• marory

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    Em92 skrev 2014-07-11 16:31:30 följande:
    Åh vad roligt! Asså längtar jag oxå! Så himla kul! 6 veckor kvar för min del men skulle vilja göra tidigare men det kanske inte går? Är i vecka 7 nu! :p

    Men tråkigt att hon va otrevlig! Jag ska ju oxå göra UL där du gjorde så hoppas på att jag får en trevlig! :) men kul att allt är bra med er och att du nu vet om det! Själv oroar ja mig för missfall!
    Jag var också väldigt orolig i början men det släppte efter ett par dagar så hoppas det gör det för dig med, egentligen är det ju inte alls några garantier med tidigt ultraljud därför kände jag att det inte spelade någon roll med det, kan ju likväl bli dåligt dagen efter lixsom. Även om det lugnar lite såklart. Tror dock det är ävldigt svårt att få. för jag ringde med symptom som utomkveds och fick ändå inte. 

    Hoppas verkligen du får någon som är trevlig, hoppas inte det är hon som ska ha mitt nästa UL heller. Jag kommer ihåg när jag bokade tiden i maj typ och bara shit vad lång tid det är kvar och nu är vi här det går så himla fort så dina 6 veckor går på nolltid! :)

    Dessutom slog vi till nu och beställde en vagn ifrån jollyroom, jag vet att det säkert är tidigt men den var nedsatt så himla mycket i pris plus att de i helgen körde -15% till! Eftersom det var förra årets "modell" var den på rean vilket inte gör någonting för mig är den fortfarande är snygg. Så i orginalpris kostar den väl mellan 8-10 000 och vi betalade 4600 med åkpåse! som hittat nu är jag förstås orolig eftersom jag inte sett den i verkligheten, hoppas inte heller på ett måndagsexemplar. och jag tror inte man kan gå runt och vänta heller eftersom det alltid kan bli något fel och i så fall skulle man aldrig börja köpa saker förrens bebsien låg i famnen.
  • marory
    CarolineSC skrev 2014-07-11 17:49:12 följande:

    Jag tänkte att jag hoppar in här! BF 1/3 22 år från Östergötland(första barnet) :)

    Såg att vi var en hel del här födda 92, kul :)


    välkommen! kul att du också är ifrån östergötland, pluggar du eller jobbar du? :)
  • marory
    Em92 skrev 2014-07-11 17:27:01 följande:
    Okej! Ja hoppas dessa 6 veckor går fort! :) på tal om vagnar så inget fel med att beställa nu när det va rea! Kanon erbjudande ju så klart man slår till då när det va så billigt! :) vad heter vagnen? :)
    ja verkligen ett riktigt bra erbjudande, En silver cross surf. Väldigt ovanlig i Sverige även om Silver cross i sig är världens äldsta och mest kändaste barnvagnsmärke! men jag har verkligen förälskat mig i designen och den verkar väldigt bra så nu håller vi tummarna att den ska vara bra :) Det bästa med den vagnen vilket verkar så smidigt är att du inte behöver köpa till liggdelen utan sittdelen är anpassad att användas från födseln med en extra dyna bara.

    Tyckte om den idén eftersom vi knappt kommer använda liggdelen eftersom det är vinter och då är man nog inte ute lika mycket så då känns det tråkigt med en oanvänd liggdel som kostar 3000 extra. Dessutom vill jag ha en vagn man kan sätta bilbarnstolen på eftersom det verkar så smidigt. Så det är en väldigt anpassad stadsvagn vilket passar vårt behov bäst :)
    däremot finns det inte så många svenska återförsäljare så måste beställa tillbehör ifrån UK.
    ser ut såhär utan liggdel
  • marory
    Sandravanilj skrev 2014-07-12 10:19:15 följande:
    Jag kommer från Västra Götaland förresten :) bim ca 12/8 :)

    Nu är mitt mf klart också...
    skönt att det inte blev utdraget iaf Hjärta nästa gång blir det din tur!!
  • marory
    CarolineSC skrev 2014-07-12 11:13:51 följande:
    Tack!

    Ja jätte kul, såg att vi var tre stycken :)

    Jag jobbar så inget plugg, dudå??
    Jag pluggar sista terminen så blir klar lagom tills den 24e januari när vårt popcon ska ploppa ut ;)
  • marory
    {#emotions_dlg.flower}PLUSSAT{#emotions_dlg.flower}

    Marory, Östergötland, BF 24 Januari
    malinzeid, Skåne, BF 25 januari
    CarolineSC, Östergötland, BF 1 Mars
    Malin1992, Stockholm, BF 2 Mars
    Em92, Östergötland, BF 5 Mars
    Bubbelsoda, Västergötland, BF 5 mars 
    Agnesemilia, Västra Götaland, BF 9 Mars 
    Jenniferb, Dalarna, BF 8 Mars

    {#emotions_dlg.flower}BIM/ VÄNTAR PÅ PLUS{#emotions_dlg.flower}

    Sandravanilj, Västra Götaland BIM 12/8 
      
    {#emotions_dlg.flower}PLANERAR{#emotions_dlg.flower}
  • marory

    Ja det känns verkligen underbart! Jag vet att det är svårt att inte tänka på vad som kan gå snett, jag oroar mig hela tiden, tur att jag har min sambo som lugnar mig ;) försök att slappna av så ska ni se att det blir bra! kan hålla med om att i början kändes varje timme som en evighet men det blir bättre, nu tycker jag veckorna flyger fram (nästan) ;)

  • marory
    EmmyLee skrev 2014-07-24 16:58:46 följande:
    min chef ringde mig nu och förhörde mig varför jag var sjuk, jag stod fast med magsjuka men då vräkte hon ut sig "de är inte så att du är gravid? Jag hade en vän som spydde hela tiden när hon var gravid." jag sa bara "de är inget jag vet om iaf" då ville hon att jag skulle kolla upp detta, dumma chefer.. Lika bra att berätta när hon ringer tillbaka på måndag! Säga ops jag va visst gravid lovar inget planerat.. Gah!
    du behöver inte alls säga något till henne än, om det inte är så att du har ett tungt arbete och vill ha andra arbetsuppgifter fast det är väl bara för fastanställda tror jag, annars behöver du bara meddela 2 månader innan iaf enligt lag, så hon har inte direkt någon rätt att vara så nosig 
  • marory
    Sandravanilj skrev 2014-07-28 19:14:16 följande:
    Äl igår om kroppen funkar som den ska :)
    håller tummarna!! Hjärta
Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn