande:

    Hej tjejer! Försökt i två år och tre månader nu men det tar sig ju aldrig. Blir så himla matt och ledsen :( Håller med om att det är en pina att se alla dessa magbilder hela tiden. När tusan ska det bli vår tur?


    Hej!

    Tråkigt att det tagit sån tid för er :( har ni sökt utredning?

    förstår hur du känner när "alla andra" blir gravida! Tycker precis samma sak!!!
  • Sandravanilj

    Tjejer!

    Har någon av er fått en nidblödning?  :)

    Tror att jag kanske, kanske. kanske kan ha en nu :) om inte mensen är 5 dagar förtidig!!! dock ganska riklig nidblödning men inte som mens!

  • Sandravanilj
    marory skrev 2015-01-12 17:01:20 följande:
    Jag hade det inte men det är ju väldigt vanligt, känns för långt bort för att vara mens 5 dagar innan så håller tummarna på att det är ett ägg som fäster sig :) 
    tycker det är för mycket blod men det är väldigt vattnigt så rinner bara av tampongen typ... (mycket info!) men har ingen mensvärk vilket jag alltid har, humörsvängningar, illamående, huvudvärk och sååå trött! ska vänta till BIM med att testa :)
    tror inte detta är vanlig mens för det ser inte ut/känns inte som det!
  • Sandravanilj
    lolsing skrev 2015-01-13 13:26:27 följande:

    Jaa vi gjorde utredning för ett år sedan :) Sambon var frisk men jag har pcos och har ätit pergotime i snart sju månader men det har inte tagit sig ändå :/


    Ååååh vad tråkigt :( har dom spolat dina äggledare?
  • Sandravanilj
    lolsing skrev 2015-01-15 20:15:47 följande:

    Ja verkligen :( Nej, det blir nästa steg. Vet inte hur länge jag kommer få äta pergotime innan vi får prova något annat. Men ska på återbesök snart och prata lite alternativ och så :)


    Vi ska söka hjälp nu :) har försökt i 12 månader och kommer mensen igång ordentligt nu och ifall jag får - så söker vi :)
  • Sandravanilj
    lolsing skrev 2015-01-16 10:34:21 följande:

    Okej :) Ja det är bra att komma igång så fort som möjligt tycker jag! Skönt att få hjälp och det lugnar ju ner en lite i alla fall :)


    Ja då kanske de funkar ;)
Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn