• miap01

    Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus

    Aha då förstår jag skillnaden. Skönt att få det gjort så fått som möjligt.

  • miap01
    Baktakt skrev 2014-03-27 17:04:13 följande:

    Underverket!



    Ett stort grattis baktakt! Så härligt!

    Vi har tagit resa på kön med båda våra, även om jag har känt på mig vad det är.

    Vi har tagit reda på det eftersom jag snittats med planerat snitt och varit nedsövd. Jag ville liksom ändå vara den första som fick reda på vad jag fick för något. Vi kommer ta reda på vad det är denna gången också, detta skulle kunna vara vad som helst, men lutar kanske mer åt pojke, jag blir inte riktigt klok på det :)
  • miap01

    Dags för tidig glucosbelastning, och att få lyssna på pyrets hjärta :)

  • miap01

    Blä Anceka, hoppas det bara vad den gången. Jag mår fortfarande också lite små kymigt i mellan åt, men inte så jag behöver kräks direkt.

    Har inte känt det så i livmodertappen baktakt, men säkert inget att noja för. Det ska helt enkelt bara gå bra för oss nu.

    Här känns det som jag har sammandragningar ibland. Men det är ganska tidigt, men ibland inbillar jag mig att det kanske är bebis som rullar rundor.

    Det gick bra med alla prov idag, trodde att mitt hb skulle ligga dåligt då jag har blivit så förbannat trött, men tvärt om så var det bättre än på inskrivningen. Blodsockret låg på 5 så det var också bra. Och hjärtat picka på så fint och tydligt.

    Kul att det händer en del för dig med snart baktakt :)

    Om 14 dagar är det spec Mvc besök som gäller för mig. Tills dess är set lugnt. Nu ska jag ta mig en liten lur medan mannen är på lekplatsen med barnen :)

  • miap01

    Skönt att ha det överstökat, Anceka.

    Hoppas nu bara att allt ser ut som det ska. Vad menar du med att bebben var trött? Kanske bara störde i en tupplur?

  • miap01
    Anceka m D skrev 2014-04-02 10:36:59 följande:

    Hittills verkar det gå bra, ingen smärta och inget blod. Jag kommer nog inte slappna av helt förrän jag fått lyssna på hjärtat på måndag dock.


    Det kommer gå bra ska du se! Men förstår att du inte kan vara lugn förrän du hört det lilla hjärtat.

    Jag är orolig fast jag hörde hjärtat i måndags, får ibland för mig att det var min puls. Sen har jag lite ont i magen i mellan åt, eller inte direkt ont, men det spänner och blir en obehagskänsla, precis som det vänder sig i magen när det är för trångt eller som en sammandragning.
  • miap01
    Baktakt skrev 2014-04-02 17:30:13 följande:

    Tjejer, när var det som ni hade era tysta veckor? Är de över? För sedan i lördags eftermiddag känner jag i stort sett ingenting. :-/


    Nop, spökveckor här, inget illamående och känner inte bebis än. Kommer väl vara så tills jag börjar känna bebben.
  • miap01
    Baktakt skrev 2014-04-03 08:03:06 följande:

    Jag kollade tillbaka och hade väl en vecka sist vid den här tiden som var tyst. Det är väl bara att avvakta och se. Häromdagen frågade svärmor mig om jag inte skulle gå ner i tid efter knyttet. Eh...nej. Jag behöver etablera mig på arbetsmarknaden igen efter skitjobb och lång tid som konsult på bänken. Fast det sa jag inte. Jag påpekade att det var min man som behöver gå ner i tid för att hinna träffa sina barn och omtanke om hennes lille plutt slår aldrig fel. I hennes värld finns 1,5 förälder. Mamman och bifiguren pappa. Gör min man middag en kväll anser hon att han förtjänar Nobelpriset, men gör jag det så är det normalt. Jag får "tack för maten" när vi bjuder och jag lagar. Han får stående ovationer. Tack och lov har min man klippt sin ände av navelsträngen och säger ifrån när hon går för långt. Och i det stora hela är hon trots allt en bra svärmor och fin farmor. Men ibland får hon mig att slita mitt hår.


    Får inte alla svärmödrar det ?:)

    Har också en jättebra svärmor, men hennes grodor som ploppar ut är ibland lite mycket. Jag kan ta det och säga till men min svägerska är betydligt yngre och har lite svårare för det.

    V 16 idag och läste att livmodern nu kunde börja träna sig genom sammandragningar, tror det är det som plågat mig den senaste tiden :/
  • miap01
    Anceka m D skrev 2014-04-07 19:14:14 följande:

    Fick för mig att jag skrev här, gravidhjärna!

    Hjärtat tickade på! Så skönt att höra. Nu ska jag försöka slappna av tills provsvaren kommer.


    Så härligt!!

    Jag funderar själv på att åka upp till Mvc för st få lyssna igen, vet inte varför jag inte litar på att det ska gå hela vägen.

    Ska ju till spec Mvc om en v så ska kanske hålla mig tills dess...
Svar på tråden Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus