• Baktakt

    Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus

    Några dagar vill man ju ha på sig. Jag börjar själv undra hur vi ska hinna nu. Vi är upptagna de närmsta fyra helgerna och ska hinna tömma Knyttets rum, spackla, måla, vädra ut, köpa de möbler vi fattas, skruva ihop och möblera. Det är ju inte grejer jag kommer att kunna göra själv när jag gått hem :-/

  • Baktakt

    Lyllos! Jag har fått gå upp sedan plusset, nästan. Nu vaknar ju bebisen då och håller låda så att jag inte somnar och så har vi kattskrället som antingen jamsar utanför sovrumsdörren och vill ut, eller sovrumsfönstret och vill in. Jag vaknar eller blir väckt 3-5 ggr per natt i nuläget och får 4-6h sömn i korta sjok om 30 min till 3h.

    Vi är alla olika tåliga, så det behöver inte vara att jag mår värre än du, men det kanske hjälper att veta att det kunde varit värre?

    Misstänker att vår bebis kommer att bli en nattrumlare...

  • Baktakt

    Ja, visst längtar man! Vi kan ju det här nu och att Mia får sitt pyre i veckan hjälper ju inte på otåligheten.

    Jag försöker tänka på att det inte nödvändigtvis blir en dans på rosor sen och att man inte behöver ha brått, men det hjälper föga. Igår fick vi i alla fall rensat blivande barnrummet på grejer, så nu ska det bara spacklas, målas och inredas.

    Vi grävde fram och ställde in en del; ett par flyttlådor med de första kläderna och grejerna, säng, fåtölj och matta. Insåg att det blir en del att tvätta och att fåtöljen skulle behöva en ny klädsel efter allt den var med om under Es spädbarnstid. Aja. Det löser sig nog

  • Baktakt

    Ska man tvätta grejorna med tvättmedel, eller bara skölja upp dem? De nya vill jag nog tvätta med tvättmedel, men allt var ju nytvättat när jag packade undan det sist och jag vill ju inte tillföra något, även om vi använder parfymfria Grumme som ska vara snällt.

  • Baktakt

    Testkört till förlossningen. Efter en hel dag utan rörelser ringde jag KK som sa att jag skulle komma omgående. Hann knappt komma in så började filurandet i magen. Har fått ligga en lång stund med ctg-dosa på magen för att mäta hjärtljuden. Lite tjurig på knyttet som skräms så hemskt, men väldigt glad och lättad.

  • Baktakt

    Började fila på packlista till BB idag, apropå listor. Undrar om man behöver morgonrock? Sist var vi ju på sjukhuset i fyra nätter, så då var det skönt att ha. Nu blir man väl utkickad 6h efter förlossningen, oavsett när på dygnet det är...

  • Baktakt

    Jag förutsätter att du menar morgontofflor, Annecka, men det jag (skåningen) får upp i huvudet är sådana som de på bilden. Knappast poppis på sjukhuset men ja, något varmt till fötterna är en bra idé. Sist tror jag att jag hade skidsockar eftersom jag inte ville bli av med mina fårskinnstofflor. Nu har jag ett par hotelltofflor som kan få följa med. Tänker mig två ombyten till mig, ett till mannen och tre till bebisen.

    61 dagar kvar idag. Snart dags att köpa & lägga skumpan på kylning, mao

  • Baktakt

    Nu minns jag inte när annwak har BF, men om nu Mia fick barn 21/8, så borde vi väl kunna leverera 21/9, respektive 21/10, eller vad säger du, Annecka?

Svar på tråden Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus