Inlägg från: AgnesEmilia |Visa alla inlägg
  • AgnesEmilia

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    Sandravanilj skrev 2014-12-15 08:42:58 följande:
    inatt kom mensen så 11e försöket misslyckades också! Jag har beställt tester från billigatester :)
    Men åh, just typiskt! Ja okej, det låter bra :) hur känns det nu då? Jag tycker världen är orättvis :(
  • AgnesEmilia
    Sandravanilj skrev 2014-12-15 17:48:32 följande:
    Det känns inte så mycket längre... jag är van vid att bli besviken så jag tar det inte så hårt, vad jag tror iaf! men ibland när man har en dålig dag eller sådär så kommer ju allt upp! det jobbigaste är när så många runt omkring är gravida och lägger upp ul-bilder, magbilder osv... det är det värsta! Och när man får pikar från släkt och vänner "ni ska inte skaffa liten snart?" det är så otroligt jobbigt!

    Men efter nästa försök så ska vi kontakta gyn för att kanske spola äggledarna eller sådär för då har vi försökt i 1 år :)
    ja världen är väldigt orättvis!!!!
    Åh förstår, det låter väldigt jobbigt :( det är verkligen många som är gravida nu! Hade jag inte varit det själv hade jag tyckt det var skitjobbigt!

    Ja jobbigt med pikar.. När ni liksom försöker för fullt :/

    Håller tummarna för att det snart flyttar in en liten!!! <3
  • AgnesEmilia
    Sandravanilj skrev 2014-12-21 21:01:58 följande:
    Jag hoppas det flyttar in någon på nyårsafton för då har jag äl ;) <3

    och efter detta försöket så blir det utredning för då har det gått 12 månader!!! <3
    Hur har det gått? :) <3
  • AgnesEmilia
    Sandravanilj skrev 2015-01-10 18:20:51 följande:
    har bim den 16/17-1 :D men fick en så äcklig sur uppstötning imorse, gråter för minsta lilla, ömma bröst men det kan lika gärna bero på mensen har jag lärt mig ;) mår även illa när jag är hungrig, vill äta men vet inte vad :) men jag vågar inte hoppas än och försöker att inte leta symptom :)

    själv då? :D med magen? :D
    Håller tummarna! Jag har sån äcklig halsbränna för jämnan nu.. Hm det är så svårt med symptom och sånt, verkar ju vara olika hela tiden! Jag hade ömma och sprickfärdiga bröst varje månad förutom den månaden jag blev gravid men kunde ju lika gärna ha varit tvärtom haha!

    Men hoppas att 2015 blir erat år! En sån otrolig kämparglöd som ni har får man leta länge efter! :)

    Vi har nästan fixat allt klart till bebisen nu :) bara vagnen som ska hämtas om ett par veckor då den levereras till babyproffsen första veckan i februari, så spännande! Sen är det blöjor och andra hygienartiklar som saknas tror jag :) vi har ganska lite kläder eftersom vi inte vet kön så får nät-shoppa när plutten kommit hihi :p

    Är i vecka 32 nu iaf och jag har ont här och var hela tiden men försöker att inte klaga :) har en man som smörjer in mig, masserar och hjälper till att raka mig haha! :)
  • AgnesEmilia
    Sandravanilj skrev 2015-01-23 21:40:50 följande:

    Jahapp... Jag testade neg imorse igen på bim+7...

    och som en käftsmäll berättade sambons kompis att hans tjej är gravid trots p-piller och dom får i juli... där krossades mitt hjärta liiiiite till...

    Hur går det för er tjejer?!


    Åh men va typiskt! Håller fortfarande tummarna :)

    Satan va jobbigt, jag lider med dig :(
  • AgnesEmilia
    marory skrev 2015-01-27 14:40:52 följande:

    Trådens första bebisbild den 15 januari kom vår lilla Pojke,
    blev igångsatt och det tog 11 timmar totalt :) 


    Grattis!!!! Så söt! :D

    När hade du bf? Tänkte hur länge du fick gå över :)
  • AgnesEmilia
    Sandravanilj skrev 2015-03-22 07:22:40 följande:

    Jag tror jag är gravid.... :D


    Men gud!!! Åh grattis!!!! Äntligen din tur! :D min lilla kom till oss via akut kejsarsnitt natten till lördag :) en vacker flicka blev det!
  • AgnesEmilia

    Här är min gullegris som kom 11 dagar över tiden. Tog 31 timmar från första värk tills det att hon var ute och det blev som sagt med ett alarmsnitt som kom efter en misslyckad sugklocka efter värkstimulerande dropp som gav för starka och frekventa värkar :( att vi behövde droppen var för att skiten stannade av efter 12 timmar när jag nästan öppnat mig 4 cm.. Tog hål på hinnorna men fungerande inte :/ men nu är hon här och jag har aldrig varit så kär :)

  • AgnesEmilia
    Sandravanilj skrev 2015-03-22 14:28:30 följande:
    Tack!!! Imorgon skulle vi till gyn för första steget i utredningen men nu behövs inte det :D kan inte tro det är sant!!!!! Tog ett till nu efter att jag kissat för en timmesen och druckit massor och det var ett klart streck på andra också!!! Vad gör man nu?!

    Grattis hon är superfin!!!

    Hur stor är hon? :D
    Åh va kul!!! Det är på riktigt, du är gravid! Grattis! Va kul att ni inte behöver gå igenom utredningen nu! :) du kontaktar den mvc du vill ha och berättar att du är gravid och så blir du inskriven och får en barnmorska, lite olika vilken vecka man kommer dit dock så det vågar jag inte säga :) vi blev inskrivna i vecka 10!

    Tack :) hon är en bamsetjej som vägde 4442 gram när hon kom ut! Lite därför det var svårt att få ut henne normalt :)
  • AgnesEmilia
    Sandravanilj skrev 2015-03-22 14:53:15 följande:
    Det känns så sjukt!!! kan inte fatta det!!! Har inga direkta symtom förutom svullen mage, lätt mensvärk, trött och lätt illamående :) och sen så mensen sen 1 vecka!
    tror jag är i v 5-6 om man ska gå efter mina appar :) typ 5+4 tror jag :)

    stor tjej!!!! ni mår bra nu? :D
    Ja förstår det!!! Kan ju säga att jag fortfarande när jag var i v.40 sa till min kille "tänk att folk tror att jag är gravid, hur ser dom det?" Fast jag var superstor haha

    Åh men låter ju precis som det ska :) så kul!!!

    Jag har precis klarat av att ställa mig upp utan hjälp så det blir bättre helt klart :) Olivia mår toppen, ammar heeeeela tiden :p
Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn